418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Renegade #9376 Arty: gondoltam játszom pár artys kört a szórás miatt, szerintem érezhető, vannak még teli találatok, de kevesebb, a lasabb skulóval meg még fura (ez utóbbit majd meg lehet szokni). Leginkább álló célpontnál szembetűnő, szerintem 50-50, hogy mellé vagy teli. -
Renegade #9375 a védekező 4502-es kampinyovka déli kezdő helyén volt -
nem én voltam? :P -
davidbog #9373 Ez hihetetlen, ilyen toronypáncélzattal beraktak a T32-est tier VIII-asnak. A KT toronypáncélja a hátsó kivétellel mindenhol 100 mm-el vékonyabb. Oldalt több mint 3-szor vastagabb a T32 tornya. A videókban láthattuk, hogy az amerikaiak frontpáncélzata hiába vékony jól bírják. Konkrétan a T32-ről több lövedék pattant le mint az IS-7-esről.
Az adatok alapján a T32 simán elmegy tier IX-esnek, ha rá lehetne rakni a 120 mm-es ágyút akkor meg pláne. A T29 pedig KT és IS-3 szinten van, csak épp nem tier VIII-as.
-
Reggel letöltöttem torrentről a patch-et, betettem az updates mappába, erre a launcher elkezdte letölteni csigalassan
-
yossarianHUN #9371 Azért az vicces hogy a amcsi heavy ágon egy olyan tank nincs amit sorozatban gyártottak volna. -
lammaer #9370 Van lóvéd meg free XP-d rendesen :) -
Renegade #9369 épp az imént volt, hogy ellennek már csak egy 4502-je volt, nálunk még vagy 6-an, a fair play jegyében 1 kivétellel mindenki előlről támadta...állva, nem hittem a szememnek -
crossy104 #9368 Azért az nem semmi, hogy néhányan megveszik az ami médiumot, ill light-ot, és nekiesnek az orosz heavy-knek.Aztán csodálkoznak, hogy elfüstölnek.Mégis mit vártak, hogy az ami tankok lesznek a legjobbak? Mindegyik ami tanknak a hull-ját kell lőni.Ott a gyenge pont. -
Vettem egy T32-est, most gyűjtök a T30-asra. A T32-essel 28 meccs alatt 7 top gun-t gyűjtöttem, asszem ez mindent elmond :D
-
Renegade #9366 fúúú, én most nagyon nyűgös vagyok, szvsz kifogtam az összes hülyegyereket csapaton belül, hihetetlen béndzsó csapattársakkal ver a sors, jeje variancia :-( -
Na hogy álltok?
Eagle meg van már a T30_T23 kombó EU szerón is? :D. -
info meg megszünt a tankokról ez vajon így is marad -
crossy104 #9363 Mindegyik.20%-al lassabbak lettek a lövések.Tök jó nézni ahogy repkednek.Változott a HE lőszer hatásfoka is több dologban. -
crossy104 #9362 OK.Bocs! -
crossy104 #9361 T-29-et mivel lövöd, hogy kigyullad? -
Armisael #9360 Vissza szoktam. Azért is írtam mert úgy nem ment!!! A csak a legújabb patch volt bent a mappában. De mindegy mert közben a honlap feltámadt és leszedtem a 711MB-is patchet. -
Biza nagyobb anyázások lennének ha mindent bele vettek volna a fejlesztők -
ToMM23 #9358 Hát ezek az M4 Sherman ok kb semmit sem érnek.. 3 rátámadt a Tigrisemre..
Át sem tudták lőni, szépen kényelmesen kilehetett löni öket :)
A T29 es nehéztankjuk meg pár lövés és kigyullad..
Amugy másnak is feltünt hogy a Tigris lomhább lett meg pontatlanabb ? -
lassan megvan az update, jöhet a menet :-) -
crossy104 #9356 Légyszivess olvass vissza!!!!!!!!!!!! Már leirtam mi a baj! -
LOL a T1essel egy csatával kifejlesztettem mindent xDDDDD. M2 és T2 ...egyik rosszabb mint a másik, de majd ha teljesen kilesznek fejlesztve akkor majd jobban kijön. -
Akinek nem jön a torrent-ről normálisan küldjön privit adok elérést hozzá...benne van az update file is meg a full install is
-
a torrent fájlt is be tetted a letöltött mellett? -
Armisael #9352 Úgy tűnik ma sem fogok már játszani mindig hibát ír ki 18sec-nél ha bent van az Update mappában a legfrissebb file (még a 675 MB-os) ha nincs benne semmi... A honlapról meg nem lehet letölteni az új patchet 711MB időtúllépés miatt (gondolom annyian rohanták meg, hogy nem bírta a terhelést) Csak az a vicc, hogy a torrent filet sem engedi letölteni :( -
Renegade #9351 remélem a fejlesztőknek nem jut eszébe ezzel a jószággal csitítani az arty vs egyébb ellentétet :-)
-
:)
Tegnap este lett volna időm kockulni - server down - ma nincs - megjött a peccs :(
@Renegade: köszi! -
Ez a T1 bakker úgy néz ki mint nagyanyámék pottyantósa...
Ma ezerrel kockulás :))). -
Kíváncsi leszek a hangokra, mert amikor a ruszki verzióban meghallottam a kisebb tankok hangját hát dobtam egy - két hátast. -
Renegade #9347 én tegnap szedtem le, ma még szedett hozzá egy huszonpár megásat, talán a maiban már benne van és nem szed külön, de ez csak egy tipp -
Á, sajnos az időhiány miatt nem tudok mindent kipróbálni ...
Az orosz oldal vége még nagyon messze van, de belevágtam a németbe ... közben itt az amcsi is ...
Sok nagy kedvencet el kellett hogy adjak (majd később visszaveszem őket ..) szóval most inkább haladnék :)
A nagy tankok már inkább prémiummal jók, szóval amíg nincs, addig haladunk a kicsikkel ... A20 - PZIII - Leo nem kispályás grindelő trió ... ha még prémium is lenne akkor meg aztán :) -
Pedig a Marder II teljesen kifejlesztve nagyon ütős kis szerkezet. -
Köszi ... Igazából ki szeretném próbálni az orosz mellett a német TD-ket is, de ha nem kell, akkor nem JPZ1-től ...
És a pénzkeresésre használt scoutokban van annyi XP, hogy meg lenne belőllük a STUG is ... csak kérdés volt, hogy érdemes-e, lentebb olvastam, hogy van aki szerint élvezetes volt Hertzerrel játszani (Orosz oldal Su85 alatt nem volt olyan élvezetes mint felette ...)
De akkor megyek inkább a STUG-ra ...
Köszi! -
Ha van della, próbáld ki a Hetzert. Kb. 60 csata után mehetsz tovább a StuG III.-ra, ami azért kibírható még szerintem. De csodát ne várj, lassú, lassan gyorsul, páncélzata csak a saját Tier-ben ér valamit, viszont bedob simánt Tigerisek, KT-k ellen, akik akár instakillelhetik is. Ha van türelmed, akkor bokorbújót játszhatsz vele, de ismét: nagy sikerélményre ne számíts...
Ha nem akarsz rizikózni, akkor egyből StuG III. Ég és föld, annyival gyorsabban megy, hogy lazán tudsz lépést tartani a támadóékkel (10,5cm-es rövid!)... -
Renegade #9342 nem, eleinte csak V1-es lesz, nem fog nagyot sebezni (kb: 500), meg nem töltődik újra, továbbá 1 slotot foglal (ami szerintem gáz), cserébe igazi lánctalp gyilkos lesz, mert 10 m2 területre hat.
Na majd a V2 (abból csak egy lehet fent sajnos), mert az belő a sziklák mögé is. -
Renegade #9341 ez így pontos, de az enyém jobban hangzik :-) -
Renegade #9340 és valóban. leoval felülről a második voltam, ráadásul kampinyovkán, zseniális volt, kint rohangáltam középen, mindenki engem lőt (de minek?) mondjuk hasznos lett volna egy hozzáértő arty, ha már mindenkit felderítettem. :-)
expert Arty & scout kombó halálos lesz, viszont a scout az igazi fun :-) -
Ha jól sejtem Renegade arra céloz, hogy az SPG-k-nél az UAV nézetben egy vonal mutatja, hogy merről fog érkezni a lövedék (magyarul a célpont és a te járműved között lesz egy vonal). -
Urak, most hogy ismét várható hogy kisebb tieres csaták is lesznek ...
Érdemes kapásból StugIII-ra ugrani, vagy már a Hertzer játszaható? -
Mijelett?
Már látom mi lesz a következő peccsben ...
Arty updates:
- GPS aiming implemented
- V2 + Fat Boy added to any T2+ arty