A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ez megy 10 éve :D Mióta újra játszom (március) 3 év kihagyás után minden új tankkal azt játssza a játék, h első 10-20 csatából sikerül 25-30% körüli WR-t elérni, aztán a grind végére feljebb csúszik 50-re. Átlagos WR-m 55 volt, most már csak 54. 50 felett csak OP tankokkal tudok teljesíteni. Persze ehhez hozzájárul az is, h már nem játszom olyan ügyesen, mint régen, mert sokszor türelmetlen vagyok és hozok rossz döntéseket is. Utólag mindig csodálkozok, h miért csináltam ekkora hülyeséget, de ez van :D WN8-am is elég meredeken esik, kb. 100-at csökkent márc. óta. Mondjuk a WN8 szar, inkább a játékbeli ratinget kéne már nézni, az minimálisan csökkent csak. Mi az oka? Sokat játszottam light tankokkal meg egyéb szarokkal, amikkel inkább spot dmg jött össze, én nem annyira tudtam dmgelni. WN8 nem veszi figyelembe a spot dmg-t, ingame WG rating igen.
Meg nem lövök golddal mindig, csak ha muszáj, direktívát, pótkaját sem használok. Ahogy látom azért ezek ma már alapvetőek és úgy lett kitalálva, h aki nem használja az elég nagy hátrányba kerül, mert a többségnek vszeg ezek mennek. Plusz az is hozzájárul a WR csökkenéshez, h szinte a legszarabb tankokkal toltam mióta visszajöttem, mert már csak azok nem voltak kihúzva. Persze olasz meg svéd ágak, ezekkel jól ment, de TVP meg Setter meg AMX 65t és japán heavyk, ezekkel annyira nem lehet jót alkotni :D
Egyébként amit leírsz régen is tapasztalható volt, meg most is. Nem találsz el tankokat, pontosság átütés béka segge alatt ugyanazzal a tankkal, amivel tegnap meg előző pár nap jól ment. Meg persze ez a zsinórban 10 akárhány vereség, egy tankkal akár 8-10 is kell néha a napi első winhez nagyon idegesítő. Úgyh bevezettem, hha 1 tankkal nincs meg a win 3-4 csatából, akkor arra a napra pihenni megy. És tényleg nincs értelme erőltetni, mert akárhányszor megszegtem ezt a szabály, mindig kb. 10 csata kellett utána a winhez, szal adott napon az a tank nem ad be semmit.