banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TDantes
    Jó, ez igaz, meg ha előre rohan a tüzérség az tényleg hülyeség, csak az baj, ha nem ölsz ellenfelet, sőt nem is sebzel, és a csapatodat is elverik, akkor se pénzt, se tapasztalati pontot nem kapsz. A javítás meg a lőszer drága, és persze mindenki fejlődni akar.

Hát sokan ezért ilyenek.

Meg a másik, ha a 15 tankból, 14 előre rohan, (és még ki is nyíratja magát) nem fogok tán hátul maradni egymagam, és harcolni a túl erő ellen.

Vagy, mindenki kirohan középre, erre az ellenség szépen megy zászlót foglalni. Na most, én mennyek vissza védekezni? Nekem lassú tankom van mindig, mikor vannak közelebb gyorsabb tankok is, miért nem mennek ők?
    De volt ,hogy én mentem vissza védekezni, és ki is lőttek.

Természetesen az lenne a legjobb, ha a csapat megbeszélné, hogy ki mit csináljon.