World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2021.11.08. 21:08:03
Trance&Friends nothing more..
Győzelem!
Csata: Siegfried Line
Járművek: Emil I
Szerzett tapasztalat: 6 451
Kapott Battle Pass pontok: 52
Megszerzett kötvények: 25
Szerzett kredit: 51 486
Csatában elért kitüntetések: Kiváló Lövész, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Viszont nem tudom miért nem lett meg a nagy kaliber.Mesze a legtöbbet sebeztem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.11.06. 13:45:23
Na és még egy Kv2 is le előz.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.11.06. 13:44:33
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Vezető és parancsnok két skilles gyökér a mirny eventből,kettőt tudtam ki venni,többihez nem volt kedvem.Lövegkezelő 3 skilles,nem tudom honnan vettem.
A tank emelkedőn 9-10 kilóméterrel halad,de nem betonon haladva már a 31 kilómétert is elértem vele.<#nyes>#nyes>
Messzire lőni semmi értelme,karelia-n 400 méternél messzebbre lőttem vele,de minden lövés le esett valahol a cél előtt 20-30 méterrel.
Gondoltam kicselezem,a cél fölé lövök,na akkor meg azért sem esett le.<#wow3>#wow3>
Egyenlőre stock tankként ez ultra szar,a vicc hogy T6 tank belövi a tornyát,te meg lepattansz egy szaros T6 tankról is.Ez a 175 pen egy vicc.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.11.06. 12:38:18
Kv4 hátuljába két tár ment bele,kettő lepattant a többi crit nulla sebzés,Tnh tvz 51 hátába dettó,három sebző többi crit.
15-3 lett a vége vesztettünk,nekem 16 lövésből 16 talált,4 sebzett.És nem szemből lőttem őket bazz.
Vk100 ellen oldalról esélyem sem volt.De hogy kv4 meg Tnh seggéről lepattanjon,na elmegy a jó édes annyjába.
Regisztrálni ötödikétől játszani meg hat nem?
Valami nem gömbölyű a tankháborús küldetésekkel.
Játékon belül azt írja, hogy 5.-től 18.-ig lehetne teljesíteni, de a küldetés nem elérhető.
A wotinfo szerint meg 18.-án kezdődik.
Akkor most mi az igazság?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.11.01. 20:59:50
Próbálj meg szakaszban menni, úgy se lesz egyszerűe de nagyobb az esély.
Nekem a fiam lehozta sokszor a csatákat<#hehe>#hehe>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Irtó gáz csapatok voltak.
Mi az istennek jönnek be afkolni,vagy ha tök hülyék?
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem igazán értem ezt a mirny szarságot. Szerzem a kulcsokat, de a dekódoláshoz vásárolni kéne aranyért?
Mi ez az egész?
Át dobott Eu1-re ott még megy.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.30. 12:30:52
Én fent vagyok.
Ui:Eu1 és Eu3 szerver aktív,Eu2 off.
Ui2😄e T9 alatt ne akarj játszani,irtó szarrr,sok állat T7 king tiger van.<#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.30. 12:21:07
Nem bánom, ha a szerverek jó állapotban vannak, de azért ilyen sűrűn kell karbantartani? Vagy most kezdenek elhullani a diszkek?
Alap lőszerrel lőttem.Az utolsó képen ez látszik is,egy alap lőszer 2200 credit,egy prém 7200 credit.

Más. Én meg most futottam egy 1561 alap xp-s kört a 703 II-vel, és azt néztem, hogy 1593 kellett volna a Tank Ász jelvényhez. <#falbav>#falbav>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.27. 16:28:24
Olyan fejlesztéseket választasz rá ami neked tetszik.
Nekem van olyan nehéz tankom ami 400 méterről kiszúrja a Td-t plusz az még észre sem veszi akkor sem ha tüzel,ha mázlim van.
Td-knek például van plusz álcázás,de álcázáshoz már nem csak álcaháló van,vannak új ketyerék is amik adnak álcát.Ha jól emlékszem valami kipufogó vagy mi a túró.Meg még más is van.
Nem vagyok játékban,fejből meg nem jut eszembe.
De spottereknek is vannak új cuccok amivel kiszednek bokor mögül.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.27. 16:16:33
Csak mindig csodálkozok, hogy ott van a spotter a mi oldalunkon előrébb, és mégis láthatatlan tankok lőnek szarrá.
Mi az a field modi? Én is felraknám akkor a röntgen látás nekem is kell.
Amit egy jól felcuccolt spot üthet.
Ne felejtsd el az új field modi meg felszerelésekkel már csúnya meglepetéseket okozhatnak.
De a majrélámpád nem égett?
Egyébként ez milyen tank?
Isu-152?
Nem lőttem.

Utoljára szerkesztette: Sippie, 2021.10.27. 15:32:01

Szikla mögött volt és be forgatva,még is belőttem,pedig nem hittem hogy sikerül,így beforgatva ilyen szögben,csak azért lőttem rá hogy ilyesztgessem és ne próbáljon rám lőni,na persze egyszer sem ütött be.De én igen.Pedig tényleg csak azért lőttem hogy vissza vonuljon,ha akartam volna hogy be üssem sose ment volna be szerintem.Foglaltam a bázist és sokan lőttek,de mázlim volt,arannyal is le pattantak.
Egyébként ma cseszettül felhúzott a játék.
Fullos field mod-os TD-vel nem tudtam eltalálni szinte semmit,field mod-oknál pont célzókörre és olyasmire tettem amivel jobban célzok.
Általában pontos is az ágyú.
De most minden mellé ment,full beszűkülve O-ho alá lőttem,volt találatom is,de minek,skorpió g-t telibe lőttem szemből és le jött a lánca,wt auf pz4-et hátba,le jött a lánca.T30 oldalába kb 30 méterről lepattanó,hogy a francba pattant le róla?
Felkaptam a vizet és át rohantam az ellenség bázisára.Menet közben balról egy Cs-59 meg lepett,tornyot ráfordítva kapásból ki lőttem a tornyán keresztül.<#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.27. 11:00:07
T8 artyval voltam,t7-9 csatában,két kunze panzer elment jobbra,össze ütköztek 45TP Vk30.02 és lynx-el.Mit léptek erre? Elkezdtek menekülni haza,az egyik kb harmad hp-val még haza is jutott.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.23. 14:50:26
<#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2>
Nézem baszki én védő vagyok ! Rendesen belemerültem a gémbe <#hehe>#hehe>
Van a parancsnokon ilyen anti faggot szisztem<#eplus2>#eplus2>,ami jelzi ha jön a csomag.
Ha nem éppen sniper módban bambulok, akkor a lila turboval még tolatva is kimegyek a körből, szinte<#hehe>#hehe>
Ezt szerintem kerekesek meg pici light tankok igazán meg szivatják majd.
A hülye tornya miatt ha mögé vagy mellé állnak nem is tud vissza lőni.
Ma Cs-63-al két nagy dögöt lőttem ki így,túl közel mentem és nem tudott rám lőni.
Concept 1B artyval jól üthető.Bár én a skodát pofoztam volna,az még papírabb.
De maga a tank jó,zsinórban három vesztes csatám volt vele,de akkor is tetszett,nem rajtam múlt hogy vesztettünk.Egyszerűen jött csorda szellem és mindig az összes barom egy felé ment,vagy egy helyen kempelt.
Na bakker,az egész bagázs indulás után azonnal bal oldalra el,hárman maradtunk a jobb oldalon.Erre jön szembe a horda,csupa T8-9 tank.Cseszett poén volt,két T10 tank meg egy T9 Td,kapásból kiütöttem az első medet aki kijött a kanyarból,majd a köv heavy fél hp-ját ellőttem,ezután igen gyorsan elpucolt az összes ellenség.Kénytelen voltam elindulni,sajnos kb fél pályáig jutottam mire vége lett a csatának.Sajnos 60TP nem hegymászásra való.
Bezzeg az Emil II általában nagyon adja, azzal valami 68% a WR. Nem mintha a statisztika érdekelne, de szívesebben játszom olyan tankkal, amelyikkel nem ülök a szopórolleren rendszeresen.