A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Egyik szemem sír a másik meg nevet ...
A20 - Leo (Most dobtam rá ki a pénzt megint ...) és PZIII ... az egyik leggyorsabb pénzkereső trió ... Már ha magas tierű csatába kerül, és scoutolhat ... Na ennek most egy időre lőttek ...
Tegnap egyik meccsen már azon poénkodtunk, hogy látta-e valaki az amcsi tankokat valahol? Mert állítólag vannak ... (30 playerből 2 orosz, 1 német, a többi amcsi ... Volt olyan hogy a mi oldalunkon volt egy Su26, 13db M2 meg én A20-al ... )
Viszont nem volt warp ... Ez tetszett :) Az arty nerfről majd később nyilatkozom, egyszer láttam amint az előttem haladó KT-t lőtték, 6 lövésből 4 talált, 2 mellément ... :)
A lövedék sebességének csökkenése picit feltűnő, de jelenleg nem érzem hogy annyira vészes lenne ... ez + az autoaim nerf elég nagy plusz a light és medium tankoknak :) De erről is majd később lehet érdemben nyilatkozni...
Az apró Gui változtatások is bejönnek, ez az új Post processing sem lenne rossz, de nincs vele AA, amit én nem szeretek, szóval kikapcsoltam (Pedig zoom alatt böszme, hogy a közeli dogok homályosabbá válnak :) )
Valahogy "gördülékenyebb" és simább lett a játék futása ... FPS nem lett látványosan jobb, sőt szerintem ugyanaz maradt, de "érzésre" mintha jobb lenne ...
Sajnos csak kevés csatát tudtam menni tegnap, de tetszik az első csaták dupla XP-je, kiváncsi vagyok mit hozhat prémiummal.
Nem örülök, hogy lecsökkent a Su152 ROF-ja, de ezt kell szeretni :(
Kapásból a 2 új pályára tett be a játék ... Nost érdekesek, mindenképp jó, hogy jönnek, a nevüket majd megjegyzem, de majd több game után lehet róluk nyilatkozni ...
Most már csak azt várom, hogy a szerverrel kezdjenek valamit, ne lagoljon, meg dobáljon ki annyit és akkor jó is lesz :)