World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Öt misit tettem,de nem tudom elég-e.
Meine Ehre ✠ heißt Treue
Utoljára szerkesztette: suba53, 2021.03.09. 09:49:01
Csak simán Is2.
Is3A kellene még,minden más megvan asszem.
Is2S,Is3,Is4,Is5,Is6,Is7,IsM.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.03.09. 09:11:21
Meine Ehre ✠ heißt Treue
Meine Ehre ✠ heißt Treue
Amúgy grat.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Fos platoonnak együtt nem volt 2k sebzése,na persze hogy velünk voltak,az ellenfél fosa meg egyedül 3.2k sebzést csinált.,
Hallod overlordon,vagy mi a szar a térkép neve,gyökér T22 úgy bezúgott a szakadékba mint a fene,sajnos csapattárs volt,artyval néztem ahogy beszédül.
Utoljára szerkesztette: HerrWolf, 2021.03.08. 17:28:11
Meine Ehre ✠ heißt Treue
Akkor most megjósolom, holnap reggel a bretagne panther lesz closed auction 12 milliós áron, fel fog menni egész 40ig, majd délután somua 14 milliós villámáron, és mivel mindenkinek kifogyott a pénze igy meg tudom majd venni.
Ámen!
Meine Ehre ✠ heißt Treue
De a td ronda.A T8.
Istenem, mennyit toltam az amx-13-90et, még tier 7es korában...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.03.08. 17:19:49
Meine Ehre ✠ heißt Treue
Nekem tényleg fontos hogy a tank pofás legyen,ne csak egy rakás izé.
Francia ágon örökre megragadtam a T8-nál mert rühellem,odáig is visítva lett meg,na és rengeteg free xp-vel meg tervrajzokkal.
Meine Ehre ✠ heißt Treue
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.03.08. 17:00:13
Meine Ehre ✠ heißt Treue
Ha azt a 40 milla kreditet legénységi könyvekre költöm, akkor nem kell mondani milyen hatékonyak lesznek. <#vigyor0>#vigyor0>
Meine Ehre ✠ heißt Treue
Egyébként én örülök neki, mert igy már lekerült a bélyeg:-)
Néha napján ha megy vele az ember akkor nem a tologatás, blokkolás vagy más kib@sz@s a jutalma.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Meine Ehre ✠ heißt Treue
Sok embernek csalódás lesz, mert szerintem nehezen játszható tank. Jo játékos kezében müködni fog, átlag Jóska, meg csak szenved majd vele.
Egy pozitivuma viszont van a dolognak, nem ugy kezdődik majd a csata, hogy páran tarkón lőnek:-DD
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Meine Ehre ✠ heißt Treue
Akkor most jöhet a felszerelésfarm újra, ha már tavaly karácsonykor befejeztem. :-D
(73,7m biddel)
Még az új Carro és a 279e kell, és teljes lesz a T10 felhozatal is. \o/
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2021.03.07. 22:44:33
Meine Ehre ✠ heißt Treue
Csak ugy repkednek a 100m +os screenshotok:-D
Pl festmények... jó egy van belőle és? ráadásul még sokszor rondák is 😄
Nálam csak és kizárólag a funkcionalitás határozza dolgok értékét. Talán akkor kerültem legközelebb ehhez a gyüjtői mentalitáshoz, amikor elgondolkodtam hogy megveszem ezt (de gyanítom hogy forgalomba helyezéshez le kell szedni róla ezt azt, akkor meg minek.. pedig ezzel a fasza ütközővel felszerelt kocsival büntetném pl a büntetőfékezőket)
Na de ha ezzel kimegyek az utcára, azt mindenki meghallja és meg is bámulhatják... a WOTban ebből semmi nem jön át, tán észre se veszik a csatában hogy van vmi nyomi "különleges" tank 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.03.07. 18:42:46