418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Renegade
    Arty: gondoltam játszom pár artys kört a szórás miatt, szerintem érezhető, vannak még teli találatok, de kevesebb, a lasabb skulóval meg még fura (ez utóbbit majd meg lehet szokni). Leginkább álló célpontnál szembetűnő, szerintem 50-50, hogy mellé vagy teli.
  • Renegade
    a védekező 4502-es kampinyovka déli kezdő helyén volt
  • erdos
    nem én voltam? :P
  • davidbog
    Ez hihetetlen, ilyen toronypáncélzattal beraktak a T32-est tier VIII-asnak. A KT toronypáncélja a hátsó kivétellel mindenhol 100 mm-el vékonyabb. Oldalt több mint 3-szor vastagabb a T32 tornya. A videókban láthattuk, hogy az amerikaiak frontpáncélzata hiába vékony jól bírják. Konkrétan a T32-ről több lövedék pattant le mint az IS-7-esről.

Az adatok alapján a T32 simán elmegy tier IX-esnek, ha rá lehetne rakni a 120 mm-es ágyút akkor meg pláne. A T29 pedig KT és IS-3 szinten van, csak épp nem tier VIII-as.
  • Tuvok #9372
    Reggel letöltöttem torrentről a patch-et, betettem az updates mappába, erre a launcher elkezdte letölteni csigalassan
  • yossarianHUN
    Azért az vicces hogy a amcsi heavy ágon egy olyan tank nincs amit sorozatban gyártottak volna.
  • lammaer
    Van lóvéd meg free XP-d rendesen :)
  • Renegade
    épp az imént volt, hogy ellennek már csak egy 4502-je volt, nálunk még vagy 6-an, a fair play jegyében 1 kivétellel mindenki előlről támadta...állva, nem hittem a szememnek
  • crossy104
    Azért az nem semmi, hogy néhányan megveszik az ami médiumot, ill light-ot, és nekiesnek az orosz heavy-knek.Aztán csodálkoznak, hogy elfüstölnek.Mégis mit vártak, hogy az ami tankok lesznek a legjobbak? Mindegyik ami tanknak a hull-ját kell lőni.Ott a gyenge pont.
  • Eagle16
    Vettem egy T32-est, most gyűjtök a T30-asra. A T32-essel 28 meccs alatt 7 top gun-t gyűjtöttem, asszem ez mindent elmond :D

• Renegade
    fúúú, én most nagyon nyűgös vagyok, szvsz kifogtam az összes hülyegyereket csapaton belül, hihetetlen béndzsó csapattársakkal ver a sors, jeje variancia :-(
  • Ulvar
    Na hogy álltok?

Eagle meg van már a T30_T23 kombó EU szerón is? :D.
  • noname23
    info meg megszünt a tankokról ez vajon így is marad
  • crossy104
    Mindegyik.20%-al lassabbak lettek a lövések.Tök jó nézni ahogy repkednek.Változott a HE lőszer hatásfoka is több dologban.
  • crossy104
    OK.Bocs!
  • crossy104
    T-29-et mivel lövöd, hogy kigyullad?
  • Armisael
    Vissza szoktam. Azért is írtam mert úgy nem ment!!! A csak a legújabb patch volt bent a mappában. De mindegy mert közben a honlap feltámadt és leszedtem a 711MB-is patchet.
  • noname23
    Biza nagyobb anyázások lennének ha mindent bele vettek volna a fejlesztők
  • ToMM23
    Hát ezek az M4 Sherman ok kb semmit sem érnek.. 3 rátámadt a Tigrisemre..
    Át sem tudták lőni, szépen kényelmesen kilehetett löni öket :)
    A T29 es nehéztankjuk meg pár lövés és kigyullad..
    Amugy másnak is feltünt hogy a Tigris lomhább lett meg pontatlanabb ?
  • erdos
    lassan megvan az update, jöhet a menet :-)
  • crossy104
    Légyszivess olvass vissza!!!!!!!!!!!! Már leirtam mi a baj!
  • Ulvar
    LOL a T1essel egy csatával kifejlesztettem mindent xDDDDD. M2 és T2 ...egyik rosszabb mint a másik, de majd ha teljesen kilesznek fejlesztve akkor majd jobban kijön.
  • [Rush]
    Akinek nem jön a torrent-ről normálisan küldjön privit adok elérést hozzá...benne van az update file is meg a full install is
  • Ulvar
    a torrent fájlt is be tetted a letöltött mellett?
  • Armisael
    Úgy tűnik ma sem fogok már játszani mindig hibát ír ki 18sec-nél ha bent van az Update mappában a legfrissebb file (még a 675 MB-os) ha nincs benne semmi... A honlapról meg nem lehet letölteni az új patchet 711MB időtúllépés miatt (gondolom annyian rohanták meg, hogy nem bírta a terhelést) Csak az a vicc, hogy a torrent filet sem engedi letölteni :(
  • Renegade
    remélem a fejlesztőknek nem jut eszébe ezzel a jószággal csitítani az arty vs egyébb ellentétet :-)

• DummyBoy
    :)

Tegnap este lett volna időm kockulni - server down - ma nincs - megjött a peccs :(

@Renegade: köszi!
  • Ulvar
    Ez a T1 bakker úgy néz ki mint nagyanyámék pottyantósa...

Ma ezerrel kockulás :))).
  • LeonSilver
    Kíváncsi leszek a hangokra, mert amikor a ruszki verzióban meghallottam a kisebb tankok hangját hát dobtam egy - két hátast.
  • Renegade
    én tegnap szedtem le, ma még szedett hozzá egy huszonpár megásat, talán a maiban már benne van és nem szed külön, de ez csak egy tipp
  • DummyBoy
    Á, sajnos az időhiány miatt nem tudok mindent kipróbálni ...

Az orosz oldal vége még nagyon messze van, de belevágtam a németbe ... közben itt az amcsi is ...

Sok nagy kedvencet el kellett hogy adjak (majd később visszaveszem őket ..) szóval most inkább haladnék :)

A nagy tankok már inkább prémiummal jók, szóval amíg nincs, addig haladunk a kicsikkel ... A20 - PZIII - Leo nem kispályás grindelő trió ... ha még prémium is lenne akkor meg aztán :)
  • LeonSilver
    Pedig a Marder II teljesen kifejlesztve nagyon ütős kis szerkezet.
  • DummyBoy
    Köszi ... Igazából ki szeretném próbálni az orosz mellett a német TD-ket is, de ha nem kell, akkor nem JPZ1-től ...

És a pénzkeresésre használt scoutokban van annyi XP, hogy meg lenne belőllük a STUG is ... csak kérdés volt, hogy érdemes-e, lentebb olvastam, hogy van aki szerint élvezetes volt Hertzerrel játszani (Orosz oldal Su85 alatt nem volt olyan élvezetes mint felette ...)

De akkor megyek inkább a STUG-ra ...

Köszi!
  • [NST]Cifu
    Ha van della, próbáld ki a Hetzert. Kb. 60 csata után mehetsz tovább a StuG III.-ra, ami azért kibírható még szerintem. De csodát ne várj, lassú, lassan gyorsul, páncélzata csak a saját Tier-ben ér valamit, viszont bedob simánt Tigerisek, KT-k ellen, akik akár instakillelhetik is. Ha van türelmed, akkor bokorbújót játszhatsz vele, de ismét: nagy sikerélményre ne számíts...

Ha nem akarsz rizikózni, akkor egyből StuG III. Ég és föld, annyival gyorsabban megy, hogy lazán tudsz lépést tartani a támadóékkel (10,5cm-es rövid!)...
  • Renegade
    nem, eleinte csak V1-es lesz, nem fog nagyot sebezni (kb: 500), meg nem töltődik újra, továbbá 1 slotot foglal (ami szerintem gáz), cserébe igazi lánctalp gyilkos lesz, mert 10 m2 területre hat.

Na majd a V2 (abból csak egy lehet fent sajnos), mert az belő a sziklák mögé is.
  • Renegade
    ez így pontos, de az enyém jobban hangzik :-)
  • Renegade
    és valóban. leoval felülről a második voltam, ráadásul kampinyovkán, zseniális volt, kint rohangáltam középen, mindenki engem lőt (de minek?) mondjuk hasznos lett volna egy hozzáértő arty, ha már mindenkit felderítettem. :-)

expert Arty & scout kombó halálos lesz, viszont a scout az igazi fun :-)
  • [NST]Cifu
    Ha jól sejtem Renegade arra céloz, hogy az SPG-k-nél az UAV nézetben egy vonal mutatja, hogy merről fog érkezni a lövedék (magyarul a célpont és a te járműved között lesz egy vonal).
  • DummyBoy
    Urak, most hogy ismét várható hogy kisebb tieres csaták is lesznek ...

Érdemes kapásból StugIII-ra ugrani, vagy már a Hertzer játszaható?
  • DummyBoy
    Mijelett?

Már látom mi lesz a következő peccsben ...

Arty updates:
    - GPS aiming implemented
    - V2 + Fat Boy added to any T2+ arty