A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #417312 Cs-59-el padlógázzal dombról le robogva 572-öt pusziltam T56-ba.
Hiába nem tudok le szokni a marhaságaimról.
Cs-59 be jön,nem olyan rossz,de az ágyúja brutálisan szar.
Az előbb én álltam Obj257 jött felém az oldalát mutatta,89 méterről full beszűkülve rá lőttem,úgy hogy a célkör beterítette.Eltaláltam,lópikulát,a lövésem ment aztán az object előtt vagy 10 méterrel elfáradt és a földre esett.
Na ezen felkaptam a vizet,padlógáz be és irány az ellenség bázisa,menet közben auto aim-al kilőttem obj 257-et,Progetto66-ot Centurion 7/1-et és 703 II-t.Végül a bázison kempelő skodába is bele zúgtam.Ez a tank a normális játékot nem támogatja,ha át mész vele őrültbe akkor jó.Úgy hogy be robogtam az ellenség bázisára és a bázis elletti dombon is be rongyoltam az ellenség közé nem kaptam be egy lövést sem.
Álló tankkal be szűkülve szépen célozva nem találtam el semmit,padlógázzal meg mind talált,szerintem ez a tank az IS5 zabigyereke.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.18. 11:24:57