banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Igen, én is pont azért mentem a páncélvadász irányba, mert a PzJg nagyon a szivemhez nőtt, jól lehetett aprítani vele a sunnyogós játékstílussal.

Ehhez képest T2/T3 szintű ellenséges tankokat alig-alig lehet elintézni egy azonos szintű tank killerrel, egy T4 felettit pedig még sebezni is alig birok egy Hetzerrel. Pedig papíron - főleg hátulról - a páncélátütő képessége jobb mint az adott célpontok páncélzata, de az esetek 90%-ban a lövedék lepattan, ha pedig van találat, az max 15-20%ot sebez.
    Ugye a páncélvadászoknak mobilitása nincsen, tehát ha felfeded magad, szinte azonnal kilőnek.

Nálam kb Hetzerrel ez a játék:
    - start, előreengedem a többieket
    - arcvonal mögött bebújok egy bokorba, várok egy célpontot
    - célpont jön, megvárom mig minimum az oldalát tudom lőni
    - lövök
    - lövedék lepattan, vagy sebez 15%-20%-ot
    - jó esetben tudok lőni még egyet
    - az enemy arty kiszed, vagy az áldozatom rámfordítja a tornyát és instant kinyir.

Mondom, PZ III/IV-el is ez a móka, nyilván nem királytigrissel próbálkozom (azoknak még a lánctalpát se bírom lerobbantani :) )