A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A KT-vel prémium nélkül és a 105mm-essel 100% hogy nem lehet profitot termelni.
A 88-as ágyúval már igen, nem is olyan keveset.
Az amerikai T29-es 105-ösébe 1k kredit egy gránát, de a javítása sokkal olcsóbb mint a KT-nek, szóval valószínűleg még ezzel is lehet kreditet gyűjteni, bár nem olyan sokat.
A T32-es már kérdéses, szerintem ezzel is csak akkor lehet, ha a 90mm-es van fent a 105-ös helyett. (ami így eléggé lecsökkenti a harctéri teljesítményét, mert nem mindegy azért hogy 198mm-es pen., vagy 160-as...)
De egyszerűen meg lehet oldani, venni kell egy Tier V-ös tankot (a fejlesztők szerint ez a legjövedelmezőbb szint), meg esetleg mellé egy felderítőt és dőlni fog a kredit. Én az orosz szerveren nagyon megszedtem magam az M7-essel, mivel 10-20k bevételt adott és ebből csak 2k volt a javítás, a lőszer meg 500 kredit se néha...meg is veszem újra majd, mivel a legénység még megvan, csak eladtam hogy hamarabb meg tudjam venni a T29-est :)