418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Nálam nem volt semmi gond.
    Milyen neted van?
    Úgy tudom mostanában vodás nettel volt gond.
  • suba53
    Mi történt? A WOT EU1 nem elérhető, az EU2 túlterhelt, de az is visszadob.
    Bent voltam a játékban, de egyszer csak kidobott, azóta nem tudok csatlakozni sehova.
  • Plata
    Azt hiszem Is4 ágyúja kapott buffot,full T10 csatában szemtől szembe AMX M4 54 nem tudott belőni golddal,alap lőszerrel simán vittem a tornyát szemből.Vagy nem tudom milyen vastag neki,de közelharcban simán 500+ sebzés ment bele lövésenként.Menekült mint a mérgezett egér.
  • Plata
    Atya gatya,ma olyan csapattársat kaptam hogy be tojás,nem talált el semmit Wz 114-el t7-9 csatában,én T7-el voltam.
    Megnéztem van 2.9k csatája,csupa t8-9 prémje,átlag sebzése 303.Alig játszott low tier tech tree tankokkal.Angol meddel tolta kicsit meg amerikai heavy ággal,az összes többi csata prémekkel.Jah és nem mert ki menni Leo-val harcolni Wz114-el.
    T7 leo nem 9.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.07.26. 10:40:57
  • viper07
    OFF téma: Az Epic Store -ból ingyenesen letölthető még pár napig a Tannerberg első világháborús játék, tök hangulatos magyar beszédekkel.
  • Mr O
    Közben nézte csak a régi lejárt kártyám van ott és a számlák között sem látom a wot oldalon.
    2020-as az uccsó tranzakcióm.Akkor játszottam még vele.
    Szóval érdekes mert be is tudok lépni.
    Jelszavat most változtattam.
    Utoljára szerkesztette: Mr O, 2022.07.25. 12:35:45
  • Plata
    Vesztes csata de egész jól kerestem,nincs prémem.
    Vereség
    Csata: Cliff
    Járművek: SU-130PM
    Szerzett tapasztalat: 1 906
    Kapott Battle Pass pontok: 25
    Szerzett kredit: 133 135
    Csatában elért kitüntetések: Harcos, Tüzelj és ölj, Zúzó, Robbantási szakértő, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
  • Plata
    Írnod kell a supportnak.
    Mond meg nekik hogy feltörték az accod és vásároltak vele.
    Egyébként soha semmilyen játékhoz ne csatolj kártyát,én minden vásárlás után törlöm,inkább be pötyögöm tízszer de biztosabb.
  • Mr O
    Sziasztok!

Régóta nem játszottam a játékkal...
    Viszont valaki hozzáfért a kártyámhoz ami csatolva volt és vontak le pénzt.
    A kártya zárolva is lett.
    Mit tudok tenni esetleg,hogy visszakapjam a pénzem.
    De nem is értem mert itt a WOT oldalán a régi kártyám adatai vannak csak... :(

Köszönöm
  • Plata
    Nem hiszem.
    Játék közben mikor elkezdtem lagolni a csapattársak is így jártak,volt aki olyan szép szavakkal emlegette a WG-t hogy nem bírtam megállni röhögés nélkül.
    Pedig nem igen tudok angolul,csak amit felszedtem játékokban,de ezt még én is megértettem.
    Az volt a poén ha be mentem játékba hogy Vz-t le duplázzam vagy kukásbudival mentem volna egy kört beszarás lag lett,mentem artyval semmi.
    Nem tudom hogy de például budival olyan lag volt hogy megáltam tankkal és figyeltem még hogy 5-6 másodpercig megy tovább,a tornya pattog összevissza.180-320 ms volt.
    BC artyval meg ilyen 5-35 ms volt.
    Csináltam vele olyan jó csatát hogy csak na.
    Kedvelem a T9-es BC artyt,egy csatával le lehet tudni vele az összes napi küldit.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.07.24. 08:44:46
  • lammaer
    Gondolom a száradó festék zavarja a wifidet :P
  • Plata
    Mi a fene van,12 után a játék lehetetlenül lagol,200-300-as ping van mindegyik szerveren.
  • Plata
    Vereség
    Csata: Empire's Border
    Járművek: Bat.-Châtillon 155 55
    Szerzett tapasztalat: 515
    Kapott Battle Pass pontok: 45
    Szerzett kredit: 14 682
    Csatában elért kitüntetések: Szárnysegéd, Zúzó
    Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Nagyméretű elsősegély készlet (x2)
    Napi első csata,kész is az összes napi küldi.
  • Plata
    Első dolog hogy artyval ha teheted álj gödörbe.
    De minden lövés után érdemes elmászni.
    Én sokat artyzom,de nem észleltem hogy jobban megtalálnának mint eddig.
  • Lebowski
    nagyon egyszerű, ne játsz artyval

amúgy tényleg nem nehéz eltalálni vakon, ha éppen látod a lövés pillanatát. Pláne, hogy vannak alap helyek, ahova az artyk szoktak állni.
    Most magam ellen beszélek (mert rühellem az artyt úgy ahogy van), de miután lősz, mozogj, és akkor elkerülöd eme csodás véletleneket :) Ha eddig is megtetted, akkor szori :)
  • Plata
    Vz-vel prokhorovkán röppálya alapján két artyt csaptam ki vakon.Van arty riaszto skill.
    Asszem prokhorovka az az erdős vasutas pálya.
    A befagyott tavas pályán ahol van egy anyahajó ott is kilőttem bc-t vaktában.
  • suba53
    Srácok!
    Ez már nem véletlen szerintem. Tuti van egy új csalás, ami az arty pozícióját jelzi pontosan, talán a röppálya alapján bemérve.
    Először csak a véletlenre gyanakodtam, de már szinte biztos, hogy használják.

Hogy mire alapozom? Mindig is volt olyan, hogy az ellen oldali arty figyelte a röppályát, és megpróbált több kevesebb sikerrel oda lőni, ahol a kezdetét sejtette. Ilyet én is szoktam, de mivel nem látom a pontos pozíciót, többnyire max sebzés a vége.
    De mostanában már sokadszor fordul elő, hogy hátul arty pozícióban ellövöm magam, majd a pálya közepéről, anélkül, hogy fel spotolódtam volna halál pontos lövésekkel kiszed egy tank. Nem arty, hanem mindenféle. Tuti hogy világít neki a pozícióm, mert van úgy hogy több lövést is lead, amíg ki nem lő.

Szép ez a röppálya grafika, de úgy tűnik ezzel újabb eszközt kaptak a csalások készítői.
  • Plata
    Megvettem a Vz 55-öt.
    Napi első csata és az első csata Vz-vel.
    Még nem 100%-os legénységgel,free xp-ből és töredékből húztam ki.
    Győzelem!
    Csata: Steppes
    Járművek: Vz. 55
    Szerzett tapasztalat: 2 818 (x2 minden nap az első csatáért)
    Kapott Battle Pass pontok: 37
    Megszerzett kötvények: 7
    Szerzett kredit: 162 851
    Csatában elért kitüntetések: Tüzelj és ölj, Isten keze, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
  • Plata
    Ma beléptem játékba és egy 40%-os kupont kaptam.
    Érdekes.
  • Plata
    Furi.
  • Long_Gun
    Itt irja az sg-n és csak ebben a fórumban.
  • Plata
    Valaki megbuherálta az accod?
    Vagy valami modot raktál fel ami egy kis meglepit tartalmaz.
  • Long_Gun
    Megkergült a defender vagz mi a bánat?

Online Threat Prevention

chrome.exe attempted to establish a connection relying on an untrusted certificate to jonny.frogz.hu. We blocked the connection to keep your data safe since untrusted certificates are issued by unrecognized Certificate Authorities.
    Add to exceptions

Ki a bánat ez a jancsibéka ?
  • Plata
    Jön egy új autoloaderes orosz heavy,hat töltény lesz a tárjában.
  • asolyom
    Jaja! Így viszont majd legalább a T32-vel majd megéri már játszani. Régen kifejleszettem, csak eddig még nem vettem meg.
  • Plata
    T29 és m44 nerf többi buff.
    Link.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.07.07. 14:43:18
  • Plata
    Mobilról sikerült.
    T-34-1 nincs meg de a kötvényes T-34-3 igen.
    Azt kedvelem.
    Főleg mert tierlimites.
  • asolyom
    Nem tudom, hogy miért. Egyébként a T-34-1-ről van szó T9-ben mentem vele 3.3k kombináltat.
  • Plata
    Sajnos nem nyitja meg a spoilert.
  • asolyom
    Mostanában ezt a tankot szoktam elővenni, ha "fun"-ra vágyom. Ha más nem, akkor T9 ellen is tud spotolni.

Utoljára szerkesztette: asolyom, 2022.07.05. 20:45:35
  • asolyom
    https://thearmoredpatrol.com/2022/06/30/supertest-vehicle-rebalancing/

Itt egyértelműen azt írja, hogy a T29 túlteljesít a statisztikák szerint, és gyengítve lesz. Hogy a többi amerikai HT-kal mi lesz azt nem írja. Meglátjuk.
  • Plata
    Neem,az amcsi nehezek buffot kapnak.Svéd tárasok nerfet.
    Az Amx irtó szár,volt mikor húztam.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.07.05. 11:04:04
  • asolyom
    Én a minap visszavettem a T29-et, pedig erre is azt írják, hogy előbb utóbb nerfelni fogják, mert túl jól teljesít a tierbeli társakhoz képest. Kíváncsi vagyok, hogy milyen nerfet kap. A T32-vel is megint csinálnak valamit, bár arra szerintem inkább egy buff fére rá. Átütés, alfa sebzés vagy ilyesmi.

Az AMX M4 45-öt kifejlesztettem annó, de nem vettem meg. Most talán majd érdemes lesz kipróbálni.
  • Plata
    Ha megvolt az egyik ruszki tank 3d skinje kaptál 500 aranyat.Asszem obj430úúúúú.
    Nekem is meg volt,csak sosem használtam mert a tank sem kellett,a skint meg nyertem valami eventen.
    Ez gyütt:
    Claim Your Bonus Code for 500 Gold
    Greetings, Commander!

We've recently made changes to the Kelevra 3D style, covered by section 7. of the Licensing Agreement.

We understand you may have preferred the old version of the style. So, as a token of our appreciation of your understanding and loyalty, we're offering you a complementary bonus code for 500 gold, valid for six months!

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.30. 18:46:50
  • yossarianHUN
    Én aztán nem. Annak nem küld ingyengoldot a Wégé, aki annyi pénzt tolt a hülye játékukba az évek során mint én, azt azokra tartogatják, akik még nem perkáltak eleget
  • Plata
    Nézd mög a zímélfiókod,lehet kaptá 500 aranyat.
  • yossarianHUN
    Szuperteszt svéd nerfek

És francia buffok/nerfek
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2022.06.30. 14:20:54
  • Plata
    Az előbb T10 csatában 14 tankot spotoltam és 272 spot sebzés.
    Azannya.
    Na ez már tényleg vicces.
  • Plata
    Győzelem!
    Csata: Tundra
    Járművek: Bat.-Châtillon 155 55
    Szerzett tapasztalat: 2 326 (x2 minden nap az első csatáért)
    Kapott Battle Pass pontok: 5
    Szerzett kredit: 25 172
    Csatában elért kitüntetések: Szárnysegéd, Stark's medál, Zúzó, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
    Lassan fullos lesz.
  • Plata
    Játék most elég bugos.
    A matricák festés és hunmarkok elmásznak,sőt hang is vacakol.De ma láttam hogy két csapattárs összeütközik és az ütközés helyén maradnak a felirataik meg matricáik.
    Plusz SG fórum megint tele van rakva szar kikapcsolhatatlan reklámmal.