A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #417461 Én nem fejlesztettem ki.
A 60TP nekem nagy csalódás volt, egyszerűen nem tudtam vele megtanulni játszani. Ellenfélként meglepően pattogós, de mikor én ülök benne, a kósza tavaszi szellő is átviszi, az ágyúja meg számomra egy rémálom volt. Mindenhova lő, csak oda nem, ahova célzok, és ha nagy néha betalál, általában pattan, ami a 17 másodperces töltéssel tuti recept az idegbajhoz. Az AMX M4 54 ugyanúgy 250 penes ágyúja klasszisokkal használhatóbbnak érződik, azzal gold nélkül is tök jól elboldogulok, a 60TP meg nálam golddal is meg szokta oldani, hogy pattanjon.
Nincs még benne 100 csatám, úgyhogy nem épp reprezentatív tapasztalatok, de az első pár tucat csata (előző ranked szezonban 60TP-vel rankolódtam) akkora terror volt, hogy azóta sincs kedvem újra elővenni.