418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    Na meglett a lightos küldi, nagy szenvedés volt. Ha meglesz másodlagosra pershiggel az utolsó, akkor nem kell megcsinálom se a 2 topgunost, se a 4 high caliberest. Belátható távolságban a 279, ezt se gondoltam volna...
  • Plata
    Nem,azzal is szoktam menni.
    De néha meg kell futtatni a duplacsövest is.
  • Lunki88
    Hát a T-34-3-al mi lesz? Szomorkodik a garázsban?
  • Plata
    Object 703-al rámásztam Kranvagn-re városban,mint kiderült gold van neki töltve,nekem sima.
    Az ő goldja jó volt festékkaparónak az én simám meg bevitte szemből.
    Ezt sem hittem volna.
  • Plata
    Na a light gyilkolós küldi meg lett.
    Mázlim volt,szembe jött egy M41 meg ELC EVEN T-34-3-al.
    ELC pont belém jött.Úgy hogy rohadt nagy mázlim volt.
  • Plata
    Félre érted,nekem sem kell,de a manticore hónap miatt sok lesz és nekem az a küldim hogy lightokat öljek med tankokkal.
    De most sosem találkozom egy csatában többel.
  • Plata
    T-34-3-al volt egy röhejes csatám.
    T8 csata volt így hát előre mentem,akármire lőttem nem találtam.
    Még közelről is a semmibe ment a lövés.Elsőnek értem be az ellenség bázisára,de tökmindegy hogy mire lőttem,ferdinand seggére rálőttem közelről és nem tudom hova a rossebbe ment a lövés.Nem kicsit lettem pipa.
    Na persze spot sebzés az lett .
  • R3nton
    Nagy szar az a manticore most adtam el, hogy visszavegyem a 9est, mondjuk azzal se tudtam megcsinálni a küldit. Majd ha akciózva lesz, visszaveszem. Mondjuk a Centurion is elég trágya
  • R3nton
    Hja, így csak egyet kéne 3 helyett, de az az egy nagyon combos, mondjuk a másik 3 is :D
  • Plata
    Nagyon várom a februárt.
    Manticore lesz a hónap taligája meg centurion.
    Mióta az a küldi aktív hogy öljek 2 light tankot egy csatában azóta szopok vele,sosincs két light,ha van tuti nem felém jön.Ha nem meddel megyek be akkor meg van egy rakás.
    Manticore miatt biztos lesz sok light.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.31. 11:52:34
  • Maala
    Nyilván ez a megoldás, 1 ágat kell csak végigtolnod, a másik 3-at meg kitolod orderből.
  • R3nton
    vagy a crimerából ki tudnék szedni 4 ordert a 6500dmg 5 kill + win kombóval, és akkor happy end
  • R3nton
    3 alap küldi kell hozzá meg 3 utolsó. 1 orderem van. A 3 utolsó alapküldivel nagyon szenvedek. Szovjet 2 topgun/12 csata, német 4 high caliber/20 csata, angol/usa 10 csatán keresztül 2 spotkill átlag
  • Plata
    Gondolom a kupola volt T-34-3 penje nagyon kevés alap lőszerrel.
    De ami azt illeti M40 he lőszerének nem tom mennyi a penje,de olyat puszil bele hogy azt nem köszöni meg.
    Egyébként meg az arty nerf egy nagy büdös kamu.Ma artys accountal úgy mgecsaptam T8 artyval három tankot hogy csak lestem,középütt volt boroskóla,azt kicsaptam fullra.E50-be is marha nagyot sebzett de strv 103 sem köszönte meg.
    Jah igen,mert a td dombon a bokorban ott kempelt a td-k közt boroskóla meg e50.T9 csatában.
  • papa74
    Hát a tornyát szemből csak a kupolán lőheted át, máshol nem nagyon!
    Egy-két helyet leszámítva 300 feletti pen kell hozzá.
  • Plata
    Én tegnap nem találkoztam egy darabbal sem.
    Igaz egy csatát mentem T9 tankkal többi T8 volt és főleg tierlimites.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.29. 07:30:39
  • yossarianHUN
    Na előkerültek a maraton miatt a 279-ek, látom, természetesen full golddal. Remélem azért egyszer leszárad a f*sza a WG-nél aki ezt így jóváhagyta, hogy belerakják a játékba.
  • Plata
    Atya ég,most megint vacak játszani,tele a játék agyhalott wz-vel.
    Vicces de a tank tornya egy rohadt nagy weakspot.
    Szemtől szembe Obj 703-al kilőttem a tornyán keresztül.Az észlény meg gold lőszerrel lepattant rólam.
    T29-et és Is3-at tudta sebezni.
    T-34-3-al a tornyába szemből 437-et lőttem.
    Pedig csak 196 pen az alap lőszer.
    Minden csatában látni szinte.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.28. 12:42:32
  • Maala
    Szepen megy fel t7-tol kezdodoen 2-tol 6-ig a szamozasuk, a 4es a t8 prem tank, a 3-as a sima t8, meg a vegen az 5/os a t10, a 6/os a t9… konnyu megjegyezni.

Kozben 2. Winnel meglett a t9-ben is a tank asz… lol.
  • joe662
    Nagyon ráfeszült,a T10 tankjaimra, mondjuk ügyes is csak vannak amiket még nem kellene piszkálnia
  • Plata
    Én még nem is találkoztam csak prémmel.
    Legalább is azt hiszem a prém volt az.
    Máskor ha be került egy új ág tele volt velük minden csata.
  • Lucifer001
    " Rinoceronte szeruen egy kalap szart se fog erni " Valahogy ilyennek látom én is egyenlőre .
  • Maala
    Nice, en az uj agnal csinaltam meg megint a 7-8-as first wint tank aszra. ;) Sokan atugrottak.
  • joe662
    Gyereknek néha kiadja.
  • Plata
    Valamit elkúrtak.
    Nem tudok szakaszba belépni.
    Nincs fent mod egy darab sem évek óta.
    Mellesleg nem is látni ilyen tankot,eddig két darab T8-ast láttam,de lehet prém volt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.26. 13:20:30
  • Maala
    Tanks.gg-t frissitettek reggel ota? Kivancsi lennek a vegleges pancelzatra, video alapjan Rinoceronte szeruen egy kalap szart se fog erni, mert agyu felett van weakspot meg T10-en is.
  • Maala
    Ez érthető, ha még az egyetlen arty közben szabadon lévő kezedet is másra használod, hogy lesz meg a küldi?! ;)
  • Lucifer001
    Mától . Láncot elég sűrűn elhagyja . Tüzérek mindig lehúzzák róla .
  • Lucifer001
    Szintén a kis ágyúval . Nem dobok rá free xp-t . Így legalább használom a tankot . És az átütése , pontossága , célzás idő is jobb .
  • Plata
    Jé ezek a vackok bent vannak a már a játékban?
  • joe662
    Jah:-DD
    Azt néztem, hogy a kis ágyuval jobb a dpm.
    Te melyikkel hasznalod?
  • Plata
    Last replay van be kapcsolva,de az artys csata végén olyan pipa voltam hogy eszembe sem volt.Annyira le akartam tolni a ruszki artys küldit hogy már tényleg tök ki voltam. Na persze azért sem akart összejönni,akkor jött össze amikor nem figyeltem mert fél kézzel telefonáltam és épp csak fél szemmel figyeltem a csatára.Mondjuk az artyzáshoz elég egy gombot nyomogatni.
    Td-nél meg eszembe sem jutott.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.26. 09:52:15
  • Lucifer001
    Ha már van ez az új pótkeréklánctalp , akkor azt kötelező is minden lövésnél ledobni . Megkapd az új élményt .
  • Lucifer001
    Erre tök jó lenne a replay
  • Plata
    Srácok újra van valami illegális mod a piacon ami mindent fel spotol?
    Tegnap artyztam,már csak egy küldi kell az artyból.
    Nagy nehezen az orosz arty küldi is meg lett.
    Prokhorovkán indulás után pár másodperccel az összes ellenség virított a térképen.
    Mire becéloztam volna az elsőt addigra eltűntek,de a ruszki arty fél perc mire be tölt.
    Megnéztem,a light tank még félpályáig sem ért el nem hogy spot távolságra.
    Malinovkán voltam TD-vel és ott is volt ilyen,indulás után másodpercekkel világított a map a sok ellenséges tanktól.
    Vajon ha ilyen szarral spotolnak fel azt jelzi neked a hatodik érzék?
    Vagy azt nem veszi észre.
    Egyébként tele lett a hócipőm az arty küldikkel,az orosz arty küldire annyira rágörcsöltem hogy mentem egy rahedli szar csatát.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.26. 08:59:12
  • Lucifer001
    Gyorsan kihúztuk ezt az ágat is .

Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2022.01.26. 08:57:19
  • Maala
    Csak igy tudjak elerni, hogy 2 ban kozt te is meg tudd oket venni… ;)
  • joe662
    Ezentúl ez lesz, hogy teszt szerver kihagyásával dobálják be a tankokat?
  • Lunki88
    Ezt a hibát a franciák is elkövették a 2.vh-ban, hogy nem volt a tankokban rádió.
    Az arabokról meg simán el tudom képzelni hogy rendes kiképzést sem kaptak, nem hogy a rádiót tudták volna használni, már ha volt egyáltalán.

Még ez a videó is érdekes különben, itt is arabok "bohóckodtak" csak még Panzer 4-esek csaptak össze izraeli Sherman-ekkel és Centurion-okkal.
  • lammaer
    Na, vajon lesz e benne orosz fölény? :D
    Nemrég néztem egy dokut a yom kippuri háborúról, szegény T-55ösökkel mit műveltek az izraeli centurionok azt pármelyik német tank ász megirigyelhette volna.

Persze benne volt a sztoriban hogy az arabok még a háborúhoz is gyökerek, de nyilván a vasak közt is ott volt a különbség rendesen.

Amúgy azt tudja vki hogy tényleg igaz lenne hogy a z araboknak szállított orosz tankonál még ebben az időben is csak a parancsnoki tankok tudtak adni/venni rádión, az átlagtank meg csak venni tudott?
    Létezik hogy az oroszok nem tanultak a 2. világháborúból, mert tudtommal ott az elején tényleg ez volt.... de hogy 1973ban is ez legyen....
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2022.01.24. 18:46:59