A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #415694 FÜGŐŐŐŐ :D
Már látom is hogy 1 év múlva benne leszel a TV2ben, a család tönkrement, hajléktalanként tengődsz, de csillogó szemmel ecseteled hogy egy csomó prémtankod van :D
(viccelek csak, elég felnőttek vagyunk már hogy tudjuk mire költsünk.
Azért azt, ahogy kiszámoltad hogy megéri "mert több mint a befektetett érték", azt ugyanolyan kaján mosollyal olvastam mint a WGs marketingesek Amennyire én látom a WG szimplán ugyanazt a trükköt alkalmazza mint a mozik a kólánál - a közepes kóla 790 HUf, a 2x akkora nagy meg csak 1100... természetesen a cél a 1100as megvetetése, a 790es az csak a becsalizós ár, hogy a másik "a hülyének is megérje" jellegűnek tűnjön. A WOTnál ugyanez, a teljes ár az nyilván kamu, inflált, a cél az hogy az embereket rávegyék az akciós árakkal a vásárlásra.... a vevő boldog hiszen akciósan vette, megtérült a befektetés, ez már az önigazolási fázis....)
De én se vagyok jobb, majd vegasban akarok bemenni egy kaszinóba és felrakni 100 dolcsit az első szerecsejátékra ami szembe jön... és remélem meg tudom majd állni hogyha netán nyerek, akkor se tegyek fel többet :) (sanszosan amúgynem, valszeg engedni fogok és addig játszom amig az a 100 dollár és a nyeremény szépen vissza nem megy a házhoz, ahová tartozik :D )
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.12.17. 18:04:55