418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én meg se mertem még nézni, mennyi XP. Először lánctalp és motor kell, mert egy Hetzer rükvercben legyorsul... :D -
Renegade #9295 olvasni való tüzér palántáknak
tüzérség -
lammaer #9294 "A tapasztalataim eddig azt mutatják, hogy azért messze nem átüthetettlen előről. Főleg IS-3-tól kezdve. Én nem tudom milyen parittyát kapnak ott a szovjetek, de már egy IS-3 is olyanokat harap belém szemből, hogy csak kamillázok. "
Furcsa hogy mennyire másként éljük meg. Én IS3-ban amint meglátom egy ferdit felém bámulni, máris kiáltok a loadernek hogy 122-es HE malacot azonnal. Az AP lőszer egyszerűen nem viszi át a ferdi frontpáncélt - a HEt viszont szereti.
Igaz, a legjobb 122mm-es még hiányzik, annak talán elég penetrationja a ferdi frontpáncélhoz.... -
A 128-as az ugyanaz mint a maus ágyúja meg az én VKmra hőn áhított legnagyobb csúzli nem? 63000xp kell hozzá, még 20000 és meglátjuk hogy tényleg olyan jó-e :-) -
Biztos hogy kell az upgrade, eddig nekem mindennél kellett -
crossy104 #9291 Kérnék egy kis segitséget! IS-re a torony ill. nagyobb löveg felrakásához szükséges a lánctalp, vagy az alap is elbirja.
-
Stock Ferdivel? Pont ugyan akkorát, mint a JagdPanther (hosszú 88-as, 105-ös). 
Igen, tudom, hogy a 128-as Atilla ostora lesz... majd egyszer. :D -
Erről beszélek, én is megvettem a kt-t aztán csak kamilláztam hogy majdnem mehetek vele scoutolni... :D -
Naná hogy tartunk tőled, tudod mekkorát tudsz ütni? :D
-
spiczi91 #9287 A wipe utáni pár napban volt jó világ, nem egyszer voltam olyan csatában ahol én voltam a leggyengébb, mint Hummel. Egyetlen arty a térképen, semmi gyors mozgású tank, only heavy + én = KÁNAÁN -
Nyugi barátom, most kezdtem el ide írni, le ne harapd a fejemet. -
Na hamár így belelendültem :-)
Arty vs tank. Nekem is van egy Hummelem, élvezetes is de igazán a bajt abban látom hogy amikor kihozták az új peccset akkor mindenki kapott egy valag pénzt, xp-t meg hasonlókat. Ennek annyi lett az eredménye hogy teljesen kikoptak a kis és medium tankok és tele lettünk nagy dögökkel, eltolódott a súlypont. Emlékszem előtte milyen élvezetes volt PIV-gyel vagy neadjisten 3001P vel az élet. Most meg szinte nem is jegyzik sehol őket. Maust vagy IS7-et csak szökőévben egyszer láttunk, nem is tököltek sokat, elindultak toronyiránt és mi meg próbáltuk megállítani mindennel ami csak volt, persze jórészt sikertelenül. Most meg ők is csak sunnyognak szépen mert az artiknak nincs ellenfele, ha meghalnak akkor általában a csata végén ha megkeresik őket. vagy lehet hogy nem is :D -
Renegade #9284 " a közepesek viszont olyan vidáman rohannak felém, mintha minimum a kezemet akarnák megkérni. Persze nekik a lánctalpam kell... 
-
spiczi91 #9283 Én abban reménykedek, hogy bár már van 16 tankom, megszánnak egy Cunninghammel :D:D:D -
A tapasztalataim eddig azt mutatják, hogy azért messze nem átüthetettlen előről. Főleg IS-3-tól kezdve. Én nem tudom milyen parittyát kapnak ott a szovjetek, de már egy IS-3 is olyanokat harap belém szemből, hogy csak kamillázok.
Azt pedig már JagdPantherrel is tapasztaltam, hogy hosszú 88-assal át lehet lőni a Ferdit előről. Csak ne veled foglalkozzon, mert egy adok-kapokból sehogy se jössz ki jól. :D
Viszont kiemelt figyelmet kapok Ferdiben. JagdPanther esetén nem volt ritka, hogy inkább egy KT-val vagy Tigerrel foglalkoztak az ellenfelek, mint velem. Na Ferdinél már nincs ilyen, aki meglát lő, mintha Justin Bieber megjelenne egy Fradi B-közép szektorban, lila-fehér sállal.
Félni meg csak azok félnek, akik nem tudnak gyorsan elfutni (VK4502, KV, stb.), a közepesek viszont olyan vidáman rohannak felém, mintha minimum a kezemet akarnák megkérni. Persze nekik a lánctalpam kell... :D -
Már 23x el lett mondva hogy nem lesz soft wipe, xp reset, stb. -
Tényeg, mi is lesz ezzel az új peccsel? Megint visszakapjuk a lét és újra vásárolunk mindent vagy minden marad a régiben? -
A fedi eleje nagyon kemény csak az oldalába ne férjen senki mert olyan a lánctalpa mintha szőtték volna, azonnal szétesik. Lehet hogy csak én érzem így de mintha a ferdiről elölről sokkal jobban pattannának le a lövések mint a jadtigerről. -
spiczi91 #9278 Én voltam, mondom benézek az erdőbe a fákhoz kicsinálok pár artyt, aztán átérek a dombom és: á ****omat!!! -
Ja tényleg, déli és nem északi bázis. A többi stimmel. Sajnos. :P -
Az még pár napja volt, rémlik, hogy volt egy Spiczi nevű játékos T-34-el, aki csúnyán belénk futott (két DB meg én a JagdPantherrel). Ott momentán nekem állt a zászló.
A Ferdinél viszont még ki kell találnom, hogy is működik az élet. JagdPanthernél megszoktam, hogy elég gyorsan mozgok, így egyfelől gyorsan kerülhetek bajba, viszont gyorsan is kerülhetek mások háta mögé.
Na a Ferdi nem így működik... :D -
egonn #9275 Sajna a ferdi meg a cicus nemnagyon tud bujkálni:(
-
Renegade #9274 na ja, szegény Cifu kárára mindig azon élcelődünk a másik paltoon lakóval, hogy tuti magára haragíttta Overlorde-ot és kapott egy szerver oldali rikító színű skin-t, a tető páncélon a shoot me! felirattal. Én ekkora arty mágnest még sosem láttam mint Cifu
-
spiczi91 #9273 :D -
TDantes #9272 A sima Tigrist akkor lazán pofán csapja. De a KT-t is, és persze az IS-IS3-at is. Jó lesz ez. -
360-at sebez, 7,23-as ROF-el, és 198mm-t üt át, de csak 0,37 a pontossága. -
Renegade #9270 Tegnapi kampinyovka DB szemszögből:
3-an vagyunk platoonban, délen kezdtünk, megyünk a nyugati bokorcsoporthoz, éppen mászok be a kezdőponthoz közelebbibe, mikor látom, hogy Cifu is oda akarja betolni az orrát, szólok neki, hogy hajrá én megyek a másikba akkor, elkezdek tolatni és premier plánba látom, hogy jön a tüzérségi tűz, + az összes rálátó tank elkezdi lőni, nekem óhatatlanul fülig ér a szám (azért még sem röhögök teli pofával ventribe), Cifu kicsit hangosabban adott hangot nem tetszésének, kb 8 mp-ig élt, persze kikaptunk, de a látvány az priceless, minden másra ott a prémium acc. :-) -
lammaer #9269 Azért az IS7 már majdnem az a kategória :)
IS3-al hátulról, HE-vel, kb 5%-onként farigcsáltam (AP nem vitte át). Neki asszem elég volt két lövés szemből.
Ha majd egyszer véletlenül lekódolják hogy lőjön a tetején az a géppuska, szerintem azzal PZIV és alatta minden instapoppol :) -
TDantes #9268 Nem becsülöm alá, tényleg kíváncsi vagyok mire megyek az amerikaiak ellen. De ahogy elnéztem, a testük elég gyöngén páncélozott.
A T29-es 105-ös ágyújának mennyi a sebezése/páncélátütése? -
Nem bizony, az már régen rossz ha mögötted vannak. Erre a játékra is áll hogy egyedül semmit sem érsz akármekkorád is van :D -
spiczi91 #9266 Jagdpanthereztél? Egyszer akkor megnéztem, hogy a T34es átviszi-e a frontpáncélod. Hát nem. A tiéd annál inkább... :D -
Akkor majd visszaköszön a 105-ös T5E1-essel :D
Nem szabad alábecsülni, mivel a KT 105-öse percenként ~2000-s sebzést produkál, addig ez 2600-at :)
Meg amúgy is, egy Tier-el kisebb :) -
Renegade #9264 hehe, én nagyon birom, ahogy szívsz ezekkel a nagy vasakkal, multkor is Kapinyovkán, Jpantherrel, most Ferdivel és mindig páholyból nézhetem ahogy szét kapnak 
A Tigrincses viszont jó volt :-) -
TD-ket továbbra se keverjük bele, ők valóban hátrányos helyzetűek az artykkal szemben.
Stock Ferdivel első (vagy második) csatám Kampinyovkán mi? :D
Mondom régi TD's hagyomány szerint elvonulok a bokorba bal szélre (északon voltunk). Amire a bokorba megállok, egyszer csak olyan pergőtűz fogadott, hogy köpni-nyelni nem tudtam. Arty-k, kicsi és nagy lövegek... pikk-pakk-durr voltam. :P
Azt hiszem még kicsit szoknom kell a Ferdit, no... :D -
Renegade #9262 ezt még nem merem elhinni :-)
Én úgy meg szoktam ijedni a TigrisII-től hogy a félelmemből merítek erőt, menekülés a győzelembe :-) -
TDantes #9261 Alig várom, hogy megtudjam, mit szól a T29, ha beköszönök az oldalán, a Királytigris hosszú 105-ösével
-
Viszont a méretéhez képest igen jól gyorsul, elég fordulékony és a tornyát is szépen tekeri. csak a végsebessége az egyik leglassabb de az bizos hogy pl az is-3 nem egy súlycsoport neki. nekem nagyon bejött. -
Renegade #9259 ja, meg volt tegnap egy scout (10 detect) köröm DB-vel, nagyon durva
HV-k jöttek szemben én meg nem mertem megállni, elrohantam mellettük, de mivel folyamatosan vonultak, így csak az enemy bázis közepén mertem lassítani :-) -
TDantes #9258 Én kettőre megyek. Várhatok holnapig míg kipróbálom az új patch-et. -
lammaer #9257 Hát, ha igy gondolkodott akkor elég zöldfülő lehetett. Két DB nem lebecsülendő :)