418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lucifer001 #417714 Sziasztok
Replay . Erről mi a véleményetek ?
Ellenség Manticore . Nem az a lényeg , hogy javítókészlet nélkül mentem be a csatába . Az az én figyelmetlenségem . -
Olvastam, de volt ellen velemeny is:-D
Mind1 elöfizettem 1 honapra, az express vpn-re.
Meglátjuk milyen lesz.
Igaz fogalmam sincsen a beállitásrol, vagy kell e, csak simán rámenteem egy Holland szerverre, es jo volt.
-
Most mondjam azt, h én megmondtam? :D Lehet nem olvastad, én is próbáltam és a free az szar. Sajna fizetni kell vmi VPN-t, ha lag nélkül akar wotozni az ember fia, mindez azért, mert a nyomorult WG a töménytelen befolyó pénzből nem képes normálisan kiépíteni a rendszerét. Exitlag vagy Proton, én eddig ezeket hallottam hogy jók. -
Na eddig tartott a free Vpn
,ugyan olyan fos lett estére, mint nélküle.
Nézek valami fizetőst. -
Régen minden jobb voot 

-
Plata #417709 Tavalyi jobb vót.
-
Kösz mindenkinek a segítséget Vpn ügyben.
Kipróbáltam a Maala kolléga által ajánlott ingyenes Proton Vpn-t,eddig müködik,30-40-es ping, 0lag
Mentem ebben a térképészet módban pár kört,már kijavitották a bugot mikor kivágott az utolso szakaszban az elején. Ott tesztelgetek.
És rögtön kaptam 2 kupont is,egy 20,és egy30% ost.
Remélem a ládákra is be lehet majd számolni öket
-
Plata #417707 Nekem reál sem jött be,egyedül a légvédelmi löveg volt fun.
Többi az inkább b+ kategória.
Sikerült le duplázni 60TP-t.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nuku gold.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.11.27. 12:04:12 -
tutyimutyi2 #417706 Igazándiból a dodzsemes részt egyszerűen eltudod kerülni azzal hogy árkád helyett Reált mész és ott máris normálisan mozognak a tankok, ott nem fogsz nehéz tankkal driftelni a kanyarban stb.
(Mellesleg az játék is ruszki fejlesztőcsapattal rendelkezik
)
-
Plata #417705 Nem hiszem,a war thunder túl béna.Játszottam vele eleget,elcseszettek benne a tankok,elcseszett a tank fejlesztés is,nem volt jó igazán.
Inkább hasonlít valami lövöldözős játékra mint tank szimulátorra.Az meg hogy fullra véve a grafikát ugyanolyan elcseszett a tankok mozgása és béna az rossz,másik meg hogy lehet benne csalni is ha belepiszkálsz a játékba és még nem is tiltott.
Inkább a hányinger fogott el attól ahogy a tankok csúszkáltak mint egy gumikacsa a vízen.Kb annak is éreztem a tankokat.
War thunder egy erősen elcseszett WoT klón,amit valami kínai bóvligyárban szereltek össze.
Kicseszettül érződik hogy piszkosul pénzéhes tetű banda készítette.
WoT-ban is szeretik a pénzt a készítők,de nem ilyen szemét és undorító módon mint a war thunderben.Radásul war thunderben még szart is kapsz a pénzedért.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.11.25. 17:27:39 -
Plata #417703 Ahhoz képest hogy nem ruszki tök jó ágyúja van,messzire is pontos és szépen sebez,nekem most minden féle spéci kütyü nélkül 6.8x másodperc a töltése.Táras vackokat simán megeszi.Mert szép nagyokat harap.Ma is kranvagen-t úgy szedtem szét szemből hogy nem talált el,azon az új pályán aminek nem jut eszembe a neve,az egyik daru lábánál ki kandikálva lőttem,vagy a darut lőtte el vagy nem talált.Rám tárazott sebzés nélkül én meg közben bevittem neki kettőt,utána meg menekült volna de követtem és nem volt ideje újra tárazni. -
Plata #417702 Próbáld ki a CS-63-at,tényleg cuki T10 med.
Azért nem piskóta hogy simán legyorsulja a light tankokat. -
Plata #417701 War thunder nem tankos játėk.
Inkább katonai témájú dodgem szimulátor.
Nem érzed hogy tankot vezetsz,random sokkal rosszabb benne.Tipikusan a ruszki tankok bárhonnan kilőnek és átlőnek.
Ruszkit meg nem lehet sebezni sem.
Fejlődés brutál szar.
Szórakozás kb nulla.
Max légvédelmi ágyúval lehet szórakozni.
A tankok mozgása elcseszett.
Tényleg olyan mintha dodgem lenne.
Wartburg thunder kicsit olyan mint a tesco gazdaságos WoT.
Vannak benne tankszerű valamik meg lehet lőni. -
lammaer #417700 Kivennék ezt a magas randomfaktort a wotból semmi bajom nem lenne.
Néha bekukkantok és csak felhúz hogy kiharcolom a pozíciót, lövök azt semmi, aztán pattan, aztán nullasebzés, aztán nem oda megy stb stb.
Szerintem az ilyen szintű véletlenfaktor nélkül is teljesen játszható lenne...
Kb csak rewardokat gyűjtögetni nézek be a WOTba, meg aktiválgatom a bónusz kódókat ha van épp vmi.
-
Engem is szórakoztat abban az 1-2 csatában, amiben a legtöbb dolog összejön, amit szeretnék :D A többiben, ahol a csapat fele 0-át vagy 1000 alatt sebez illetve a legpontosabb löveg is mellé hord minden lövésnél, meg 30%-os a napi winrate és a legpáncéolzotabb tankomat is beüti az ellen, na ezekben inkább 200 a vérnyomásom :D
Egyébként érdekes, h ez felmerült most. Konkurencia éppen van, ott a War Thunder. Mostanában néha nézek egy streamert, aki mindkettővel nyomja és fura módon kedvet kaptam a War Thunderhez. Wotban már nem nagyon van kihívás/fejleszteni/elérni/összegyűjteni való így a BP végén és stroke-kal sem szeretek már annyira játszani :D Be is regeltem, fel is raktam, nyomtam egy csatát. Pár perc alatt vége lett ott is, volt vagy 5 killem (volt annyi eszem, h egyedül flankeljek), egyből a top player voltam, plecsnim is van xDDDD Szal ott is agyhalott a legtöbb player nem kell izgulni. Volt vmi tank asszem egy B2, amit a kis stockos Pz3-al még hátulról sem tudtam beütni, na mondom fasza. Ahogy látom nem lenne ez rossz game, repülők meg minden, csak egy baj van. Gyerek mellett közel nincs annyi időm játszani, mint régen plusz minden fát, ághúzást, modul és legénység fejlesztést elölről kezdeni, ááááá nincs nekem már erre időm meg türelmem. Plusz akkor wot mellett ide is fizessek prémet, mert gondolom úgy jobb és gyorsabb lenne, aztán megtanulni egy teljesen új mechanikát, kezelőfelületet, meg mindent... Oktató vidiből nem tűnik bonyolultnak annyira, de minden új, azt sem tudom mit hol keressek. Wotban sajnos már otthonosan mozgok ugyebár :D Szal értitek mire gondolok.
Utoljára szerkesztette: popey8, 2021.11.25. 14:58:43 -
Jelen, bár volt egy 3 éves kihagyásom, mondjuk ha lenne egy kis eszem már rég abbahagytam volna, egyre szarabb a játék :D
Gratulálunk!
A szolgálatban eltöltött évekért a következő jutalmakat kaptad:
Kötvények hozzáadva: 3 000
A szolgálatban eltöltött évekért tokeneket kaptál: 11
WoT Prémium fiók nap hozzáadva: 3
Jármű hozzáadva: VK 28.01 mit 10,5 cm L/28 (legénység 100%)
Kredit hozzáadva: 1 500 000
Férőhelyek hozzáadva: 1
Hozzáadva: Személyes képzési kézikönyv (x1), Univerzális kézikönyv (x3), Küldetés 5x-ös csatában szerzett tapasztalatért (x30)
"Béta teszt óta a fedélzeten" embléma hozzáadva: (x6)
"Béta teszt veterán" matrica hozzáadva: (x3)
"Veterán harckocsizó" stílus hozzáadva
Személyes tartalékok: További kredit csatánként (x30), További XP csatánként (x30)
Szolgálati feljegyzés: A Béta tesztben való részvételért
Jelvények hozzáadva: Béta teszt veterán, Béta tesztelő -
Plata #417697 Halvány fogalmam sincs.
De szerintem jó páran,végül is a WoT-nakl akkor sem volt konkurenciája és ma sincs.
Nincs másik olyan tankos játék ami megközelítené a WoT-ot,másodikvilágháborús tankokkal lehetne játszani,na és még szórakoztató is lenne.Akár hogy is van a WoT még ma is szórakoztató nekem,kikapcsolódásnak jó.
Nem akarok pró lenni csak szórakozni. -
Faboo #417696 Azárt arra kiváncsi lennék, hogy a bétások hány százaléka nyomja még mindig. -
Plata #417695 Cs-63 kapott egy lilát.
Szeretem a Cs-63-at,az első 10-es amit igazán szeretek,vicces ma még pénzt is kerestem vele.
Mentem 5 T10 csatát és egy T8-at emil-el és plusszos lettem.
Na persze nem aranyat lőttem valszeg azé.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.11.25. 11:33:00 -
A kötvény meg a lila felszerelés mindig jol jön
-
Plata #417693 Nekem ilyen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.11.25. 10:42:27 -
suba53 #417692 Szép életpálya!
Én csak 2013-ban regisztráltam, de a 8 éves csomag sem rossz.
Meló után akkor meglátom. -
suba53 #417691 Lássuk csak: Folyamatosan szidalmazom a tehetetlen fogalmatlan csapattársakat. Arty-val rombolom az ellenfél morálját. Gondolkodás nélkül váltok goldra ha kicsit is keményebb tank jön szembe. Sokszor yolózok light tankkal, ha a napi küldi a deríts fel valamennyi ellenfelet.
És még sorolhatnám a feljelentésre okot adó "bűneimet".
-
Plata #417690 Gratulálunk!
A szolgálatban eltöltött évekért a következő jutalmakat kaptad:
Kötvények hozzáadva: 3 000
A szolgálatban eltöltött évekért tokeneket kaptál: 11
WoT Prémium fiók nap hozzáadva: 3
Jármű hozzáadva: VK 28.01 mit 10,5 cm L/28 (legénység 100%)
Kredit hozzáadva: 1 500 000
Férőhelyek hozzáadva: 1
Hozzáadva: Személyes képzési kézikönyv (x1), Univerzális kézikönyv (x3), Küldetés 5x-ös csatában szerzett tapasztalatért (x30)
"Béta teszt óta a fedélzeten" embléma hozzáadva: (x6)
"Béta teszt veterán" matrica hozzáadva: (x3)
"Veterán harckocsizó" stílus hozzáadva
Személyes tartalékok: További kredit csatánként (x30), További XP csatánként (x30)
Szolgálati feljegyzés: A Béta tesztben való részvételért
Jelvények hozzáadva: Béta teszt veterán, Béta tesztelő -
Plata #417689 Én már megkaptam.
De csak akkor jár ha az elmúlt fél évben túl sokszor nem szegted meg a szabályokat,vagy nem jelentettek fel.
Mit műveltél?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szívatlak,kilenc óra után kapod meg,bocsííííí.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.11.25. 08:07:09 -
suba53 #417687 A jól megérdemelt jutalmak mikor aktiválódnak? Reggel fél nyolckor még sehol. -
Én próbáltam az ingyenes szervereket/változatát, szart se ér, nálam ugyanolyan fos volt a wot :D Viszont az ingyenes 1 hét prémium alatt tökéletesen ment bármelyik európai "prémium" szerverrel. Egy hollandot lőttem be asszem. Amúgy Exitlagot hallottam több helyről, h jó. -
Plata #417685 Nekem egy su85l egy milla valamennyiért,sajnos párszor elfelejtettem.
De hát van hogy hajnali fél háromkor kelek,este már nem nagyon jut eszembe ha hazérek. -
Köszi,majd kiprobálom!
-
suba53 #417683 Kár hogy vége van ennek a kártya válogatós izének.
Egyetlen értelmes dolgot sikerült vele kiszedni, egy Type 62 prém tank 5,5milla kreditért. -
ProtoVPN még ingyenes, amikor Vodafony szarakodott vagy egy fél éve, azt használtam. -
Plata #417681 Igen,T49 troll ágyúja is brutál szar.
-
Kár, hogy a HE nerf óta max. dísznek lesz csak jó. Mondjuk a Super Chaffee se jött be.
Pár napja játszom komolyabban, (a HE nerf előtt hagytam abba) és egészen kiábrándító bármi, amin derp gun van.
Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2021.11.23. 17:47:59 -
Plata #417679 Holnap után jön a Well deserved jutalom,ha jól láttam még VK28 prémet is kaphatunk. -
Plata #417678 Csak nem te vagy Badboy? 
Bár szerintem a hónap legszebb repülése versenyen tuti befutó lenne,akkorát repült mint a fene.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.11.21. 20:21:50 -
Plata #417676 Ma nekem is lagos a játék.
Fel megy a ping 100 fölé is,tegnap még semmi baja nem volt.
Mivel patton hónap van elővettem az M46-ot,sajna pont olyan szar mint volt.
Mivel lőni felesleges volt mert úgysem sebzek semmit,max saját magamat,így elindultam az ellenség bázisa felé,már majdnem odaérek a bázishoz mikor a bázis melletti szikláról egy td repül felém.Csak lestem mint rozi a moziban a td oda zuhant mellém és kinyiffant,röptében leadtam rá egy lövést.De nagyon poén volt.Kínai td volt.Viszont egy magyar játékos volt.Valami badboy vagy mi.Szerintem a név illik rá. -
Most itthon vagyok 2 hétig,a gigás nettel itt nincsen gondom.
Néha vannak mikro lag-ok,de nem zavaró.
Ha visszamentem tesztelek majd.
Eddig azt a Cyber Ghost -ot próbáltam, volt 1 napos trial-ja,azzal jó volt,a belga szerveren,ahol az EU2 is van. -
Plata #417674 Löhet.
Emlékszem mikor téhommal gond volt és este a ping felment 100 fölé a WoWs-ban 7-20 között volt. -
lammaer #417673 Mondjuk elképzelhető hogy a szerverek nem ugyanott vannak? -
Plata #417672 Figy az hogy van hogy a WoT lagzik a WoWs nem,mind a kettő WG játék.