banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Mielőtt nagyon telesírod a párnádat a BP miatt, azért azt remélem kiszámoltad, hogy napi 1-2 óra (ám tényleg rendszeres) játékkal ~118 szint meg is van a 150-ből...

SH 4x7 nap, napi 1 szint a küldikért: 28 szint. (40 pont kumulatívan 4 killre és 8k dmg-re és egy 5.-nél jobb hely szerintem elég egyszerű, akár elég 1 csata is hozzá)
    Napi küldik: 32 pont/nap, plusz amit a csatákért kapsz, amíg megcsinálod; napi 1 szint, a szezon meg ~90 napig tart.

Jajj de szar dolog összeszedni 32 szintet 90 nap alatt... 1600 bp pont, 5-ös átlaggal számolva az kereken 320 csata, ami 3-4 csata extrának naponta. Ja, és bármilyen módban, akár rankedben is.

Én 1-2 db órás (ami 10-20 csatára elég) kreditboostert inditok naponta, és már 42. Szint megvolt tegnap.

Igaz, ez torzítva van a múlt heti 5x XPvel miatt, ami alatt egész sokat farmoltam 3x free xp boosterrel. ;)

Szóval igen, ördögi ez a WG, ingyen t9 tank (Char vagy AE vagy 777), ha naponta tolod 1-2 órát 3 hónapon át, meg még 9 token és egyéb extrák 7500 goldért. Vagy ha csak 1 új tankot akarsz, akkor a k-91 pt 2500 gold extráért.

Total scum WG. /s

Részemről jobban örülök ennek a megoldásnak, mint a tavalyinak, amikor az utolsó, 8. Alkalommal nem értem rá egy hétig, és emiatt buktam a 2. Reward tankot (Pedig azért még akkor is rendszeres napi küldizéssel a 2/3-át megcsináltad az adott stagenek).

Kpfz 50t meg sokkal jobb tank, ha hulldownban használod, egyébként meg ugyanolyan vagy kicsit rosszabb, mint a T55a.