A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
suba53 #417285 Pedig grindelni csak így lehet. 
Én már nem grindelek, mert az összes tank ágon végig mentem, és az összes kilences, tízes bent áll a garázsban, meg a legtöbb hatos, nyolcas is. A cseh nehezekre volt elég tervrajz töredékem, meg majd egy milla free XP, azok is készen vannak.
Amikor grindeltem én azt a módszert választottam, hogy egyszerre sok ágat vittem, és mindegyiket próbáltam leduplázni naponta. Így egy-egy ág lassabban haladt, de összességében gyorsabban. Ha egy tankot 3-4 csatával nem sikerült duplázni, azt aznapra hanyagoltam.
Természetesen a kellő hidegvérre is szükség volt ( van ). Így is kaptam néhány chatban-t amikor kellően cifra jelzőkkel méltattam a csapat teljesítményét.
Így az a frusztráció, hogy elakadok egy ágon a sorozatos bukó meccsek miatt feloldódott, mert mindig volt olyan ág, ahol viszont simábban ment a dolog.