banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TDantes
    Jaj ne bosszants már.(mellesleg volt Hummel-em, ráadásul alap Hummel, béna legénységgel, tudom láttam, hogy szűkül, meg mennyire pontos. Nem kell a duma. Láttam én is, de még elmondom párszor, hátha akkor rögzülni fog.)

Nem mondtam azt egy szóval se, hogy mindig oda lő, ahová céloz. Csak azt hogy túl pontos, és figyelj már, rajtad meg a többi néhány arty-fanon kívül mindenki szerint túl pontosak.

Most arra válaszolj már ,akkor most mi van? Mi mind tévedünk, a sok hülye tankos, vagy ti tévedtek, az arty-fanok? Hm? Szerinted melyik lehet?

Mert lehet, hogy én hülye vagyok, meg nem értek hozzá, de ha sokan, nagyon sokan tapasztalják ugyanazt, sokan mondják ugyanazt, lehet van benne valami igazság.

De persze lehet, hogy a tankosok és TD-k 90% béna, és akkor sem pontos a tüzérség, de szerintem nem így van.