A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #9554 Szerintem érdemes mindent kifejleszteni az IS-hez. Addig is keresel vele. Én nagyon szerettem csak a soft wipe elvette és utána már nem vettem meg újra.
IS-3 100 mm-es ágyúval bőven gazdaságos. Ugyanis jóval kisebb a javítási költsége mint a KT-nak. 0%-osan olyan 11000 credit a KT 16000-vel szemben. A 122 mm BL-9 jó kis ágyú, összességében egy hajszállal nyengébb mint a KT 10,5 cm L/68-asa, de hamar meg lehet kedvelni.
Az IS-3 mozgékonyságáról annyit, hogy nem veszed észre, hogy van neki. Ami azért jó mert a KT-nál például azt veszed észre, hogy azért hagy kivánni valót maga után, főleg a végsebessége. IS-3-al kellemesen lehet haladni, csak nagyon meredek emelkedőkön erőlködik egy kicsit, fordulékonysága gyengébb medium tankkal megegyező. Persze ez a teljesen kifejlesztett IS-3-ra vonatkozik.