418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• mijki
    Nem
  • mijki
    Ezek a kúva önjáró lövegek, mi a f**** vannak a játékban???? Akkora idegesítő ...-ok
  • Cukii

Ciril betűk vannak?
  • mijki
    Akkor én most az orosz szerveren játszok? És ha igen, akkor ha át akarok menni eu szeróra, akkor ott semmim se lesz?
  • Warton
    Szerintem a TD lista elején a németek jobbak, aztán a Su-85, SU-100 és SU-152 jobbak mint a német megfelelőik, utána pedig ismét a németek a jobbak. Szerintem.
  • Eagle16
    A 2. és a 4. kivételével persze, mert azok tervek :)
  • Eagle16
    Ami a következő patch-ben jön valószínűleg:

"Actually, plenty of things are in our focus currently.

- team battles
    - re-launch of European servers
    - finilizing Soviet and German tanks from full trees
    - designing French tanks
    - clan wars, start of official clan registration
    - adding custom skins support
    - 2 new game modes (Assault and Domination?) "

Az EU szervereket meg a hónap végére akarják beizzítani.
  • nerhun
    Nemtom ti hogy vagytok vele de én megvagyok eddig elégedve a T29-el, csak 90m ágyúval megyek de már érezhető,, hogy mennyire jó bireja a kiképzést :)
  • mijki
    Mért nincs Kurski map? És lesznek még mapok? Pl.: havas
  • XenHai
    Szerintem német ! De ez ember függő!
  • mijki
    HE gránát+meglőni a tank fenekét=1 pont

Én ezt játszottam el 3x sikerrel egymás után :)
  • mijki
    Az orosz vagy a német TD-k a jobbak?
  • Jacek
    öö a napi elsö doubleXP menet az a premiumra is ra adodik?:)

Reggelire jo esett egy 2666 XP-s kor:D
  • [NST]Cifu
    Jobb klikk az emberen, feljön egy új ablak, és ott Training fül, ki kell választani, hogy milyen járműre képezed át. De ilyen alacsony szinten még nem érdemes, mert az átképzésnél skill-t vesztenek.

A training így néz ki:

Friss ember:
    -Ingyenes (Free): 50%-os skill
    -Közepes (20'000 credit): 75%-os skill
    -Felső fokú (200 arany): 100%-os skill

Átképzés:
    -Ingyenes (Free): Aktuális skill minusz egy jókora adag az 50% feletti skillnek
    -Közepes (20'000 credit): Az 50% feletti skill esetén az átképzés közben egy része elveszik
    -Felső fokú (200 arany): Az 50% feletti skill egy kisebb része elveszik.

Magyarul átképezni csak akkor éri meg, ha már másodlagos skilljeid is vannak (ezeket 100% felett lehet elkezdeni tanulni), vagy ha már elért olyan szintet a legénységed (úgy 60% felett), hogy az ingyenes átképzés után 50% felett lesznek.
  • Armisael
    Hogyan kell az egyik TD-m legénységét átrakni az újonnan vett TD-be?
    PanzerJager 1 -> Marder II
  • PLaci #9561
    A mai híres utolsó mondatom:

- Hűűűűűűű, egy Maus! :D
  • crossy104
    Köszi a segitséget mindenkinek!
  • crossy104
    Igen sokféle TD-m ill. tankom volt eddig, SU-152,KT stb. de elgondolkodtató, hogy az IS az egyetlen, aminél több killem van, mint csatám.Érdekes.
  • lammaer
    Emlékeim szerint abszolút nem.
  • crossy104
    Még 65 ezer kellene.Prémiumon, ami sajnos nincs minden nap, nekem kb. 3-4 nap, mert nem vagyok nagy harcos.
  • crossy104
    Gondolom az IS gyorsabb és fordulékonyabb.
  • lammaer
    Viszont az IS simán tud rentábilis lenni, ergo termelsz is vele miközben az XPt gyűjtöd. A 122-eseket mindenképpen fejleszd ki hozzá, hogy azokból a legjobbat egyből fel is tudd rakni az IS3-ra.

Amúgy is elég sok XP kell az IS3-ig, szerintem hosszútávon megéri egy felfejlesztett IS-el kitermelni az XPt.
  • davidbog
    Szerintem érdemes mindent kifejleszteni az IS-hez. Addig is keresel vele. Én nagyon szerettem csak a soft wipe elvette és utána már nem vettem meg újra.

IS-3 100 mm-es ágyúval bőven gazdaságos. Ugyanis jóval kisebb a javítási költsége mint a KT-nak. 0%-osan olyan 11000 credit a KT 16000-vel szemben. A 122 mm BL-9 jó kis ágyú, összességében egy hajszállal nyengébb mint a KT 10,5 cm L/68-asa, de hamar meg lehet kedvelni.
    Az IS-3 mozgékonyságáról annyit, hogy nem veszed észre, hogy van neki. Ami azért jó mert a KT-nál például azt veszed észre, hogy azért hagy kivánni valót maga után, főleg a végsebessége. IS-3-al kellemesen lehet haladni, csak nagyon meredek emelkedőkön erőlködik egy kicsit, fordulékonysága gyengébb medium tankkal megegyező. Persze ez a teljesen kifejlesztett IS-3-ra vonatkozik.
  • crossy104
    Te kis Grétsy László! Thx hogy szóltál.
  • crossy104
    Csak ha mindent kifejlesztek az xp-ben az már az IS3 xp-jének több mint a fele.
  • yossarianHUN
    Kérem könyörgöm miért hiszi azt mindenki hogy az ugyanaz, ugyanez, ugyanúgy, stb. külön írandó? Mindenhol ezt látom, már nem tudtam magamban tartani.
  • Cukii
    A motor se hülyeség hozzá, ugyanis ha megnézed ugyan az a típus megy mindkettőbe. Szal nem vesztesz vele semmit. 3 féle 122es van a Heavy ágon és IS-re csak a két hokibb megy fel, Bl-9 a fajint.
  • crossy104
    A gondom az, hogy IS3 premium nélkül már nem nyerő, ill. az IS gyorsabb, mozgékonyabb, és prémium nélkül is keresek vele.Ja és erre is rámegy a brutál 122-es.
  • crossy104
    IS-t érdemes kifejleszteni fullra? Vagy inkább hagyjam a talpat, meg a motort, és irány az IS3?
  • davidbog
    Mert a játék orosz a KT meg német, szerintem pusztán ezért.

Nálam a torony és az ágyú a sláger, de ammo is előfordul. Ha veszel hozzá vizes lőszertárolót (nem tudom mi az angol neve valami wet storage lehet), akkor 50%-al kisebb az esélye a lőszer sérülésnek.
    Töltöberendezést és stabilizátort használok a KT-hez, de kéne ré ez a vizes lőszertároló, javító csomag és az a valami ami 15% HE védelmet ad. Tehát jóval több mint amennyit lehet hozzá venni.
  • crossy104
    Azt mondják az okosok, érdemes egy tankot fullra kifejleszteni ami a kedvenc.Arra kell tenni mindent 500 ezrekért, plusz armor védelem, ammo rack, optika,stb.Kinek mi kell.Azért ne legyen túl nagy, hogy prémium nélkül is tudjál vele keresni valamennyit.Ez mellett meg lehetnek nagyvasak, vagy bármi.
  • crossy104
    Sajnos nálam is ez volt.Meguntam és eladtam.Vegyél rá ammo rack csökkentést 500 ezerért, az állitólag megoldja ezt a gondot.
  • Hurkans
    Nem tudja valaki hogy Királytigrissel miért van az hogy mostanában 10 csatából 9-be a lőszerkészletet találják el és a lövési sebesség gyök kettőre csökken?
  • a.carkey
    Próbáljátok ki 1x. 1x én trainingen kipróbáltam egy KTval. Már a KT se tudta sebezni egyikünk sem. :D
  • spiczi91
    HE lövedékkel lenne esély
  • a.carkey
    Körbevennék, és meggyújtanák a tankjaikat. Na akkor talán a Maus is belobbanna. :D
  • crossy104
    Ha mindenki egy oldalról egyszerre tüzelne, akkor talán fellöknék.
  • lammaer
    Hát ekkora számnál már esélyes, hogy az egyik belő az ágyúcsövön és felrobbantja az éppen betöltött lövedéket :)
  • a.carkey
    Szerintem 150000000 millió loltracktor egyszerre sem tudna sebezni egy Maust! :D
  • davidbog
    Azt hiszem átépített T-34/85-ösök voltak. Azokat előszerettel szokták ilyen célra használni.