banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Lucifer001
    Basszus :D Ez a pénzért venni creditet engem lesokkol . Bár ....pontosan nem emlékszem mikor indult a játék . Az én baklövésem az körülbelül 2010 körül volt . Akkor még a KV-1 et , a BDR , az M18 stb ..kifejezetten farmolós tank volt . Még a SuperPershing sem volt , nem is nagyon emlékszem milyen prémium tankok lehettek . Prémium fiók is tök felesleges volt . Gold lőszert csak goldért lehetett venni Aki klánban CW zett , az ott ingyen gold jutalékhoz juthatott , ha aktívan CW zett a tag . . ( Innen a gold lőszer kifejezés ) Mindegy a lényeg az , hogy eljutottam már arra a szintre , mikor már nem tudtam fenntartani a garázst credittel . Na mit tettem ? Vettem goldot , azt átváltottam creditre , Ennyit megérdemel az ember hobbija :) Akkor úgy éreztem , hogy na ez a credit összeg elég lesz már szinte örökre . Jó nagyot tévedtem . Ezután soha nem váltottam át goldot creditre , és nem is fogok .