banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Nekem ez az első BM, 4 éve még nem volt ilyesmi. De számomra nagy csalódás. Oké ritka meg prém tankokat lehet megszerezni gold vagy kreditért, de ezek az árak... nagyon túlzás. Ugyan van 96 millám és még 8 db T10-et kell megvennem, szal lenne miből licitálni, de egy T22-ért 30-50 millió meg T8 tankokért 15 vagy ehhez hasonló meg a többi túlárazott sz@r. Nagyon nem éri meg, ennyit nem ér egyik tank sem, mikor egy T10-es tank 6.100.000 kredit. Ha bent lett volna az EBR, nem tudom mennyit adtam volna érte, de ezt már nem is tudjuk meg. A Progi is fasza, állítólag kb. 30 milla lesz az alja. A Progetto megvan és sztem átváltva negyed-fele ennyiért jutottam hozzá, igaz pénzbe került xDDD De hogy 30-50 milliót adni érte, mikor abból mondjuk mennyi crew book kijön...

Viszont ha nincs most az EBR, akkor talán nem sokára lesz prém shopban sokkal olcsóbban :D
    Utoljára szerkesztette: popey8, 2021.03.09. 14:34:58