World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Győzelem!
Csata: Highway
Járművek: Strv 81
Szerzett tapasztalat: 8 828 (x2 minden nap az első csatáért)
Kapott Battle Pass pontok: 7
Szerzett kredit: 137 924
Csatában elért kitüntetések: Harcos, Tüzelj és ölj, Isten keze, Gyújtogató, Spártai, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Hozzáadva a kredit tartalékhoz: 13 792
Győzelem!
Csata: Gleccser
Járművek: T-34-3
Szerzett tapasztalat: 2 715 (x2 minden nap az első csatáért)
Kapott Battle Pass pontok: 52
Szerzett kredit: 139 903
Csatában elért kitüntetések: Top Gun, Nagy kaliber, Párbajozó, Golyóálló, Tüzelj és ölj, Isten keze, Zúzó, Gyújtogató, Spártai, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Mt-6 kitüntetéssel kész.
Unió-13 kitüntetéssel kész.
A nőnapi küldetések tankját hogy tudom megtalálni? Azt írja hogy 4 alkalmas tankom van, de azt hol látom, hogy melyek azok?
Vereség
Csata: Karelia
Szerzett tapasztalat: 563
Kapott Battle Pass pontok: 50
Megszerzett kötvények: 30
Szerzett kredit: 87 220
Csatában elért kitüntetések: 1 Kiválóság jele, Tüzelj és ölj
Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Nagyméretű elsősegély készlet (x2)
Az egész tetves banda elment bal oldalra,próbáltam egyedül feltartani őket.De hát nyolcszoros túlerővel szemben,marhára nem volt esélyem.Viszont így is jól jártam,első lettem xp-ben és sebzésben is,így mind a három napi küldi kész lett.Egyébként tele volt a csapat prém tankokkal,de hiába,tele volt a csapat 0 sebzős T8 prémmel.
SerB
Mennyit trollkodott ő még régen...
Utoljára szerkesztette: besti, 2022.03.02. 10:06:40
Speciális jutalom
Tervrajz töredék M-V-Y járműhöz (x1)
Tervrajz töredék M-VI-Y járműhöz (x2)
Tervrajz töredék M-III-Y járműhöz (x1)
Tervrajz töredék Pawlack Tank járműhöz (x1)
Csata: Tundra
Szerzett tapasztalat: 1 075
Megszerzett kötvények: 100
Szerzett kredit: 59 861
Csatában elért kitüntetések: Harcos, Tüzelj és ölj, Zúzó, Robbantási szakértő, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Turbótöltő 1. osztály (x1)
Személyes tartalékok: További legénységi XP csatánként (x3)
Full T8 csata ,10 lövés 2 ammo rack.<#vigyor>#vigyor>
Összesen 5 kill.
Az ellenség teljesen zombi banda volt,a legtöbb sebzést egy LHMTV csinálta az ellenségnél.Pedig az ellenséges csapatban 10 prém T8 tank volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.28. 12:37:44
Telekom sz@r Twitch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.27. 11:53:15
Csata: Mines
Szerzett tapasztalat: 3 711 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 94 400
Csatában elért kitüntetések: Harcos, Párbajozó, Felderítő, Tüzelj és ölj, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Ez nagyon poén volt.Meg kerültem a hegyet és az ellenséges csapat mögé mentem,egy kicsit meg ritkítottam őket.<#idiota>#idiota>
At15A a hegyről rám akart ugratni,hú de elbaszta.Fel akadt a tankja egy kőre és simán egylövéssel elintéztem a maradék hp-ját.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.27. 11:30:23
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Elég nehéz heti 2 óra játékkal haladni. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
4.Instant get O.279e gg clap."
Én is igy csináltam annó 2018ban:-DDDDD
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
@besti: sajnos nem tudok olyat, pl. 705a-val engem mindig HEvel lonek amikor probalom… talan 112-vel volt eddig a legtobb sikerem.
@R3nton:
1.Az o.279e kampanybol egyet (nalam ez az orosz lesz) megcsinalod 1-15. Kuldivel, a 15.-et masodlagossal, ez ad 1 tokent.
2.Az elso 2 kampanybol (Excelsior, Chimera) megcsinalod mind a 4 ag utolso kuldeteset masodlagossal, ez ad osszesen 8 tokent.
3.9 tokened van, az O.279e egy aganak kivaltasahoz 3 kell, es ehhez azon az agon egyetlen kuldetest sem kell megcsinalnod, csak rakatt a 15. Kuldire es betolod a tokeneket.
4.Instant get O.279e gg clap.
Nyilvan kozben csinalhattam a rewardok miatt masik agakat is, de alapvetoen eleg egyre raallni.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
WOT: Beluka
Csata: Abbey
Járművek: Object 703 Version II
Szerzett tapasztalat: 1 459
Szerzett kredit: 69 152
Csatában elért kitüntetések: Harcos, Párbajozó, Golyóálló, Felderítő, Tüzelj és ölj, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Defender,leopard 1,TS-5 és T57 lőtt golddal.Még TS-5-öt is belőttem szemből,sima lőszerrel.
Blokk 6,szövetség 2,únió 13,koalíció 10.
Az előbb csatában egy prém tank azért pofázott mert sok a prém tank a csatában meg hogy mekkora szarok vagyunk prémek.Skoda T56-al volt,na és igazi barom volt,belém is belém kötött mert megelőztem.Már a csata elején elkezdett ugatni,mikor E25 ellenséget kilőtték kezdésnél,csak azt nem tudom nekünk miért írogatta hogy az E25 mekkora szar.Ott kezdte a prémek szidását,meghalt az E25 erre elkezdett okoskodni hogy minden prém tank tulaj szar meg egyebek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.23. 18:15:51
Nem kell 3 tank ász, elég 3 első osztály. Isuval egyébként 20 körből mentem 2 tankászt és egy első osztályt.
@R3nton: már évek óta csak 3 van hátra, az orosz 2 topgunból 1 el van mentve, a kövi 10 csatából kellene még egy, és akkor kinyílik az utolaó küldi, amiből 3 db tankász kellene 15(?) csatából.
Ezen kívül ostoba mód kiváltottam egy Orderrel a blokkolós küldit (akkor még nem tudtam a gyors módszerről az Estlyért), szóval kellene az 60 lepattanó 5 csata alatt a másodlagoshoz is. És akkor ki tudom orderekből váltani az utolsó ágat is. 😉
De nem ér annyit az egész, hogy rástresszeljek, az Earlyn kívül úgyis megvan az összes T10 a garázsban… ja nem, mert a Kirovets-1 miatt eladtam 5-öt. 😉
Manapság nálam már csak t8 kreditfarm megy a TotT ágak meg equipmentek megvételére, már csak 6-7 ág (plusz 4 artyág) nincs meg teljesen… majd ha jön Crew 2.0, talán felpezseg a játék, amúgy dögunalom. :-/
Field modokat is a f*szom fogja húzogatni (nem T8 prémekre, mármint).
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.23. 13:08:26
Hány van még?
Ha bárkinek kell tanács, hogy egy-egy küldit mivel csináltam meg, akkor nyugodtan kérdezzetek. Szerintem én reálisabb képet tudok adni, mint a superunikumok a youtube-os vdieókkal, mert én bően inkább átlagos játékos vagyok. Elérhető a tank, de kitartónak kell lenni. Egyedül itt a végén segített a haverom a top gunos küldivel meg az utolsó küldivel. Ha látta, hogy ott vagyok, akkor inkább nem lőtt, hogy enyém legyen a kill meg a sebzés, és viszonylag sok meccset nyertünk így ketten.
A tank az állat, bár az 5 fok gundep azért kellemetlen, na meg a focus, amit az artyktól kap az ember, azt nem teszi zsebre. De a páncél és az ágyú zseniális. Én azt hittem derpes lesz, de nagyon pontos és jól szűkül, kb mint egy amerikai ágyú és 340es heatje van.
Ha magasról teszek a küldire és csak jűtszom akkor tudok menni eszetlen jó kört,ha meg jó kört akarok,akkor tuti hogy csak szarabb és szarabb lesz.Minél jobban görcsölök annál szarabb.
Majdnem kedvet adtal ahhoz, hogy en is raprobaljak a maradek kuldikre… de inkabb nem. 😉
Csata: Ensk
Járművek: ISU-152
Szerzett tapasztalat: 2 107
Megszerzett kötvények: 25
Szerzett kredit: 69 838
Csatában elért kitüntetések: Nagy kaliber, Harcos, Tüzelj és ölj, Zúzó, Gyújtogató, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Küldetés teljesítve! Jutalom: Jármű hozzáadva: Object 279 early (legénység 100%)
Férőhelyek hozzáadva: 1
"Megtévesztő téli" álcafestés hozzáadva: (x3)
"Megtévesztő nyári" álcafestés hozzáadva: (x3)
"Megtévesztő sivatagi" álcafestés hozzáadva: (x3)
Hogy egy atlag jatekos honnan szerez ennyi bondot, arra meg senki se tudott nekem valaszolni.
A lenyeg az, hogy “ok nem koltik el bondos equipmentre azonnal”.
9 csatám van még első osztályt menni. Tegnap 11 csatából lett egy master meg egy első osztály isuval, remélem most már meglesz ez a szar ufó tank 😄
Hogy ez mennyire igaz passz.
Kv4-et folyamatosan spot-on tartom,valami lövi is mint állat.
4-5-8-akat sebez bele.<#idiota>#idiota>
Nem tudom ki volt vagy mivel lőtte,mert mögöttem voltak jóval a csapattársak.
De nagyon vicces volt.
Csata után megnéztem 29 elszenvedett találat Kv4-be.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.20. 18:05:57
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo