A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
1 havi prémium = 3-4 doboz cigi, 10 doboz sör (Ez kicsit fájó, de havi szinten elfogadható :) )
Szóval nem veszélyes ... Amíg a WoT is tartani fogja azt, hogy pénzért nem lehet órási előnyhöz jutni, hanem "csak" időt lehet vele megtakarítani (Most a slotokat meg a barakkot nem mondom ... mert akinek elég 2 tank annak nem gond ...) addig teljesen elfogadható ez a rendszer, sőt, azt mondom hogy örülök is neki ...
"Nagypapa" üzemmódban játszom, van hogy napi fél órára ülök le elé max ... de abba is belefér 1-2 csata ... ha minden hónapban be kellene csengetnem 3-4k-t, akkor nem is foglalkoznék vele ...
Ellenben most én dönthetem el, hogy akarok-e vagy nem pénzt ölni bele, és a befizetett összeg ráadásul nem csak arra jó, hogy egyáltalán játszhassak, hanem időt is takarít meg nekem ...
És biztos vagyok benne, hogy ezzel nem vagyok egyedül :)
(Bárcsak fiatalabb koromban jött volna ez a game, amikor még napi sok órát kockulhattam :) )