A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
T32-ről egy kis összefoglalás:
Rögtön felszereltem mindenféle jóval és reménykedtem hogy nem dobtam ki az ablakon 3 millió kreditet :) (1200gold a legénységre, rammer, spall liner)
Páncélzat: (298/127mm - 76mm - 51mm) amire kell arra bőven elég, a tornyot szemből még semmi se lőtte át. Ha oldalról lőnek akkor vagy a lánctalpamat lövik le és nem sérülök, vagy a tornyot találják el ami oldalt 198mm, szóval általában lepattan. Nagyon sok mindent kibír ez a gépezet, olyan helyzetekben ahol KT-vel már halott lennék, erről még pattognak a gránátok :)
Mozgékonyság: 54 tonnára jut 800 lőerő, szóval Királytigris szint, csak ez egy picivel lassabban fordul, de nagyon gyorsan eléri a maximális 35km/órát. Nem érzem hogy egy nehéz-tankhoz képest bárhol is lassú lenne.
Tűzerő: bár a 198mm-es pen.-t elsőre keveselltem, de aztán rájöttem hogy a legtöbb tank ellen ez is elég. Amire már kevés: Ausf. B szemből, Maus, Is-7 szemből. Nekem nagyon soknak tűnt elsőre a 360-as sebzés, de végül is az IS3 Bl9-ese még ennél is többet sebez szóval...
Szerintem jobb mint a KT, úgy érzem kevesebb a modul sérülés, nagyobb eséllyel élem túl a csatát. Az új toronnyal 1550 hp-ja van, ami csak 50-el kevesebb mint ami a Tigris II-nek van. Egyértelműen megérte, ez lett az új kedvenc tankom :D