banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Én jeleztem ezt WG felé, de csak vmi tök idióta standard választ kaptam, h nézzem meg hogy frissek-e a driverek meg a know issue topicot. Pedig még pingplotter és wgcheck network test eredményeket is küldtem, tök profin leírtam mi a gond. Beszéltem vkivel, aki meg a T fele jelezte a problémát, ezt kapta vissza: "Elméletileg a Magyar Telekom jelezte a német felé a problémát ,de egy technikus szerint a gond "hogy szerinte a játék szolgáltató és a Deutche Telekom között használt publikus peering-el van a gond. Nekünk játékosoknak kellene jelezni a játék szolgáltató felé, hogy ez okozza problémát és legyenek már olyan kedvesek előfizetni egy privát peeringre feléjük"

Úgyh vszeg nem lesz erre megoldás egyhamar. 1 dolgot tudsz csinálni, előfizetsz egy VPN-re és úgy meg tudod kerülni Svájcot, ugyanis ott a probléma. Én a Proton VPN-t próbáltam, holland szerverre csatlakoztam, volt 1 hét inygen pro így jó volt, 0 lag és alacsony ping. A free verzióval/szerverekkel sajnos már nem ilyen jó a helyzet, kicsit játszatóbb, de a lagg meg a magas ping továbbra is megvan. Én még ezért is pluszban nem akarok fizetni. Egyik fórum kolléga meg asszem az express VPN-t mondta, h neki azzal jó. Amúgy nekem is este szar, elég zavaró, de azért még játszható, csak néha napján nagyon gáz.