A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Malarki #417052 Csak 4 csatát mentem velem, szóval még nagyon felszínesen ismerem, de ami már látszik hogy nagyon mozgékony. Jól gyorsul, az 50 km/h-t simán tartja egyenes terepen, de emelkedőn is meglepően fürge(Himmelsdorfon hegyre felfelé megelőztem egy Pattont lol). A forgási sebessége őrületes, 1v1-ben egy Skoda T50-et simán leforogtam vele, esélye se volt megkerülni. A páncélja érdekes, a test papír de elég kis felület, a felépítmény tud pattintani. Gundepression nem nagyon van és az oldalirányú kitéríthetőség is elég halovány,(bár elég keveset játszok ilyen torony nélküli td-kel, szóval lehet csak nekem kevés). Az ágyú oké, semmi extra. A dpm jó, viszont csak 30 lőszer fér bele.
Összességében szerintem egy jó, mozgékony, agresszív td.