A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #9335 A Ferdinand tier IX-es ágyúknak már szemből se probléma. A KT-vel 200 méteres távolságokból is át szoktam ütni ha a 10,5 cm L/68 van fenn. Viszont van a felépítményen egy olyan pont, a lövegpajzs amit nem lehet átütni. Szerintem elég ritkán pattan le róla lövedék. A kisebb ágyúk egyszerűen nem viszik át, a nagyobbaknál csak a lövegpajzs okozhat lepattanást illetve az ha szögben támadják.
Az egyik legizgalmasabb párbajom a KT-vel egy Ferdinánd ellen volt. 30 méteres távolságból küzdöttünk Lakevillen a templom alatt. Szerencsémre a 12,8 cm-es ágyúja volt így kisebb volt a tűzgyorsasága mint a 10,5 cm-esemnek, nagy nehezen sikerült kilőnöm. Mindketten hibáztunk egy-egy lövésnél, plusz nekem volt egy lepattanó lövedékem az oldaláról. Szerencsére senki nem avatkozott közbe.