banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

  • popey8
    #415166
    Megvan a 3k bond, szeretném ezt a játékmódot is örökre elfelejteni :D És még fizetős footlockert/kulcsot sem kellett vennem.

    Vkinek megvan esetleg a T77? Néztem róla reviewkat, meg gameplayt, nem tűnik rossznak, de az óriási burst dmg meg 360 alfán kívül semmi különös. Mozgékony, de páncélja 0. Az a gond, h a tárazás 40 mp és ez kajával meg skillekkel meg direktívával 35-re vihető el, az még mindig nagyon sok (plusz én nem használok kaját meg direktívát). 1500-1600 a dpm-je, nem tudom van-e ennél rosszabb a játékban. Gyakorlatilag, ha kitáraztál és nem tudsz elbújni véged és nem úgy, pl. mint egy Emillel, h azért ha kihúzod, esélyed van betölteni. 35-40 mp T8-ban nagyon sok. Nem tudom, h van-e értelme megpróbálni nyitogatni, más prém meg nem érdekel. Az EBR-t akarom majd még megvenni, de nem akarják berakni a nyomi beloruszkik, áprilisban volt utoljára :D Na meg most az olasz heavy ezzel az új mechanizmussal eléggé felkeltette az érdeklődésemet, ha így marad a statja vagy max keveset nerfelnek rajta, akkor is OP lesz. Szal, sztem a random szerencsejátékozás helyett inkább azt veszem majd meg. Lehet 20+20 újranyitásból se dobná be a T77-et, többet meg biztos nem szánnék rá. Aztán ha meg adna vmi értékeset, azt nem nyitnám újra vszeg.

    Szal, vkinek vélemény a T77-ről?
    Utoljára szerkesztette: popey8, 2020.10.06. 13:56:49