A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #9024 crossy104: A 107 mm-es ágyú igaz hogy zsákutca az ágyúk közt, mert az IS-re már nem rakható fel (ezt nagyon bántam). De a szintjéhez képest nagyon jó és még a tűzgyorsasága is elfogadható. Ha a KV-n a rövidcsövű 122 vagy 152 mm-est használtad, akkor pedig elképzelhetetlenül gyorsnak tűnik majd. Az IS már alapfelszereléssel is ütőképes. Én is a futóművet fejlesztettem ki hozzá legelőször. De ha nem fontos a plusz teherbírás akkor nem szükséges azonnal kifejleszteni. Az alap motorral is kiválóan gyorsult, ehhez képest a Tigris alap motorral borzasztó volt.
a.carkey: A KV-1S és hasonló szintű (tier VI) társai prémium nélkül is pénzeszsákok. Annyira, hogy amire mindent kifejlesztettem a VK3601-nél a Tigris árának már a 2/3-a meg volt. Csak el kellett adnom a VK3601et és meg is vehettem a Tigrist (nagy hiba volt). Ha neked nem pluszosak, akkor vagy peches vagy mert állndóan veszít a csapatod, vagy nem tudsz velük effektíven harcolni.
Tier VII-esek szintén nyereségesek prémium nélkül, de már sokkal tovább tart összeszedni a következő tankra a creditet. A tier VIII-asok már csak a kisebb ágyúval lesznek plusszosak, de ezekkel már esélytelen annyi creditet összeszedni ami a tier IX-esekre kell. Főleg ha meg is akarod tartani a VIII-ast. Minimális lesz a profit, szerintem néhány százezer.
Eagle16: a T32-höz lesz 90 mm T15E2 ágyú, ennek 170 mm a páncélátütése és magasabb szintű. Ami talán annyiban számít hogy a T15E2-nél kevesebb lesz a lepattanó lövedék mint az M3 ágyúnál.
A T15E2 170 mm-es páncélátütése KT ellen még talán jó lesz szemből is, persze 100 méteren belül. A testet kétlem hogy átvinné, a tornyot talán. Az orosz 100 mm-essel (175 mm penetration) a testet csak ritkán a tornyot elég gyakran át tudtam ütni, de csak 100 méteren belül. A 90 mm M3 szerintem már KT-hez kevés szemből. Az orosz 107 mm-es (167 mm penetration) nagyon ritkán ütötte át a tornyot, leginkább 50 méteren belül. A kisebb ágyúk közül egyértelűem a német 8,8 cm L/71-es a legjobb ez, van legkevésbé hátrányban a nagyobb ágyúkhoz képest.