418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#890 :) Percenként nyomogattátok? :D -
benioh #889 Megy már! -
#888 Működik! -
#887 Változatosság kedvéért "Server busy. Please try later." Van most :) -
#886 Szerintem majd most lesz valami, mert eddig 175 ember tudott játszani, de most a maradékot is kidobta szerver restart üzenettel. -
#885 Én azt olvastam hétfőn lesz csak megcsinálva mert nincsenek bent a hozzáértők az a szerencsétlen akire ez az egész rászakad csak restartolni tudja a szervert de ez meg nem oldotta meg a problémát. -
Adjunktus #884 Unable to connect to the network.
A szöveg már változott,de be még nem enged.Reggel 09.00-tól azért már megoldhatták volna.
-
#883 Lehet hogy az adott meccset még végigvitte, nem tudom. -
#882 Az érdekes mert engem 1 perce dobott ki,eddig bírta:) -
#881 :D
Most szerver restart van megint, figyeljétek betudtok-e lépni! -
exoterm #880 Pont a legnagyobb kockának megy... el se hiszem. -
#879 Nekem még megy :D
270-en vagyunk benn összesen... -
Porsche911 #878 Ezek szerint nem account feltörés történt hanem servert rakják rendbe és amiatt van ez.Amúgy tudja vki,hogy meddig tart a zárt béta? -
Porsche911 #877 Adminok nem nagyon válaszolnak a problemára. -
#876 Ugyanez reggel 9 óra óta változatlan. -
Porsche911 #875 Nekem már azt írja ki,hogy "A player with the same name is already in the game" ez a szerverleállás miatt van? Mert nem lenne jó ha hirtelen az összes megszerzett cuccom eltűnne a játékban -
TDantes #874 Nekem se megy, ugyanígy. -
#873 Reggel 8ükor ujrainditottak a syervereket, lehet, valami nem jol sikerult. -
Supa #872 Eloszor nem erheto el a szerver,masodjara meg mar azt irja be vagyok logolva.Raadasul nem csak en kuzdok ezzel a problemaval -
lammaer #871 Azzal menj, ami fekszik neked :)
Én pl kipróbáltam az Artyt, a light tankokat, páncélvadászokat, és úgy néz ki, az utóbbi jött be, azokkal mentem be a farkasok közé.
BT2-esem nekem is van, szórakoztató vele játszani egy 90% körüli driverrel, de azzal is könnyen meg lehet purcanni. -
#870 Észrevettem nagyon sokan BT-2vel tolják,ami nagyon gyors,mozgékony és simán mögénk szoktak kerülni és felderíteni a helyzetünk stb.Érdemes pénzgyűjtés céljából inkább ezzel menni? -
#869 miért nem viszed át az előző tankról?
én mindig lecsupaszítom az addig használt tankot, ágyú, rádió megy át az újba. -
csirketarkó #868 Igen mindig jókat szórakozok ha vki közepes tankokkal lapul a bokorba és lövi a Ferdi-ket meg a hasonló kaliberű tankokat...
Ha van valami amit utálok a játékban az az hogy akárhányszor veszek egy új tankot az mindig szarabb mint az előző. Nagy nehezen összekapartam egy VK3002-re valót erre ad hozzá egy olyan ágyút mint ami a Marder 2-esen van, szóval most megint vadászhatok kis tankokra hogy megvegyem a jobb ágyút amit előzőleg más tankokra már vagy 5x megvettem, de komolyan az ne keljen már 60k-t kiadni ugyan arra az ágyúra amit a Pz4-esemen és máson használtam... -
#867 Igen, jól szóltál mostanság röhögök csak amikor engem már eltettek láb alól, és a hátul meghúzódó pz3-mal valaki megpróbálja a tigrist, szemből, egy helyben állva kilőni...(lánctalp fenn, 100%health).... mire begépelem, hogy MOVE addigra már csak füst és kormos acél marad belőlük...:D bezzeg amikor én toltam pz3-mal...(nem élveztem, de voltak szép pillanatok:)) all-time favorit a pz 3/4.... -
csirketarkó #866 Jaja velem is előfordul gyakran hogy pár jagdpanther karjaiba futok de hát ilyen az élet Ezért szoktam közlekedésre a pálya széleit részesíteni előnybe ott általában nincsenek, általában... -
spiczi91 #865 Az eredeti cél ez nekem is, aztán persze hogy először egy tigrissel találkozok... -
csirketarkó #864 Adhatok egy pár tippet a Pz3-al kapcsolatban ( kedvenc tankom
A feladatod a felderítés és a kisebb tankok legyilkolása akik a csapatod tüzérségére hajt ezért a te fő célpontod: Pz3a, T-28, Pz3, Bt7-es, Luchs,marder II és hetzer lesznek. Ha ezekkel végeztél rámehetsz az ellenség tüzérségére. Mindig kerüld az összetűzést a nagyokkal gyakran válts pozíciót menet közbe, kacsázz vagy bármi SOHA ne állj meg mindig mozogj !! ez a legfontosabb. Nekem most a farm tanok a pz3 jó technikával a 14e kredit és 1700xp/ match se akadály -
#863 Jo az 12 oranak is, este amennyit az asszony hagy jatszani :) -
#862 Panzer3asom a legjobb tankom most és sajnos ilyenek közé tesz be:(Szívesen mászkálnék vele,csak tök alap szinte a tankom,meg nem ártana exp a fejlesztéshez és végre tovább léphetnék erről a tankról. -
TDantes #861 Ez van, ezzel mindenki megszenvedett. Majd a teljesben nem a Tigrisek mellé fog betenni.
Mindegy, simán fellehet fejlődni, én is szívtam a Panzer III-al, aztán most itt van a Panzer IV. Pedig nem is vagyok egy nagy harckocsizó ász -
#860 Light tankkal nem biztos, hogy a közepes, és nehéz tanok nyomában kéne járnod... kezdődik a játék gázt neki, és felderíteni, manőverezz, a lényeg, hogy te lásd meg előbb az ellent, és jön majd az XP,.... -
#859 Kösz,megfogadom a tanácsot.Nem tom nálam mi van,de körönként nem kapok többet 2k-nél.Ha kilövök néhány tankot meg még nyerünk is akk 4k körül.Am én nem tom hogyan lehetne fejlődni.Panzer3assal berak tigrisek,meg t34esek közé amik egyszerre szétszednek és így szinte lehetetlen h tovább fejlődjek.hiába lenne pénzem tigrisre,ha a tank fán még nem jutottam el a fejlesztéséig:SEz kül nagyon komoly egy light tankot medium meg heavy tankok közé berak-.- -
#858 sose váltsd be, a premium jobban megéri! -
#857 Az nem semmi:)Mondjuk én csak tegnap kezdtem:)Am az aranyat amit kaptál te mind beváltottad,v premium accountra költötted? -
lammaer #856 168 óra nem kevés :)
Én még szüttyökög a BT2vel meg a PzJG1-el, és néha benézek egy PZ III-al a nagyok közé. De az nem élmény egyelőre.
A legnagyobb bajom a mozgó tankok eltalálása. Manuálisan egyszerűen képtelen vagyok megszokni hogy milyen sokkal kell elé lőni egy mozgó tanknak... -
#855 Egyebkent 1 het jatek alatt van 1 elit leopardom, 1 elit pzIII/IV-em, meg az apro, par tech tree elbaszas mellett :) -
#854 Nem egy nap alatt kell tigrist venni, ezt mar tobben irtak elottem. -
#853 Néztem a tankok meg a többi árait is hát brutális sztem1,5 milka egy tigrisért sztem egy csöppet sok,a többiről ne is beszéljünk. -
#852 Patch 0.5.1
- Slightly increased profitability of tanks 4, 5, 6 level.
Navégre nem csak nekem tünt fel... -
#851 Kösz:)