A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nekem már erőm nem lenne ágat húzni ilyen körülmények között, szerencsére megvan minden T10. Volt nekem is 1 milla free xp-m meg egy tonna cseh tervrajzom a battle passból meg 136 milla kreditem, úgyh T10-et egyből behúztam. Gondoltam én kis naiv, h a nagy lövegre nem költök már free-t, lesz annak helye máshol is, de hogy ilyen nehezen fog menni, arra nem számítottam. A gond az, h az egylövetű ágyúval nem tudja a full potenciálját hozni a Vz. Így se rossz, pattognak róla, meg fosnak tőle, de azért a dupla lövetűvel lesz igazán OP. Plusz tegnap nem is nagyon akarta adni a játék, mm a lövéseket meg dmg-et se, vhogy semmi nem akart összejönni. Fura mellék meg nem átütő találatok meg 0 dmg critek, amiket most máshogy hívnak, de nem emlékszem, pedig sokat láttam :D És akkor ezt próbáltam végül 35 csatán keresztül. Mentem még 5 csatát WZ meg GSOR prémmel, ezekkel kicsit jobb volt, de azért látszott, h ezen a napon nem 6-ost dob nekem a game.