418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #9736 Nekem ugyanez van IS3-nál. ISben tök jól ment (ugyanazzal a 122mmes ágyúval mint ami most az IS3amon van), IS3ban meg állandóan bénázok, pedig az ágyú kivételével (ami azonos) mindenben jobb az IS3. Nem szeretem, egyelőre :) -
Iskolabusz nekem nem tetszik, akkor már inkább S-51 :D -
lammaer #9734 Iskolabusz mindenkit kiszed 1 lövésből, tán csak a nagyon top tankokat nem. A T1 meg ugye hát valljuk be... :) -
Renegade #9733 Basszus, de nem tudok játszani a pantherral, visszasírom a DB-t, a végén még muszáj lesz artyznom, hogy megvehessem újra :-( -
Múltkor T1 Hvy-vel mentem és telibe nyomtak arty-val aminek eredményeképpen mindkét lánctalpam leesett, az nem nagyon esett jól :P
Utána meg prokhorovka-n egy lövésből kiszedett az iskolabusz a sértetlen T1-emből az még annyira sem esett jól :) -
lammaer #9731 A lánctalpadat pont a nerf miatt lövik le - mert ugye mostmár nem talál el az arty hanem nagyobb eséllyel lő melléd. Viszont mivel az arty lövedék HE, a robbanás ereje lekaphatja a lánctalpad.
Ha telibevernek, ez sokkal ritkábban történik meg. Szóval választhatsz :) -
Hát....ez a gém faja, csak a balance szar
, DE I LOVE IT!
-
Nem is csítereztem senkit sem, csak annyit kérdeztem, hogy aktív-e a nerf mert nem úgy tűnik, hogy sokkal pontatlanabbak lennének. Eléggé bosszantó amikor a Tigrisem lánctalpát folyamatosan lelövik úgy, hogy másfél percig csak állok és nézek ki a fejemből. Lelőni persze nem tudnak, de menni nem tudok tőlük. -
:)) en mikor unom a grindet, egy jo kis rock valogatasra nyomom:) porgos AC/DC-re kurva jo scoutolni Leoval:D -
Renegade #9727 egy nagy fileban van az összes, music.fsb -
Renegade #9726 kedvelem az kolegákat: az ilyen kimaradt :-( -
Renegade #9725 én sem kedvelem az kolegákat, nem értem, hogy miért jó nekik a skalpvadászat, nekem a legtöbb csatám az 0-1 killes, cserébe a damaged sorban szépen sorakoznak az önkéntesek. -
Van néhány új töltőzene, ami nagyon tetszik, főleg az egyiknek kéne a neve, ami rendes komolyzenéből lett, csak sajna nem tudom a nevét... A hang fájlok meg nem tudom hol vannak, vagy honnan lehetne öket beszerezni. -
Renegade #9723 Prokhorovkának az új zenéje igen kellemes lett -
Sajnálom, hogy az artyk a killre mennek a rendes támogatás helyett.. -
Másik igen szeretett dolog: bemegyek az ellenség mögé, leviszem a hpját, megvárom míg beszűkül a célkereszt hogy biztosan meghaljon, erre elmegy felettem az arty lövedék és bumm, övé lett :( Tudom, hogy mivel én sebeztem kapok xpt, de kevesebbet kapok mintha egyedül öltem volna. -
Na igen, hasonló nálam is, de amikor kigurul, a nagy hvy lelövi, és a roncs ottmarad középen, és nem tudok átlőni rajta... Mehetek körbe. -
Átütöttem az ágyúmmal a királytigrist :) -
Ferdinand, 1 lövés, 1 robbanás. Számomra vége a csatának. :) -
Renegade #9717 hmmm, bennem is megfogalmazódott mindaz, amit leírtál. -
lammaer #9716 Egyszer fenn, egyszer lenn. Majd minden tankkal vannak az embernek csúcs pillanatai, aztán másnap meg gyűlöli mert szopóágra kerül vele. -
Jot ugy ertem jol el lehet vele lenni mig a nagyobbak csataban vannak:) jol jon az XP/Credit elobb jott vele egy sniper/33k credit meg 1100xp:) es kozepen voltam erossegben. -
mondom kitoltam:) megvan a VK3601/VK3001 is:) Tiger meg 30k XP:( de a VK3601 is maxon van csak a Tiger van. -
lammaer #9713 Na ha ezt kjónak érzed, mit szólsz majd a Vk3601-hez. Na az k.jó :) -
lammaer #9712 Mondjuk én nem tapasztalom hogy a csiling az nagyon rontana az ellenfél harcértékén.
Gyakorlatilag mindenre HE-vel lövök (Hetzer, Lee és Sherman van most terítéken), és minden csilingel mint a veszett, de se nem lassulnak, se nem esik le a lánctalp, se nem töltenek lassabban, se olyan nincs hogy mondjuk az leromlott ágyú miatt mellélőne esetleg nem lő egy ideig.
Pl a HE az mindig csilingel, de ha mondjuk 5-6 alkalommal is mecsilingeltetek egy 122-essel felszerelt IS1-et vagy KV-t, nem történt semmi. Pedig pl az ammo rack az nagyon látszana egy ilyen ágyúnál, mert utána minden évezredben 1x lő.
Papíron én is tudom hogy a csiling az modul damage, de mivel nem érzékelem az ellenségen a hatását, ha nem látok legalább 1% csökkenést akkor az az én szememben az egyenértékű a "rikosé" :) -val.
Jó lenne ha csiling helyett be tudná mondani hogy "we hit their engine" vagy "their ammo rack is damaged".... -
a FuG 12 kivételével minden meg van :) -
hummelen kivul kitoltam rajta mindent:) -
fullos PzIV k.jo:) -
Az L/70-es lövegem Pz IV-en már nagyon ütős, szeretem. -
Renegade #9707 a HE-nek a nagy előnye a critical, mert 2-3 crit már drasztikusan ront az enemy harcértékén -
Renegade #9706 srácok, a csilingelés is criticalt jelent? ha igen, akkor van valami különbség a critical duma és a csilingelés között, teszem azt, az egyik modul károsodás, a másik legénység halál? -
M3 Lee pfejj a legszarabb csavarosdoboz... agybajt kapok tole -
Ne aggódj, ez az új divat ...
Múltkor 2 qrva csörcsill ... Tegnap meg valami másik amcsi szar ...
Su152-vel állrok egy Jagdtiger mellet, városi pálya (nem tudom melyik, asszem Himmelsdorf vagy mi ...) célkör beszűkül, erre a barom berongyol elém, elkezd pufogtatni (IS4-re ...) majd el, én meg csak annyit láttam, hogy mikor kigurult már jön is az áldás ...
Komolyan foglalkoztat a gondolat, hogy legközelebb lőni fogok ilyenkor ...
Az a dühítő, hogy a kis szarok kiállnak a TD-k elé, a szemben lévő enemy meg tudja hogy nem árthatnak neki, ezért kényelmesen van ideje célozni, majd megvárja, míg az agysebész kiszambázik, és kényelmesen lőhet a TD-kre. Mostanában egyre gyakrabban halok meg így ...
Nem az zavar, ha valaki véletlenül bejön elém ... hanem mikor direkt, ráadásul úgy, hogy esélye sincs belesebezni ... -
Renegade #9703 Bocs, csak sok volt az utóbbi időben a csiter arty monológ, iróniának szántam, elvégre minden típusnak megvan a maga mumusa, HV, TD fél az artytól, med a HV-től, stb -
Megvan az L/70-es löveg nagyon jóóó -
Hét legalább azt, hogy megkarcoljam, vagy valami, pl.: VK 3002 átl. 5-10% közötti sebzés, Tigris I, KV-3 átl. 0-6%, IS-3 0-5%(5% azért volt, mert 3 méterről lőttem telibe a IS-3 seggét :D -
Mit vársz egy 5ös Tierű tanktól???? :DDD ne röhögtess kérlek.
Majd ha Tier 8assal 10ből 1 talál be egy 105ös ágyúval ami egy Ferdinándon van majd akkor sírj. Csak el ne kövesd a hibát amit én hogy APt használtam nem HEt xDDDD. (mert ahhoz az illik). -
M3 Lee-t kezdem feladni.. Végre megtanultam hogy kell használni, ölnék is vele, de valamiért mindenki folyamatosan beáll elém, és ottmarad. Ma is több ilyen volt: odamegyek egy 6-9%os IS, Tigris mellé, hogy azt pont lelőnél, erre amikor lövök beáll elém valaki más rálő, és ottmarad. Orosz szerveren játszok, ott kevesebb a pénz. (nem kapunk goldot) -
lammaer #9698 a .com-on olvastad tehát ott lesz az EU/US szerveren :) -
NAgyon kemény voltam T32 ellen...PzIV 75mm-s KwK L/40-s ágyúval, keményen osztottam a T32-t He-vel, meg AP-vel felváltva, vagy tizet belelőttem, 1% sem ment le, majd 1 lövésből kilőtt...