banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

  • bgabor
    #44333
    Hát ha a fejlesztők a francia ágon meg tudták oldani a felsőbb tieres tankokat, akkor bármire képesek. Ugyebár a franciák 1940-től a '44-es felszabadulásukig nem léteztek mint önálló ország, szóval tankot sem terveztek és nem építettek. Ennek fényében érdekelne hogy a francia fölső tieres tankokat miféle varázskalapból varázsolták elő a fejlesztők. A szövetségesek oldalán harcoló maroknyi francia tankos is amerikai technikát használt.

    A japánok egyébként jóval reálisabbak lennének a játékban, náluk voltak tervek és prototípusok is. (Pl ha valaki játszott a Men of War:Assault Squadddal, láthatta a japán tankok széles választékát.)

    De hogy magyar tankok? Toldi I-II, Zrínyi meg hasonló szegecselt páncélzatú, már megjelenésükkor elavult szarok? Nem hinném hogy bárkinek is hiányoznak.