banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Igazad lett XD Nagyon tiltakoztam mindenkinek ez ellen a lootboxos szar ellen (a véleményem még most sem változott ezzel kapcsolatban), aztán erre egyik idióta haver addikció kialakítása végett vett nekem 25 ládát meg öcsém is 25-t (ezt már én kértem jézuskára), én meg ráéreztem az ízére és vettem még magamnak 55-t

Azonban néztem vidiket és igazából ár-érték arányban eléggé megérősek, még akkor is ha csak 1-2 prém tankot nyitsz. Ha azt nézem, h 1 évben minden hónapra veszek offer of the month csomagot (6400 ft körül van), ugye ez 30 nap prém és 3500 gold az már 12 hónapra 75-80k Ft.

Na most ebből a 105 ládából jött az összes prém tank (T8 és a kicsik többször is), 5 skin, 55k gold, creditet nem tudom, sacc per kb olyan 10 milla lehet és kb 60 nap prém. Most nem fogom átszámolni, de sztem látszik, h ez jóval több mint a befektetett érték. Már csak azért is, mert ebből megvettem egy Lt-432, többet nem szándékozom költeni, kivéve ha lesz majd shopban az a nyomi EBR prém. Az persze külön money, nem a ládás goldból megy le. Abból már csak max battle passra költök, de ha arra sem, akkor is megvan 2 év prémem, ha simán 2500 goldért veszem.

Am vicces, mert a GSOR/Bisonte/ISU nagyon hamar jött, az új T6 többször is és nagyon szurkoltam, h a végén a Boroskólát is dobja, de csak nem akart jönni. Már le is mondtam róla, mikor a legeslegutolsó láda kidobta :D

Ebben az évben nem nagyon volt nyaralás, meg szórakozás se sok, úgyh annak a pénznek egyrészét elköltöttem itt, úgy néz ki megérte :D Amúgy szerencsém volt, ha úgy nézzük, streamerek 200 ládákból nem nyitottak ennyit. Meg nálam mindig ez van, beetetés. Mikor életemben először voltma kaszinóban, Black Jacket toltam és 2500 Ftból 12.000-rel jöttem ki XD Aztán persze vesztettem második alkalommal, de mikor utoljára voltam még mindig pozitív volt a mérlegem. Szal vszeg ez lesz/lenne jövőre a ládákkal, tuti alig nyernék vmit :D