banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Renegade
    Szerintem:

"Mi mind tévedünk, a sok hülye tankos, vagy ti tévedtek, az arty-fanok? Hm? Szerinted melyik lehet?"

ez így félrevezető kérdés, ha úgy teszed fel, ahogy kéne, akkor meg rögtön értelmetlen maga a kérdés, teszem azt: akkor most mi tévedünk AKIK UTÁLJÁK az artykat, vagy ti AKIK IMÁDJÁK az artykat? ;-)

Ilyen burkoltan irányított kérdéseket én is tudok kérdezni:

Érdekes én DB-vel mászkálok és szinte soha nem az arty szed ki, akkor ez azért van, mert mindig szerencsés vagyok, vagy azért mert tudom használni a tankot arra amire való?

TD-ket továbbra se keverjük bele, ők valóban hátrányos helyzetűek az artykkal szemben.

Az én tapasztalatom végletekig egyszerű: mivel tudom, hogy hogyan kell jól harcolni artyval, így azt is tudom, hogyan kell elllene jól védekezni.