banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Amúgy meglepő számoma hogy egy ekkora featuret konzolra hoznak ki először és nem PCre.

Nem akarok konzol vs pc topicba belemenni, de PCre pl eleve könnyebb releaselni valamit, mivel nem kell ellenőriztetni meg approveoltatni a konzol tulajdonosaival (Microsoft / Sony) - más játékoknál olvastam hogy ez akár hetekig is eltarthat, ezért általában PCre jön ke először mindig a content, már csak azért is hogy a kezdeti bugokat kvasalják rajta, igy az MShez / Sonyhoz beadott verzió már stabilabb/véglegesebb.

Esetleg azt tudom elképzelni hogy a konzoloscsapatnak sok dolga nem volt, igy rátették őket ezt fejleszteni. Bár ebben az esetben sem világos hogya PC verzióról miért nincs még hír se, tekintetbe véve hogy mind a kód, mind az assetek (modellek, textúrák, térképek) valószinüleg közösek.

Mondjuk fájni nem fáj hogy nem én leszek a béta teszter hanem a konzolosok... az egyetlen ami nagy durranásnak tűnik ebben a modern tanksban hogy kivették az artykat (vagy inkább egyszerűen nem volt idejük megcsinálni :D ), amúgy csak egy x+1 új tank, meg pár térkép.