418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Megvettem az Obj705a-t küldi miatt,hát ez a tank egy rakás szar,csak gold lőszerrel lőnek rá,csak 10 csatába megy és szinte csak vesztes csatát láttam vele,legtöbb csat úgy kezdődik hogy 0-3 vagy 0-5,mire elérek vele a pálya felére a csapat nagy része hulla,az ágyúja sima lőszerrel még artyról is lepattan.
    Tíz lövésből örülhetek ha kettő sebez,többi az pattan.
    Vicc de az alap lőszer már kétszer lepattant artyról,na és lassan is tölt.Úgy érzem eladom a picsába.
  • Plata
    Semmi gond,inkább vicesnek találtam.
    Én sem vagyok jó játékos,tipikus őrült vagyok.
    Kedvencem a kamikaze medál,szerintem ez mindent elmond.
    Nem tudom láttad-e a Vuk című mesét,amikor a kis Vuk megy sünre vadászni,na akkor gondold azt hogy az én vagyok egy Is7-el.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.06. 00:43:42
  • Plata
    Persze hogy vannak,mindig vannak új játékosok,na meg olyan marhák akik low tierben gold lőszerrel húzzák a statot.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.06. 00:39:28
  • Nirz
    Low tierben még vannak játékosok tier 3-4?
  • Lebowski
    bocs, nem akartam letúrni az agyadat ezzel az oldallal :D gondoltam tökmindegy, hogy tanks.gg, wotsats.orgot teszem be. a lényeget így is látod, hogy nem kiemelkedő a játéktudásom :D

mindenesetre köszönöm, akkor nekiveselkedünk :)
  • Plata
    Miért ne menne?
    Csak el kell jutnotok Tier 8-ig talán,az nem nagy szám.
    Sokan saját maguknak húznak egy alt accot.
    A linkeden lévő oldal elég gáz.
    Megnéztem mit ír rólam,olyan tankokkal is játszottam szerinte amivel az életben nem mentem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.05. 15:57:11
  • Lebowski
    sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy van-e valakinek tapasztalata a Referral programmal, tehát amikor meghívok egy totál kezdőt és együtt csinálunk küldetéseket?

Van esély arra, hogy eljussunk odáig, hogy kinyissa a 'bármilyen' T8 prémtankot, vagy ne is dédelgessünk ilyen álmokat? Barátnőmmel szeretnénk szórakázni egy kicsit, mert számomra érthetetlen módon, de érdekli (még nem tapasztalta meg a siemka pl, kurrwoo stb világot) :D :D Én totálátlagos játékos vagyok, ő meg teljesen kezdő (topography küldiket nyomta végig, néha az ai győzött :D). Illetve, akárhogy is néztem, nem találtam időkorlátot - én voltam béna, vagy tényleg nincs?

válaszotokat előre is köszönöm
  • Plata
    Találkoztam egy igazi pro magyarral.

De csalódást okozott,azt sem tudja hogyan kell lőni,nem tudta a tornyával le követni a tankokat.
  • Plata
    Strv-t is sikerült le duplázni.
    Győzelem!
    Csata: Highway
    Járművek: Strv 81
    Szerzett tapasztalat: 8 828 (x2 minden nap az első csatáért)
    Kapott Battle Pass pontok: 7
    Szerzett kredit: 137 924
    Csatában elért kitüntetések: Harcos, Tüzelj és ölj, Isten keze, Gyújtogató, Spártai, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
    Hozzáadva a kredit tartalékhoz: 13 792
  • Plata
    Napi első csata.
    Győzelem!
    Csata: Gleccser
    Járművek: T-34-3
    Szerzett tapasztalat: 2 715 (x2 minden nap az első csatáért)
    Kapott Battle Pass pontok: 52
    Szerzett kredit: 139 903
    Csatában elért kitüntetések: Top Gun, Nagy kaliber, Párbajozó, Golyóálló, Tüzelj és ölj, Isten keze, Zúzó, Gyújtogató, Spártai, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"

Mt-6 kitüntetéssel kész.
    Unió-13 kitüntetéssel kész.
  • suba53
    A francba! Megvan, azokkal lehet, amelyekkel már van egy napi első győztes csata.
  • suba53
    Sziasztok!
    A nőnapi küldetések tankját hogy tudom megtalálni? Azt írja hogy 4 alkalmas tankom van, de azt hol látom, hogy melyek azok?
  • Plata
    Egész meg szerettem T-34-3-at,az előbb full hp-ról kilőttem vele E25-öt vakon,igazából Caern-re lőttem,469 méterre volt,rálőttem és a lövésem eltűnt a semmibe,Caern meg ment tovább sértetlenül.Én meg elmondta egy két szép anyázós szóvirágot.De aztán kiírta hogy E25 kampec.T7-9 csata volt.De nem is láttam azt a vackot.
  • Plata
    Napi első csata.
    Vereség
    Csata: Karelia
    Szerzett tapasztalat: 563
    Kapott Battle Pass pontok: 50
    Megszerzett kötvények: 30
    Szerzett kredit: 87 220
    Csatában elért kitüntetések: 1 Kiválóság jele, Tüzelj és ölj
    Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Nagyméretű elsősegély készlet (x2)
    Az egész tetves banda elment bal oldalra,próbáltam egyedül feltartani őket.De hát nyolcszoros túlerővel szemben,marhára nem volt esélyem.Viszont így is jól jártam,első lettem xp-ben és sebzésben is,így mind a három napi küldi kész lett.Egyébként tele volt a csapat prém tankokkal,de hiába,tele volt a csapat 0 sebzős T8 prémmel.
  • besti
    Na tessék, véget ért a SerB éra a WG-nél

SerB

Mennyit trollkodott ő még régen...
    Utoljára szerkesztette: besti, 2022.03.02. 10:06:40
  • Plata
    Hú de nyomatják ezeket a yuy tankokat.
    Speciális jutalom
    Tervrajz töredék M-V-Y járműhöz (x1)
    Tervrajz töredék M-VI-Y járműhöz (x2)
    Tervrajz töredék M-III-Y járműhöz (x1)
    Tervrajz töredék Pawlack Tank járműhöz (x1)
  • Plata
    Győzelem!
    Csata: Tundra
    Szerzett tapasztalat: 1 075
    Megszerzett kötvények: 100
    Szerzett kredit: 59 861
    Csatában elért kitüntetések: Harcos, Tüzelj és ölj, Zúzó, Robbantási szakértő, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
    Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Turbótöltő 1. osztály (x1)
    Személyes tartalékok: További legénységi XP csatánként (x3)
    Full T8 csata ,10 lövés 2 ammo rack.
    Összesen 5 kill.
    Az ellenség teljesen zombi banda volt,a legtöbb sebzést egy LHMTV csinálta az ellenségnél.Pedig az ellenséges csapatban 10 prém T8 tank volt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.28. 12:37:44
  • viper07
    Hátha segít:
    Telekom sz@r Twitch
  • Plata
    Klassz,húzzon a rákba a büdös ruszki.
  • yossarianHUN
    How terrible
  • Plata
    Jah kifelejtettem a képet.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.27. 11:53:15
  • Plata
    Győzelem!
    Csata: Mines
    Szerzett tapasztalat: 3 711 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 94 400
    Csatában elért kitüntetések: Harcos, Párbajozó, Felderítő, Tüzelj és ölj, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
    Ez nagyon poén volt.Meg kerültem a hegyet és az ellenséges csapat mögé mentem,egy kicsit meg ritkítottam őket.
    At15A a hegyről rám akart ugratni,hú de elbaszta.Fel akadt a tankja egy kőre és simán egylövéssel elintéztem a maradék hp-ját.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.27. 11:30:23
  • R3nton
    Igen ez jól hangzik, de pl az chrimera alliance 15-ös 6500 5kill win, elég extrém. És az obj279nél is minden nemzetnél vannak olyan külik amit szikppelni kell szerintem. + másodlagosra megcsinálni a 279 utolsókat, háát... nem tudom. Elsődlegesre sima ügy, de azért 2 mastert menni 19 csatából... Meg lehet nem azt mondom, de nem a legegyszerűbb. Szerintem jobb taktika, hogy végigmenni az összesen.
  • R3nton
    Grat. Igen heit 2 óra nem sok, de legalább ne a wotnak élsz :D
  • joe662
    Jaja:-DD
  • Desmodromic
    Na végül meglett obj.430-al és rárakott perk-el.
    Elég nehéz heti 2 óra játékkal haladni. :)
  • Maala
    Úgy érted, a gyerek? :P
  • joe662
    "3.9 tokened van, az O.279e egy aganak kivaltasahoz 3 kell, es ehhez azon az agon egyetlen kuldetest sem kell megcsinalnod, csak rakatt a 15. Kuldire es betolod a tokeneket.
    4.Instant get O.279e gg clap."
    Én is igy csináltam annó 2018ban:-DDDDD
  • Maala
    Ah, vegre meglesznek az S2 progressivek is… aztan mehet a bounty turbo farm, +12% engine power barmelyik tankra nagyon OPnak hangzik.

@besti: sajnos nem tudok olyat, pl. 705a-val engem mindig HEvel lonek amikor probalom… talan 112-vel volt eddig a legtobb sikerem.

@R3nton:

1.Az o.279e kampanybol egyet (nalam ez az orosz lesz) megcsinalod 1-15. Kuldivel, a 15.-et masodlagossal, ez ad 1 tokent.

2.Az elso 2 kampanybol (Excelsior, Chimera) megcsinalod mind a 4 ag utolso kuldeteset masodlagossal, ez ad osszesen 8 tokent.

3.9 tokened van, az O.279e egy aganak kivaltasahoz 3 kell, es ehhez azon az agon egyetlen kuldetest sem kell megcsinalnod, csak rakatt a 15. Kuldire es betolod a tokeneket.

4.Instant get O.279e gg clap.

Nyilvan kozben csinalhattam a rewardok miatt masik agakat is, de alapvetoen eleg egyre raallni.
  • Plata
    Jön az új battle pass,új járművekkel.
  • R3nton
    Oroszba a pattintóst az obj705a-val kell megcsinálni
  • papa74
    Erre én is kíváncsi lennék :)
  • Plata
    Győzelem!
    Csata: Abbey
    Járművek: Object 703 Version II
    Szerzett tapasztalat: 1 459
    Szerzett kredit: 69 152
    Csatában elért kitüntetések: Harcos, Párbajozó, Golyóálló, Felderítő, Tüzelj és ölj, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
    Defender,leopard 1,TS-5 és T57 lőtt golddal.Még TS-5-öt is belőttem szemből,sima lőszerrel.
  • Plata
    Nekem Chimera-val van gondom,unió és blokk sehol.
    Blokk 6,szövetség 2,únió 13,koalíció 10.
    Az előbb csatában egy prém tank azért pofázott mert sok a prém tank a csatában meg hogy mekkora szarok vagyunk prémek.Skoda T56-al volt,na és igazi barom volt,belém is belém kötött mert megelőztem.Már a csata elején elkezdett ugatni,mikor E25 ellenséget kilőtték kezdésnél,csak azt nem tudom nekünk miért írogatta hogy az E25 mekkora szar.Ott kezdte a prémek szidását,meghalt az E25 erre elkezdett okoskodni hogy minden prém tank tulaj szar meg egyebek.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.23. 18:15:51
  • R3nton
    obj260 küldik még talán nehezebbek is, bár azokat legalább csak 1x kell megcsinálni
  • R3nton
    De melyik ágat akarod kiváltani? A teljes koalíciót? Én egyébként megcsináltam mind a 4 ágat. 4 ordert nyomtam el, 3 modul dmg-est és a németnél a high calibereset.

Nem kell 3 tank ász, elég 3 első osztály. Isuval egyébként 20 körből mentem 2 tankászt és egy első osztályt.
  • Plata
    Nekem a mai rekordom 12 tankot fel spotoltam és öszvissz 1227 spot sebzés.
  • besti
    Hmmm, milyen az a gyors módszer a leppatanósra?
  • Plata
    Nekem még a Chimera sincs kész,az kellene,az Obj260 meg obj279 nem nagyon izgat,T55A meg van már nagyon rég,sosem mentem vele egy kört sem.Chimera még kellene,de a T10-ekkel úgysem mennék.
  • Maala
    Yea, én is ilyen vagyok az első két pálinkáig. Wait wut. (foxy flashbacks)

@R3nton: már évek óta csak 3 van hátra, az orosz 2 topgunból 1 el van mentve, a kövi 10 csatából kellene még egy, és akkor kinyílik az utolaó küldi, amiből 3 db tankász kellene 15(?) csatából.

Ezen kívül ostoba mód kiváltottam egy Orderrel a blokkolós küldit (akkor még nem tudtam a gyors módszerről az Estlyért), szóval kellene az 60 lepattanó 5 csata alatt a másodlagoshoz is. És akkor ki tudom orderekből váltani az utolsó ágat is. ;)

De nem ér annyit az egész, hogy rástresszeljek, az Earlyn kívül úgyis megvan az összes T10 a garázsban… ja nem, mert a Kirovets-1 miatt eladtam 5-öt. ;)

Manapság nálam már csak t8 kreditfarm megy a TotT ágak meg equipmentek megvételére, már csak 6-7 ág (plusz 4 artyág) nincs meg teljesen… majd ha jön Crew 2.0, talán felpezseg a játék, amúgy dögunalom. :-/

Field modokat is a f*szom fogja húzogatni (nem T8 prémekre, mármint).