banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Matusy
    Én akkor is szidom őket. Nekem mi abban a játék h Vér Pisitke a 3dik percre beszedett 5 killt mert ő a GW Tiger és neki nem kell kimenni a harctérre meg semmit nem kell csinálnia csak nézetet vált és lő?. Én meg spurizok oda h segítsek a társaknak de igazából felesleges mert engem zavar a hegy engem lát az ellenség rám lőnek rá nem. Ez a játék? Támogassuk a lövegeket? Nem fordítva kéne ennek lennie? A löveg támogatja az előre nyomulást? Word of SPGs a játék neve v Word of tanks? Mert perpill ez a játék a tüzérekről szól. Szerencsésebb tüzér aki gyakrabban betalál vs akik mellélőnek. Nagyobb mákod van ha pont odamegy ahova kell de ha szóródik akkor szevasz... Akkor csak 400at sebzel mig az ellenséges tüzér ha telibe lő (ami nagy skill tudom én... irtózatos sok gyakorlás kell h ne szóródjon a lövés) akkor meg 1000+ Még a T10es tankokba is simán 900at lőnek... Ez aztán a skill és játékélmény :)