World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Tele van minden csata prémmel,mindenki kapott két napra prém tankokat,játszhatatlan minden csata amiben T8 van.
Jelenleg át tették a nehéztüzérségi anyám kínját alap képességnek,ha bemész máris elérhető.
Na már most ez kicseszett erős.Az FV artymmal brutálisat tudok vele aratni védőként.Ha bemegy a bázisra egy rakás gyengén péncélzott vacak akkor aratok,első nap első csatában szinte egyből meg lett a max rang,mert a sok barom nyitott Td-s ökör rohant foglalni,este megint volt időm játszani,akkor már valamennyit tanultak a hibából,de nem sokat.A téli pályán a középső vonalon olyat arattam vesztes csatában mint a fene.A két szélsőt befoglalták ezt nem tudták és átjöttek segíteni.Tömegbe meg baromi nagyot lehetett szakítani.Asszem 90 másodperc cd van a nehéztüzérségi csapáson,az Fv arty töltése meg kicsi.Volt olyan csata ahol ha jól emlékszem 12 lövés után a negyedik vagy ötödik rangon voltam.
FV artym fullos field moddal van,megnövelt töltésgyorsító és megnövelt ventillátorral.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.24. 13:09:16
De arty és tühérség most brutál durva.
Fv arty nehéztüzérséggel vagy mi a szarral félelmetesen erős szerintem.
Nem kevesebb mint hét tankot lőttem szarrá és a foglalást elbukták.
Csata: Mines
Járművek: Type 5 Heavy
Szerzett tapasztalat: 2 638 (x2 minden nap az első csatáért)
Kapott Battle Pass pontok: 27
Megszerzett kötvények: 32
Szerzett kredit: 34 890
Csatában elért kitüntetések: Acélfal, Golyóálló, Hidegfejű, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Hozzáadva a kredit tartalékhoz: 3 489
Nulla átütő találat,185 hp sebzés artytól.
Foch b több tárat rám tolt.
Tudod én artyzni szeretek frontvonalon.<#zavart1>#zavart1>
Ezeket meg úgy szétkapja mint a fene,főleg hogy most légicsapást is adtak artyhoz nullás szinten.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.24. 10:21:19

Mostmár látom miről van szó .
35 nél tartok . Mostmár megvehetőek a hátralévő szakaszok is .
Kilenc lövéséből nulla ütött át,108-at sebzett öszvissz.
Nekem jó volt a csata,öt kill.Majdnem sikerült a napi küldi,9 xp-vel maradtam le a top xp-ről,pedig a sebzésem a legtöbb volt mindkét csapatban,na és öt killem is vót.De mivel top tier voltam nem lettem első.
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2022.05.22. 13:37:58
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Gondoltátok volna hogy a Kranvagn nem tud rá lőni progetto-ra ha rámászol?<#hehe>#hehe>
Kranvgn ágyúja kicsivel a tornyom felett körözött.De nem sokáig mert progetto 66-al rátáraztam.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.22. 11:34:30
Az én teljesítményem itt nulla , de nem is ez a lényeg ! Érdemes megnézni komolyan .
Replay
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Én bele sem kezdtem.
Piszok papír,én eddig főleg artyval találtam meg őket,de duplacsövessel két lövésből kettőt is öltem.Mert az egyik leégett a másikon meg átmentem.
De Is2-vel is lehet irtani rendesen,sőt mivel megyek mostanában T6-al meg T7-el is unalmamban,láttam ahogy O-Ni csapattárs egy lövéssel kilövi,de már Su-152 troll ágyúja is üti.
Nem voltam vele még nyertes csatában,na és sosem voltam vele top,mindig a legkissebb,már T5-ben is minden gyökér arannyal lő.
Amerikai meg britt arty az egyből hazavágja.
Én se szeretek várni ha rendes tankkal vagyok, de megtanultam, hha az első pár csata gyors halállal végződik, akkor bizony csak úgy lehetek eredményes, ha campelek egy jó bokorban hátul 😄
Majd mire felocsúdok már szét is kapnak, mert az ellenfél spottere természetesen előbb ér be, és rendre arra az útvonalra, ahol én kolbászolok. <#vigyor0>#vigyor0>
Ilyen egyszerű. Nekem meg nem stílusom a sunnyogás, várakozás, hogy majd ha látom hol van üresedés oda megyek.
Vereség
Csata: Fisherman's Bay
Járművek: Bat.-Châtillon 155 55
Szerzett tapasztalat: 140
Kapott Battle Pass pontok: 3
Szerzett kredit: 8 581
Csatában elért kitüntetések: Zúzó, Kőkemény
Irtó szar csata volt,szinte azonnal 2-15-re vesztettünk,egy kill az enyém volt.De kb 700 méterről lőttem ki Udes 16-ot.
Erre kaptam egy olyan kitüntetést amit ramm killhez adnak artyknak.<#wow3>#wow3>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.17. 09:14:23
Ja, meg az E75-tel azt vettem észre, hogy a HE lőszerrel is elég jól lehet bontogatni hulldownban levő tankokat. Elég pontos az ágyú, és frankón el lehet vele találni a vékonyabb tető lemezt, és így kb. 200-250 sebzést be lehet vinni. Jó, mondjuk az E75 eléggé magas, és laposabb (pl. szovjet) tankok feje búbjára rálátni. De mondjuk egy Progetto 66 is elhúzta a belét, amikor két HE lövést (összesen 736 dmg) kapott a tető lemezre.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2022.05.16. 18:01:05
Csata: Live Oaks
Járművek: Bat.-Châtillon 155 55
Szerzett tapasztalat: 6 396 (x2 minden nap az első csatáért)
Kapott Battle Pass pontok: 5
Szerzett kredit: 42 077
Csatában elért kitüntetések: Szárnysegéd, Zúzó, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
89%-os legénység stock tank.<#idiota>#idiota>
A külseje miatt főleg.
Kár hogy a T8 randa,a prém viszont szép.
Mért olyan szépek az olasz prémek.
Bár a progetto is tetszik,de tudom hogy nem jövök ki vele,egyszer meg kaptam 30 napra és tökre nem jöttünk ki.
Elővettem M40-et,azzal simán megvan egy csatában 10 is.
Egyből kész lett a küldi,16 crit.<#idiota>#idiota>
Jah és szokás szerint nyílt pályán vaktában le adok egy lövést az ellenségre.
Telibe pusziltam két új td-t.<#vigyor>#vigyor>
Az egyik megdöglött a másik meg le sérült,ezt csata után tudtam meg,mert nem voltak spotolva lövésnél,így csak kiírta a kill-t,de csata után ott volt hogy a másik td-be is két modult kiütöttem és sebeztem bele 393-at.

Itt az új waffentróger.
Nem piskóta,5 lőszeres táras ágyú.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
T110E4-el három killem lett meg 584 sebzés.
Bármire lőttem valaki megelőzött és a hp-ja szinte nulla lett.<#vigyor>#vigyor>
Ilyen 6 meg 11 hp-s tankokat lőttem ki,pedig mikor rálőttem még bőven volt,de mindig beszoptam,persze azért mert sebzős küldim van.<#idiota>#idiota>
Máskor ha el marháskodom valami light tankkal megnyugtat,ma nem jött össze és még feszültebb lettem.<#falbav>#falbav>