418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
tothgyorgy #417873 Az arty-k már alig sebeznek. Az állam is leesett, amikor egy t9 nyitott td-be több mint 800-t sebeztem. Bele is halt. -
Plata #417872 Én ma voltam egy csatában mozgóbudival.
Röhejes volt,tényleg.
Három lövést kaptam t10 Bc artytól,az első nem sebzett másik kettő összesen nem sebzett 400-at.
Na ez is fura volt,de úgy döntöttem hogy elindulok az ellenség bázisára a térkép baloldalán.Két lövésem volt,elsőre egy Leo-t lőttem ki messziről tornyán keresztül,amit kidugott szikla mögül,ami poén hogy a lövése nem ért páncélzatot.
Vagy mi a szart írt ki.
Leo lövése lepattan fos mozgóbudiról?
Megyek tovább jön badger,lövünk én oneshot ő láncol.
Na azért ez már konkrétan röhej,nekem is van Badger,tudom hogy bárhol keresztül hugyozza a mozgóbudit.
Ennyi volt a csata,az összes ökör a másik oldalon kempelt,mire beértem a bázisra vége lett a csatának.Pedig artyt meg akartam kergetni.
Olyan volt mintha a mázli lett volna a tankomban a vezető meg a lövész is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.04. 11:48:01 -
R3nton #417871 Skint nem dobott a rohadék WG, de legalább akkor már ezt...
Győzelem!
Csata: El Halluf
Járművek: Škoda T 56
Szerzett tapasztalat: 5 382 (x2 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 125
Szerzett kredit: 258 177
Csatában elért kitüntetések: Top Gun, Nagy kaliber, Acélfal, Párbajozó, Golyóálló, Tüzelj és ölj, Kaszás, Elit lövész, Radley-Walters medál, Zúzó, Robbantási szakértő, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom: Kis dobozok: (5)
Ünnepi bélyegek: (5)
WoT Prémium fiók nap hozzáadva: 1
Hozzáadva: Leszerelő készlet (3x) -
Plata #417870 Az szar.
Nekem a statisztika szerint van 100% winrates tankom.
Ami vicc.
Valamelyik ruszki.
De nem emlékszem fejből.
Na és kamu csataszámot ír némelyiknél. -
Nekem 49db T10 tankról van statisztika a szolgálati feljegyzésnél, a garázsban meg 64db T10 van
-
Plata #417868 Most jut eszembe,nekem is van olyan tankom amin nincs 50% win rate,sőt még 30 sem,mivel sosem mentem vele ezért 0%-os.
-
Plata #417867 Nem tudom neked hogy a szöszbe van 30%-os tankod.
Még ha nekem lenne ok,mert rendszerint light tankkal odáig tart a játék hogy buli van wazzee.
Végül is a light tank arra való hogy padló gázt be és kapjatok el balfékek.
Még is úgy hogy folyton el marhulom a játékot így sincs velük 30%-os winratem.
Pedig nálam a light tank tényleg a hülyeségrű szól.
Ez mindig is így volt,még az ősrégi időkben is amikor t50-2 még bentvolt a tech tree-ben.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.03. 08:42:02 -
uwu2020 #417866 A nagy átlagra lehet hogy igaz, de az se mindegy mikor nézed. Mivel én már jó ideje csak szopok, és megáll bennem az ütő, ha olyan küldit kapok, ahol győzni kell, ez a szám biztos nem reális. Nálam a hosszútávú átlag is visszaesett, pedig nem lettem rosszabb, csak folyton rossz oldalon játszok. Jó lenne, ha vége lenne már. Van 70 és 30 %-os tankom is, és fura mód mindíg azokkal szopok amelyikkel tök jó játszani. Mondjuk a 70%-os ligt tank, és azzal csak szaladgálni kell, és utálom, nem is játszom vele sokat.
Utoljára szerkesztette: uwu2020, 2022.01.03. 08:31:56 -
Hát oszd vissza az átlagtierrel a sebzést, és megkapod, mennyire jó a sealclubber. ;) -
lammaer #417864 Sajnos el kell keserítselek, a hosszú távú Winrate az szinte tökéletesen megmutatja milyen játékos valaki. (szinte, mert mondjuk a sealclubber meg VISA alapú accountok azért lehetnek kivételek)
Hangsúlyozom, hosszútávú, tehát nem a napi, heti vagy 10-20 csatából jövő tankra lebontott WRt kell nézni, Hanem ilyen több 1000es mintát.
Annó én is úgy gondolkodtam mint te, hiszen a játék 2x15 ember (vagy mennyi), hát mekkora súlyt jelent benne egyvalaki. Ebben van igazság, emiatt van az hogy a szuperprók winrateje mondjuk csak 55-60% (és nem 90+) mig az abszolút fogalmatlanoké meg olyan 30-40 körüli és nem 0 :)
Mert valóban nem egyetlen emberen múlik, de az az egyetlen ember hosszú távon mindig egy kicsi plusz.
Ami engem meggyőzött az hogy akkoriban megnéztük jópár profi játékos WRjét, meg a mindenféle szedettvedett hülyék WRjét akik szembejöttek (seggel előre támadó maus, hiresen gyökér fórumtársak mint Tigrincses), és a korreláció egyértelmű volt. Aki jó, az 50% feletti, aki nem annyira az meg 50% alatti, de a range csak ilyen +-10% maximum.
Ezt össze lehetett nézni egyéb statisztikákkal is, átlagsebzés, killek, medálok meg társai, az övék magasabb volt
(csak ugye mondjuk sebzést nehezebb nézni, hiszen 400 sebzés az low tierben nagyon jó, high tieben meg khm...)
(a fentiek miatt nem tartom reálisnak a kimondottan egyes playereket szivató, megriggelt randomgenerátort meg matchmakert se)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2022.01.02. 23:40:58 -
uwu2020 #417863 van 1v1 játékmód? -
Plata #417862 Én mindig szólóban tolom,szóval ennyit a jó csapatrú. -
uwu2020 #417861 Egy tökéletes világban bizos így lenne.
Az enyimek mostanában folyton kihalnak, nekem ahhoz mi közöm? El se kezdődik a meccs, és baleseteznek, megg hasonlók. Napok óta nem mentem normális kört. Jó csapatba meg könnyű játszani.
Utoljára szerkesztette: uwu2020, 2022.01.02. 23:00:51 -
"Win rate semmit sem mutat, csak hogy mennyire vagy szerencsés"
Szerintem tévedsz, a wr mutatja meg mennyire vagy jo játékos,a többi az csak körités.
-
uwu2020 #417859 Nnnna én is jól nyomom. Meccset kezdtem tölteni, mikor elkezdtem írni az előző hsz-t, azt hittem gyors lesz. Elmondjam mi lett? -
uwu2020 #417858 Hogy mondhatod, hogy nem olyan vészes? Most írtam le bakker. Mondjuk azóta felment 30-35-re.
Persze hogy nem vészes NEKED, mert velem van az összes fasz.
Win rate semmit sem mutat, csak hogy mennyire vagy szerencsés.
Az összes többi mutató beszédesebb, nem értem miért pont azt nézi mindenki.
Ilyen lökdösődős faszokkal én is találkoztam már, minha nem lenne elég nagy a map... ezért szeretem a medium tankokat, átmegyek máshova, azt csá.
Utoljára szerkesztette: uwu2020, 2022.01.02. 21:45:02 -
Plata #417857 Sok hülye van de nem olyan vészes.
Vicces de ma T10-esekkel mentem egész jót,kissebbel amivel kellett volna az xp nem ment.
Hülyéket meg én is láttam,sőt extrém hülyéket is.
De a winratem így is meg van 50%.
Őszintén szólva ma volt hogy kicseszettül bántam hogy nincs replay be kapcsolva,lett volna mit beküldeni a TŐGY-be basszus,de én inkább csak röhögtem rajta.Overlord-on négy t10-es csapattárs ugrott a szakadékba egy szaros td miatt,gleccseren meg csapattársak egymást lökdösték le a hajóról.Összevesztek a helyen és azt láttad bc-k meg ebr-ek potyognak le,mert Leo ki löki őket.Jah meg Obj268 4 tök gázzal bele yolo-zik a tengerbe.Sőt gleccseren két csodás csatám is volt,mikor nem meddel mentem hanem 60TP-vel én is megszoptam,köcsög Badger szándékosan blokkolt és ki tolt ellenség elé.Be is kaptam két lövést,igaz utána én meg full ki toltam őt,azt meg nem élte túl.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.02. 20:21:51 -
Wot, román edisön:-DDD -
uwu2020 #417855 Jobb lenne ha engednék a csapat cserét, biztos van mindkét csapatban olyan aki úgy gondolja szopni fog. Én pl nem tudok játszani napok óta, kb. 15v10-el indul minden meccs. Ha engednék, hogy átálljak csak magamat kibáztathatnám, hogy rányomtam a cserére, így meg olyan érzés mintha szvatnának. 0 és 30%-os tankjaim vannak, pár napja lett két új, egyikkel se tudtam még játszani. -
Plata #417854 Na ma is akadnak érdekes dolgok.
Mozgóbudival full beszűkülve nem találom el AE Phase-t,valahol a torony és talán a test közt csúszott el a lövés,utána meg fordulás közben mozogva t54-et telibevágom vele.
Rinoceronte tornyába közvetlen közelről 1200-at ütöttem bele.
Sérült csapattársat akarta megölni és be rohant kettőnk közé,én meg hátulról meg kopogtattam a buksiját hogy nem kéne ugrálni.
Legszivesebben mára be is fejezném,eddig Badger-el és mozgóbudival mentem,100% winrate és majdnem 4k átlagsebzés.Most kaptam egy küldit hogy nyerjek még 5 csatát,tuti hogy nem fog összejönni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.02. 11:57:15 -
Plata #417853 Safe haven-n ELC EVEN jött szembe a városban,vagyis fentről jött padlógázzal le utána mentem Leopard PTA-val,de nem ment messzire,kis betonfalban megakadt a tankja,nem tudta átugrani,nem tudott megfordulni és másfelé menekülni,utolértem,marha vicces volt,azonnal kinyifant és a roncsát a tankom kilőtte a fenébe.
Sikerült neki át menni a betonfalon,csak már döglötten,szép nagyot repült.
Nekem meg kész lett egy hülye küldetésem amiben meg kellett ölnöm egy tankot ütközéssel úgy hogy nem sérülök.
Én már nem is emlékeztem erre a küldire. -
Plata #417852 Valami gubanc van a játékkal,klán oldalt ha megnyitom csak tölt ezer évig. -
Plata #417851 B.U.É.K. -
Winrétben :-)), gazdag boldog új évet mindenkinek!! -
tothgyorgy #417849 BÚÉK! -
uwu2020 #417848 Teljes a gyüjtemény? Mind a négybpöl 65-el maxos a kredit bónusz. -
tothgyorgy #417847 Nézegeted őket.
-
Plata #417846 Sajna nem mind megy,de nagy része igen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.31. 20:53:10 -
Plata #417845 Még van a svájcinéger,ha minden küldit megcsinálsz meg kapod őt is. -
lammaer #417844 Egy halom WOT kód, nemtom mit ad de mindet beaktiváltam a websiteon és ment
sertum3santapirate
6wxolytfestive
inspiredbyyou
votedashausaperova
wdlz3ytfestive
tutorial
happy22wot
2022happynycommanders
wothappynewyear2022
-
Ezt a díszbuzit én is megkaptam. Meg az összes csaj megvan. Ezeken kívül van még valami amire érdemes gyűjtögetni?
A bohóc skinek nem érdekelnek. Van több mint százezer töredékem, azzal mifaszt tudok kezdeni? -
Küldéskor és kapáskor is adhatja. Told el a napi csomagokat, mást nem tehetsz, véletlenszerű fos wg content. -
tothgyorgy #417841 Van egy pár. Én a wotlife-t szoktam nézni.
Utoljára szerkesztette: tothgyorgy, 2021.12.31. 16:03:27 -
Malarki #417840 Nem tudtok valami olyan oldalt ahol vissza lehet nézni hogy egy adott tankkal milyen wr-em van az elmúlt kb 1 hétben? -
A gyereknek is csomag küldés közben adta, nem dobozból.
Azóta vele küldözgetem a csomagokat:-DD
-
Plata #417838 Küldözgettem épp a csomagokat mikor kiírta hogy a küldözgetésért jutalmat kapok és ez a pasas volt.
De tudok olyat is aki kapta ajándékba.
Mellesleg 5 skilles csóka.
Három fix 100%-os skill,egy szabadon választható 100%-os és egy 0%-os.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.31. 12:39:42 -
Plata #417837 Még az első héten kaptam.
Asszem.
Mikor megvettem a 703-at bántam is hogy már beletettem egy németbe.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.31. 12:17:53 -
Hát en meg nem kaptam meg, pedig 1 nap kivetelevel elküldtem minden nap a 10et:-( -
Plata #417835 Szerintem ezt mindenkinek oda adják.
Ha sok postát küldözgetsz akkor is jár. -
green64 #417834 Egy kis ládából kiesett Anton Pankov személyesen :)
Utoljára szerkesztette: green64, 2021.12.31. 11:57:38