World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
14-15 Prudent Approach
15-16 Fire barage
16-17 Intense battle
17-18 Prudent
18-19 Fire
19-20 Intense
20-22 Morale
22-23 Frontal? well try it once
23-10 Cap mission
Daki ekkor aktiválja a boostereket, ilyenkor érdemes tolni, ha van rá lehetőség.
A Morale, talan a leg jobb, ot minden csata dupla pont.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Szerencsére minden 10ik csatába jut egy a csapatunkba:-))
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Volt már erre példa.
Pedig le szorzóztam vagy 40 t10et, délután:-)
Volt hogy a fél ellenséges csapat bele fulladt a vízbe.<#vigyor>#vigyor>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Asszem a két csata elég volt.
Randomban se nagyon van kedvem játszani nemhogy eme csodás csapatokkal gyűjtsek össze 700 pontot.
The main prize you will receive after completing Level 10 of the team progression is a unique commander, whose appearance and voiceover come from your team’s Content Creator, with Sixth Sense (as a “zero-perk”)"
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Obj268-at akkor lőttem meg amikor le akart mászni a város szélén a betonfalról,nem jött neki össze és így pont a fejére esett.<#idiota>#idiota>
Nekem nagyon bejön ez a mod,eddig 80 csata<#banplz>#banplz><#hehe>#hehe>
Egyébként meg találkoztam egy ritka nagy bottal.
Somua-val dupláztam.

Jah második képen szintén egy bot van,vagyis szerintem az,csak ez nem paszív hanem aktív bot.
Kv a bázis mellől lövöldözött.Ez meg betámadott nagy bőszen.
Somua-ról pattant cserébe egy tárat be puszilt alap lőszerből.<#mf2>#mf2>
A 361-et nem belém lőtte,én rá táraztam és visszavonultam,csapattárs meg rárontott.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.01.30. 17:17:21
Egy csatát mentem,nyertünk.
Randomtól elment a kedvem,állandóan olyan agyhalottakat kaptam hogy jujj.
Somua-t sem sikerült le duplázni.

Ilyenkor wtf??
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Három csatában meghaltam úgy hogy a lag ölt meg.<#vigyor>#vigyor>
Vagy vízbe mentem vagy fejre álltam,de hogy hogy azt nem tudom,azt nem láttam lag és halott voltam.
De ez a kis dög már T10 tankokat is átüti.
Az előbb egy leopard1-et kilőttem úgy hogy nem is sebzett meg és szemből.
A teljes tár átütötte és sebezte.Na és t10 svéd td-t is.

És nem gold lőszer.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.01.28. 18:21:00
15-2-re nyertünk,mert a fél ellenséges csapat bele fulladt a vízbe.<#ijedt>#ijedt>
Abbey-n a víz mellett vártuk az ellenséget,jöttek is szembe,erre jött lag,mi álltunk ők meg jöttek,szépen bele jött a csapat fele a vízbe.<#mf2>#mf2>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.01.28. 18:05:11
Azokat bannolták javarészt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.01.28. 17:22:30
"wg álltal neten árult illegális mod"
Szerinted, ha a WG árulna ilyen modot, akkor utána ki is bannolnák aki azt megveszi? Miféle üzleti modell épülne erre?
Vagy miért lenne illegális egy mod ha a WG árulná?
Egy mondatba szerintem szándékosan nem tudnék beletenni ennyi logikátlanságot...
(5g, laposföld, oltásellenesség és most ez is...)
(és hogy ne értsd félre: nem azt vitatom hogy ne lehetne csaló mod, amiért bannolnák az embereket... simán lehet.)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.01.28. 15:26:43
Ez csak egy bullshit.
Nyilván vannak csalo modok,de hogy nem a wg árulja az biztos.
De ha rákerestek jujtúbon vagy neten találtok.
Mondjuk én még sima modot sem használok,mert minek,dmg panel be lett építve,arty mod be lett,több nem kell.
Ugye most csak sz@patsz?
De valahol láttam,csak meg sem néztem így nem tudom vissza keresni,mert nem emlékszem hol volt.
Olvastam hogy megjelent az event-ről csalás miatt kirúgott játékosok listája. Sajnos nem találom a listát. Valaki lenne olyan kedves és be linkelné ide az erdményt.
Előre is köszönöm.