418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Elég sok exp.kell a jobb cső,torony stb fejlesztésekhez, és mivel megvan véve a tank értelmetlen pazarlás lett volna freeexp-ből kifejleszteni (ezúton is gratulálok hogy teneked ennyi felesleges van).
Én abból a megfontolásból vettem meg ezt a tankot hogy a champion ligában kiváltsam az IS3-omat, szal hogy értsd nekem az kurvára nem elég hogy majdnem olyan jó mint az is3.. A legjobb tier 8 kell, és ez nem az. -
A két új map szerintem nagyon jó lett. Sőt, a sivatagos kifejezetten már most kedvenc, visszaidézi a jó öreg BF1942-es időket. :) -
Egyik szemem sír a másik meg nevet ...
A20 - Leo (Most dobtam rá ki a pénzt megint ...) és PZIII ... az egyik leggyorsabb pénzkereső trió ... Már ha magas tierű csatába kerül, és scoutolhat ... Na ennek most egy időre lőttek ...
Tegnap egyik meccsen már azon poénkodtunk, hogy látta-e valaki az amcsi tankokat valahol? Mert állítólag vannak ... (30 playerből 2 orosz, 1 német, a többi amcsi ... Volt olyan hogy a mi oldalunkon volt egy Su26, 13db M2 meg én A20-al ... )
Viszont nem volt warp ... Ez tetszett :) Az arty nerfről majd később nyilatkozom, egyszer láttam amint az előttem haladó KT-t lőtték, 6 lövésből 4 talált, 2 mellément ... :)
A lövedék sebességének csökkenése picit feltűnő, de jelenleg nem érzem hogy annyira vészes lenne ... ez + az autoaim nerf elég nagy plusz a light és medium tankoknak :) De erről is majd később lehet érdemben nyilatkozni...
Az apró Gui változtatások is bejönnek, ez az új Post processing sem lenne rossz, de nincs vele AA, amit én nem szeretek, szóval kikapcsoltam (Pedig zoom alatt böszme, hogy a közeli dogok homályosabbá válnak :) )
Valahogy "gördülékenyebb" és simább lett a játék futása ... FPS nem lett látványosan jobb, sőt szerintem ugyanaz maradt, de "érzésre" mintha jobb lenne ...
Sajnos csak kevés csatát tudtam menni tegnap, de tetszik az első csaták dupla XP-je, kiváncsi vagyok mit hozhat prémiummal.
Nem örülök, hogy lecsökkent a Su152 ROF-ja, de ezt kell szeretni :(
Kapásból a 2 új pályára tett be a játék ... Nost érdekesek, mindenképp jó, hogy jönnek, a nevüket majd megjegyzem, de majd több game után lehet róluk nyilatkozni ...
Most már csak azt várom, hogy a szerverrel kezdjenek valamit, ne lagoljon, meg dobáljon ki annyit és akkor jó is lesz :) -
Köszi, azt hittem hogy nem tudok valami új funkciót de akkor a szokásos kondenzcsík, manuális megfigyelés :-)
-
nerhun #9412 Nem baj kis oktatás az arty-nak.
Nekem személy szerint bejönek az amcsi tankok, meadiom ág is jó csak a M4A3E8 Shermant kell túl vészelni, igaz neki is oda adhatták volna a 105mm ágyút :) , a T 32 szerintem elég jó lett, ha jó álsz vele be akkor elégé leszedheted az ellenfeleket.
-
Sunrider924 #9411 Basszus, melle klikkeltem, privatnak szantam, tovabbra sem vagyok itt. -
Sunrider924 #9410 Hali. Nem tudom ha erre vagy kivancsi, de a shell tracing az azt jelenti amikor az arty lesi az eget direct mode-ba, hogy nagyjabol lassa hol lehet az ellenseges tuzerseg. Ennek az az alapja, hogy a tuzersegi loves szep husszu,vastag,nagyon jol lathato feher csikot huz, es ha ezt mar latod, akkor csak azt kell megkeresni hogy hol a vege es ott van az ellenseges arty. A legtobb arty jatekos pont ezt nem tudja, nem erti hogy amikor counterbattery-t kernek tole akkor pontosan ezt kerik, hogy keresse vissza roppalya alapjan hogy honnan lott az ellenseges agyu. Es innen lehet leszurni hogy ki erti a jatekbeli szerepet, mert artynak nem az a lenyeg hogy lojon minden megjeleno tankra amit a scout lat, hanem hogy az agyura lojon, amint kiszedte az ellenseges tuzerseget maris szabad a palya , onnantol arra lohet amire kedve van.
Bocs ha tul hosszu lett, remelem segitett. -
Szerintem te rossz tankot vettél :D
Bár az igaz, hogy azt írtad hogy az alap verziót próbáltad, mindenféle fejlesztés nélkül. Tedd rá a 105-öst, új torony, új motor és máris sokkal jobb lesz :)
Alap tankot nem szabad értékelni, mert általában mindegyik rossz. (pl. stock Panther, Tiger I, stb.) -
Én rühellem az amerikaiakat, az amerikai tankokat is. Ezek képtelenek voltak normálisat építeni, csak a hidegháborúban sikerült nekik.
Ennek ellenére kíváncsi voltam, hogy milyen lehet a Sherman. Arra gondoltam, hogy olcsón kifejleszthető, a légyfingtól is felrobbanó, de gyors valami. Ezekre a moslékokra sajnáltam a free XP-met feláldozni, ezért gondoltam, hogy sorban nekilátok. Viszont annyira, de annyira fos az odáig vezető út, hogy feladom. Nem kell ilyen amerikai szemét.
Visszaültem a jó kis PzJGR I-be, csináltam 2-3 csatát 5-7 killel. Utána a T34-esemmel lőttem ki 3-4 Shermant, majd ugyanezt a KV3-mal is.
És boldog voltam. -
ALAP T32-ről összefoglalás: (1200 gold a legénységre)
Gyakorlatban a tank teljesen megegyezik a KV3-orosz tankkal, a gond az hogy az 2 tierrel lentébb van! Valóban 3 lövésből 2 lepattan róla, de ami betalál az igencsak fáj :D pl face to face KT elleni csata: lövök semmi átse üti, kt lő 50%on vok, megint lövök de nem üti át, KT lő végem.
De a legjobb ha megveszítek és a saját szemeitekkel látjátok, kikell használni hogy béta van :) ezzel nyugtatom én is magam hogy elbasztam ennyit goldot. -
T32-ről egy kis összefoglalás:
Rögtön felszereltem mindenféle jóval és reménykedtem hogy nem dobtam ki az ablakon 3 millió kreditet :) (1200gold a legénységre, rammer, spall liner)
Páncélzat: (298/127mm - 76mm - 51mm) amire kell arra bőven elég, a tornyot szemből még semmi se lőtte át. Ha oldalról lőnek akkor vagy a lánctalpamat lövik le és nem sérülök, vagy a tornyot találják el ami oldalt 198mm, szóval általában lepattan. Nagyon sok mindent kibír ez a gépezet, olyan helyzetekben ahol KT-vel már halott lennék, erről még pattognak a gránátok :)
Mozgékonyság: 54 tonnára jut 800 lőerő, szóval Királytigris szint, csak ez egy picivel lassabban fordul, de nagyon gyorsan eléri a maximális 35km/órát. Nem érzem hogy egy nehéz-tankhoz képest bárhol is lassú lenne.
Tűzerő: bár a 198mm-es pen.-t elsőre keveselltem, de aztán rájöttem hogy a legtöbb tank ellen ez is elég. Amire már kevés: Ausf. B szemből, Maus, Is-7 szemből. Nekem nagyon soknak tűnt elsőre a 360-as sebzés, de végül is az IS3 Bl9-ese még ennél is többet sebez szóval...
Szerintem jobb mint a KT, úgy érzem kevesebb a modul sérülés, nagyobb eséllyel élem túl a csatát. Az új toronnyal 1550 hp-ja van, ami csak 50-el kevesebb mint ami a Tigris II-nek van. Egyértelműen megérte, ez lett az új kedvenc tankom :D
-
Melyiket próbáltad? -
HuffnagelSteve #9404 Valóban nem is olyan rossz az a tank. Viszont az katasztrófa, hogy így, korán reggel is lagol a szutyok. Rakhatnának már szerver jurópba vagy valami. -
exoterm #9403 Eszméletlen gyengék ezek az amcsi közepes tankok. Nem tudom elhinni... -
ToMM23 #9402 Bányászol:) Na de hülyeségen kivül, amig van a béta idöszak naponta kapsz 150-et. Élesbe meg rendes pénzért vehetsz majd csak sajnos... -
Armisael #9401 Goldot hogyan tud az ember szerezni? -
Érdemes kifejleszteni az M4A3E8 Shermant? Vagy a simánál nem jobb semmivel? (Nem látom, hogy miben is lenne jó.) A sima meg is lett ma pár óra játék után. -
Én lehet, hogy mazohista vagyok (Hetzer), de nekem a Lee tetszik. A harmadik meccsen vettem észre, hogy nem forog a tornya! :D -
A Chaffee nem került be? :( -
lammaer #9397 nagy része arty vita plusz a patch megjelenéséről szoló élő közvetités :) -
161 üzenet? Meg vagytok őrülve!
:D -
spiczi91 #9395 Ami engem perpill cseszettül zavar, az a lövedék lassulása. 5 mp, míg egy bison lövedék elér a lehető legtávolábbi pontra, elég röhejes. -
lammaer #9394 Azt tudja vki mi az a piros felkiáltójel egy körben, ami néha megjelenik a moduloknál ha be vagyok zoomolva az ágyúval? -
lammaer #9393 visibilityről meg annyit, hogy nyilt uton mentünk szembe egymással (két leo) és csak onnan tudtuk hogy ott volt a másik, hogy a nagytérképen már két négyzetnyire voltunk egymás mögött... a leo gyorsabb lett mint a feny :)
Ezek utan barki reklamal nekem hogy a bokorban nem lát egy bujkáló TDt meg artyt... :) -
lammaer #9392 FYI, sztem az arty nerf kutyafule volt.... 10% valtozas egy eleve random becsapodasnal. En nem erzekeltem kulonbseget.... -
nekem is hasonló, 100% os skillel -
köszi
(én store-ban néztem idág a kis i-betüvel) -
lammaer #9389 Én már sokkot is kaptam tőle :) -
nagyon figyeltek a balac-ra komolyan nagyon jó ez a patch 
mostmár oldalanként 6arty-t is betehet azt már megszoktam hogy 5-is van -
???
tech tree-ben jobb klikk és felhozza ha erre gondolsz. -
Renegade #9386 na, megvolt az első 100%--ról porig égek műsorom 70%-os firefighter skillel :-( -
mostantól honan lehet megnézni az tank info-kat ? -
exoterm #9384 Nem is, mert az M7 a legszarabb... :) -
Igen, egész jó, de ha egyszer lerobban a lánctalpad... vége :( -
De azért HE lövedékkel egész jó. -
Ezt azert nem mondanam, a penetration/damage/rof harmasban is egesz jo helyen van, gyors, en nem utalom meg. -
Jah, legszarabb tank a játékban. -
nagypite #9379 Ez az amcsi szerver idegesítően lagol megyek is vissza russzkira ott lehet normálisan játszani. -
Hinnye, ez az M3 Lee egy TD bazeg, nem forog a tornya! :D -
nerhun #9377 Én csak a M4 sheamanhoz annyit tenék hozzá, hogy a 105mm ágyújával az is-3 a tigris 2 szemből min 5% HP le lehet venni. Melesleg nem heavy:D,nem érdemes vele kamikázni:D, ja és jó lehet vele keresni, átlagban én 17k kreditett, xp átlagban 500. keresek vele:)premium nélkül(orosz serveren).