banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Mostanában részt vettem 1-2 gold/sima ammo vitában. Nyilván általában a gold jobb és aki nem használja, csak magának árt vele kb. Na de én ezzel azt üzenném, h lehet ezt így is, nem feltétlen kell a gold spam (még papír tankra is). T9-es közeg, csak az első tár volt gold (APCR), h el tudjam lőni a lightokat. Egyébként csak AP. 5637 dmg, 2 kill, 281 assist. Flankelni tudni kell :D

Persze a másik oldalnak is igaza van, kevés már az effajta csata, sokszor face to face kell harcolni és ott a gold ammoval több átütést lehet produkálni/találat, főleg ha nem látsz rá a weak pointra. Azonban akkor sem látom értelmét a full goldozásnak, tudom játék része stb., de ezért is tart itt a wotos player állomány ahol, mert nem kell használniuk a fejüket, csak töltik a goldot, aztán célozni sem kell sokszor, mindent is átlőnek.

Nekem is ezt kéne, de egyeszűen megszakad a szívem, mikor a gold ammo mellé megy, pedig tele vagyok kredittel :D Plusz ugye minden lőszer fajtának megvan a maga előnye és hátránya. Ha meglépné a WG azt, amit a Steel Hunterben látunk, talán javulna a helyzet. Sima lőszer kisebb pen, nagyobb sebzés, másik lőszer magasabb pen, kisebb sebzés. Mondjuk a biztosabb sebzés miatt, akkor is menne a spam vszeg :D

Győzelem!
    Csata: Lakeville
    Járművek: GSOR 1008
    Szerzett tapasztalat: 4 492 (x2 minden nap az első csatáért)
    Kapott Battle Pass pontok: 7
    Megszerzett kötvények: 25
    Szerzett kredit: 201 648
    Csatában elért kitüntetések: Nagy kaliber, Szárnysegéd, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
    Utoljára szerkesztette: popey8, 2021.04.21. 16:21:30