banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• [NST]Cifu
    A tapasztalataim eddig azt mutatják, hogy azért messze nem átüthetettlen előről. Főleg IS-3-tól kezdve. Én nem tudom milyen parittyát kapnak ott a szovjetek, de már egy IS-3 is olyanokat harap belém szemből, hogy csak kamillázok.

Azt pedig már JagdPantherrel is tapasztaltam, hogy hosszú 88-assal át lehet lőni a Ferdit előről. Csak ne veled foglalkozzon, mert egy adok-kapokból sehogy se jössz ki jól. :D

Viszont kiemelt figyelmet kapok Ferdiben. JagdPanther esetén nem volt ritka, hogy inkább egy KT-val vagy Tigerrel foglalkoztak az ellenfelek, mint velem. Na Ferdinél már nincs ilyen, aki meglát lő, mintha Justin Bieber megjelenne egy Fradi B-közép szektorban, lila-fehér sállal.

Félni meg csak azok félnek, akik nem tudnak gyorsan elfutni (VK4502, KV, stb.), a közepesek viszont olyan vidáman rohannak felém, mintha minimum a kezemet akarnák megkérni. Persze nekik a lánctalpam kell... :D