World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Elmentem felderítő küldetésre hülyéskedni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

T49 hátulról még mindig cseszettül veszélyes.<#nevetes1>#nevetes1>
Van ripléj banyek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.18. 21:01:21
Sok gyökér gold noob nem tudott kilőni és foglaltam a bázisukat.<#vigyor>#vigyor>
A legviccesebb E25 volt.De a többiek sem tudtak belőni.Nagyon megszívták,próbáltak szinte már visítva ki lőni,de hiába a gold.Végül erre csesztek rá,rám figyeltek és kilőtték őket.E25-nek 23 lövése ment a lecsóba.Kíváncsi lennék mekkora minusza lett.
Győzelem!
Csata: Kharkov
Járművek: VK 168.01 Mauerbrecher
Szerzett tapasztalat: 6 068 (x4 minden nap az első csatáért)
Kapott Battle Pass pontok: 5
Szerzett kredit: 121 217
Csatában elért kitüntetések: Szárnysegéd, Acélfal, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Megszerzett tartalék készlet: 12 122
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.18. 20:25:20
Csata: Serene Coast
Járművek: CS-59
Szerzett tapasztalat: 8 788 (x4 minden nap az első csatáért)
Kapott Battle Pass pontok: 5
Szerzett kredit: 62 612
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Megszerzett tartalék készlet: 6 261
Vicces a CS-59,Bisonte a pálya közepén a félszigeten vagy min kempelt ház mögött,meg kerültem és a hátába bele mentem majd ki toltam a ház mögül a T10 csapattársak elé.<#vigyor>#vigyor>
CS-59 med még is eltolta az olasz heavyt.
Lézer pontos tud lenni eszement messzire még mozgás közben is.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.18. 18:31:07
Nem csak egy modulod lehet bónuszios hanem kettő is.
Bár a modul és lőszer váltás szerintem felesleges hülyeség.
Egyébként mire jók ezek a harctéri módosítások?

Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.17. 12:18:41
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.16. 19:14:41
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.16. 17:08:02
Meine Ehre ✠ heißt Treue

Alap lőszerrel vaktában ki lövöldözve a fedezékből szemből be ütöttem a TS5-öt.
Mikor már csak ketten maradtak Kv4 és azt hiszem Isu át rongyoltam hozzájuk,csak volt ott még pár meglepi,ami viszont engem lepett meg hogy Udes-t és Amx Cda 105-öt piszok messziről egy egy lövéssel kiszedtem.A hegyen dekkoltak a bázis mellett és mögött.Olyan vicces kapáslövésekkel sebeztem hogy az vicc.Mikor megálltam a bázisuk mellett a házaknál akkor meg célozva nem találtam el Kv4-et közelről.<#vigyor>#vigyor>
T7-9 csata AE Phase csapattárs nem tudott el találni semmit.
Obj257 Is Tiger 2-vel harcoltunk én Alpine tigerrel ez a süket marha meg AE Phase-el.Legalább 7-8 lövést le adott,sosem talált el semmit,közelről harcoltunk az ellenséggel egy bucka volt köztünk,de ez a marha még az IS-t sem tudta eltalálni,minden lövése a földbe ment.Nem tudom hogy az RNG szívatta-e vagy be volt szívva.De hogy ez nem talált el semmit az holt biztos.Azért élte túl mert az arty kicsapta az ellenséget.Ami vicc volt hogy Obj 257-el sikerült úgy összerúgnom a port hogy én belőttem szemből ő nem tudott.Erre tolatni kezdett sebesen,de az arty meg nem engedte messzire.
Amúgy én nem vagyok a fantasy tankok ellen, mert ez még mindig nem Total Realism Simulator, de hogy a T10 tank tornyába hogy a májamba fér el 3 ember arra azért kíváncsi lennék.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ezeknek elborult az agyuk?
Ezek tényleg nem normálisak,már csak ezek hiányoztak,dupla lánc van rajtuk,meg olyan torony ami belőhetetlen és kb bárhova be lehet vele lőni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.15. 16:22:41
Az előbb 61-el repesztettem vele,mert a kávéra figyeltem és szakadéjba mentem.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.14. 09:53:53
Olasz tárassal szemben sok esélye nincs,iszonyú lassan tölt be.
Ha már op tank,az előbbi csatában a kunze panzerek a bázisuk mögötti erdőben dekkoltak.
Kb ott ahol én artyval szoktam.T9 csata ellenére kb lószart sem csináltak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.14. 09:48:10
Így először is rossz felé indultam.<#vigyor>#vigyor>
Kaptam is egy lövést,de aztán sikerült jó felé mennem,csupa dinka ellenséget kaptam.Először egy T9-es cseh heavy rá cuppant csapattár t54E1-re és le sem tojta hogy miközben mászik rá T54-re tök elébem jön.T54 megúszta mert kilőttem a hülye csehet.
Mentem tovább Amx 50 120 kitárazott,de csak egyet tudott sebezni belém,majd a hülye úgy csinált mintha lenne a tárjában lőszer és elkezdett jönni felém,kitáraztam rá,na ná hogy nem volt lőszere.Meg fordultam elindultam a bázisuk felé,mire össztüzet kaptam,öten lőttek,kicseszett mázlim volt még a gold lőszer sem vitte be Progettót.Plusz valami állati bandzsa tankok voltak.Kilőttem T26E5 P-t a tornyán keresztül.Majd Ferdinandot.Kunze panzer lansen és bisonte próbáltak még kilőni,de mázlim volt és nem ment.Pedig a goldot sem sajnálták.
Közben a csapat is megjött így gyorsan nyertünk.
T26 11 lövésből 3 találat 1 sebző,ferdi 5 lövésből 1 találat és 0 sebző.
Győzelem!
Csata: Gleccser
Járművek: Progetto C50 mod. 66
Szerzett tapasztalat: 2 198 (x2 minden nap az első csatáért)
Kapott Battle Pass pontok: 32
Szerzett kredit: 64 949
Csatában elért kitüntetések: Acélfal, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Automatikus tűzoltó készülék (x2), Kézi tűzoltókészülék (x1)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.14. 09:38:33
Meine Ehre ✠ heißt Treue
Mellesleg egymást lökdösték is,az egyik bele is esett a csatornába Berlin pályán.
Egy szóval sem szóltam hozzájuk de valamelyik gyökér engem is lövöldözött,na persze már nincs csapat sebzés.De irtó gáz volt,T8 tankot próbáltam le duplázni erre T10-T9 csapattársak egymást ölték,persze vesztettünk.
Másik csatában meg Alpine Tiger-el voltam,az egyik csóka elkezdett pofázni hogy csak annak van boroskólája akinek túl kicsi a némi szerve és így próbál kompenzálni,volt több boroskóla is,ebből is veszekedés lett.Ott is ment aztán a durva szöveg.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.13. 20:12:37
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2021.09.13. 19:51:35
Mostmár az összes T8-10 tankom látszik,nem csak pár szuper tetű lassú.
#417390 Nézd meg a garázs filteredet, mert néha szétcsúszik. Am T8-T10-ig bármilyen "osztállyal" be lehet menni, de T10-el érdemes, sztem kevesen játszanak ott 8 meg 9-ben. Egyébként az előző 3 map az nagyon király volt sztem, ez a mostani 3 meg egy rakás lócitrom, játszhatatlan kb. mindhárom.
Heh régi nevek lol.
Rankeden bejutottam második ligába. Megvenném a Conceptet, van egy kis bibi, hiányzik 18k bond hozzá 😄 Meddig marad nyitva számomra az opció? Jövő szeptemberig? Kövi Rankedig?
Köszi!
Kb ennyit tett hozzá a harchoz.Lődözte a várat.
Egyébként pár érdekesség.
Ma volt egy csatám ahol a célkereszt folyton máshol volt mint a cső.
Pedig elméletileg csak 40ms volt a ping,még is állandóan le maradt a célkereszt és nem tudtam lőni rendesen.Másik francia td-vel úgy öltem hogy nem volt lőszer a tárban,rammoltam.<#vigyor>#vigyor>
Jah és az Alpine Tiger néha egész jó,T10-et és Obj704-et is belőttem szemből.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.12. 20:08:23
Szerintem megéri az upgrade, én anno az ST-I-et nagyon akartam szeretni, de valahogy minden belőtte, mikor én mentem vele, ehhez képest az IS-4-gyel kapcsolatban nem voltak nagy reményeim, mégis hamar megszerettem. Ez mondjuk évekkel ezelőtt volt, úgyhogy azóta sok minden változhatott.
Mikor először be tették én mentem párat míg ki nem vették,de T9 tankokkal meg light tankkal.
Most nem enged bemenni csak lomha tankokkal.
Azt írja T8-10 járművek,de ha kiválasztom a felderítő módot pár darab T10 tank marad a garázsomban,csupa heavy és td vagy arty.Med light sehol,pedig az is van T10,de T8-9 egy darab sem.