World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
Úgy kicsaptam full hp-ról GSOR-t hogy lesett.
Jah és rám ugatott hogy golddal lőttem ki.<#taps>#taps>
A 100-is megvan de fejből tényleg nem tudom.
Ha lesz majd egyszer maratonban vagy vmi rewardként, annak tuti nekifekszek.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Volt hasonló prokhorovkán is,"itt a hegy alatt a vízben át tudunk menni" blugyblugy<#idiota>#idiota>
Meg azon az amcsi,fatelepes pályán 3 e25el,kellet 3-4 kill a szakasznak,vmi küldetéshez.
Volt egy vasuti sines rész fennt a bázis mellett Ts-en kérdezted, akkor innen sznájpoljunk? Mi meg mentünk tovább, már a sarokban daráltuk a parasztokat, mikor "ja jó akkor nem" :-D
Emlékszem mert akkor vagy 8-9 killünk volt 3-nak,kissé tultoltuk a küldit<#hehe>#hehe>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Szóval no para.
Én most Somua-val szórakozom és néha veszett jó.Ki szedtem vele E25-öt úgy hogy nem láttam honnan lő csak a bokorba eresztettem majdnem egy tárat.
Most legutolsó csatában egy GSOR-al vívtam közelharcot,egy Is3 roncsa volt köztünk,nekem alap lőszer volt,neki gold,ő egyet tudott sebezni belém a többi pattant,nekem alap lőszer úgy vitte tornyon keresztül mint a fene.Sajna csak hármat tudtam bele lőni,mert az artynk kicsapta.
Tényleg GSOR,Gw tigerrel hármat sebeztem egy lövéssel.Egy volt spotolva oda lőttem,de hárman voltak a bokorban.Nem tom ezek mindig bandában kempelnek?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.27. 18:32:42
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.12.27. 18:16:41
Ő meg szépen pattant rólam.<#mf2>#mf2>
Lol,épp most megcsináltam jagdtigerrel is.
Fos somua átütötte és kilőtte vakon.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.27. 18:15:09
Nem nagyon spotolnak ki a bokor aljáról. Csak a hitlog alapján sejtik honan jön a zárótűz :-D
Volt hogy utoljára maradtam, jöttek rám vagy 5en,kb 1 kockára voltak, 2 kiszedtem de semmi spot:-D
"A játék egyik legszarabb ht ágyu van rajta."
Egy unikornis streamer mondta.
Vesztes csatában többet kerestem mint egy prém.
Vereség
Csata: Fjords
Járművek: Jagdpanzer E 100
Szerzett tapasztalat: 690
Megszerzett kötvények: 5
Szerzett kredit: 123 455
Feltételek teljesítve! Jutalom: Kis dobozok megszerezve (12x)
Hozzáadva: Nagyméretű szerszám készlet (x1), Automatikus tűzoltó készülék (x1), Nagyméretű elsősegély készlet (x1)
Személyes tartalékok: További legénységi XP csatánként (x1)
Megszerzett tartalék készlet: 14 524
Bónuszban kaptam még 21 és 350 ezret.<#mf2>#mf2>
Huszonegy ezer az ünnepi hadműveletért,háromszáz ötven ezer kitüntetéssel sikerült küldetésért.
Szeretem.
De vigyázz a célzott lövésekkel,tényleg képes leszedni a holdat is.
Viszont ha mellé lősz vele szemből átlövi akár a T95-öt is.
Csak ne célozz vele hanem vaktában lőj,akkor kilövi a hotdogból a virslit is ötszáz méterről.<#idiota>#idiota>
Valakinek megvan az IS-5? Tényleg olyan retek fos a gunja, mint amilyennek mondják?
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2020.12.26. 23:37:20
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2020.12.26. 11:23:21
Csak a gyereket nem érdekli, az asszony meg nem érti miről beszélek 😄
Jólesett kicsit dühöngeni nah!
Lett pát új tank,oszt használni is kéne<#hehe>#hehe>
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amúgy kb öt napja nem tudtam 25% fölé menni a győzelmeket illetően. Persze egy rakás szar vagyok, de amikor minden csatának az a vége hogy 2-15, esetleg 3-15, és abból átlagban két tankot én lövök ki olyankor kicsit úgy érzem hogy menjen már a búsf*szba a WG hogy nem tud egy értékelhető csapatot összesorsolni a rohadt meccsmékerük!
Ma már dühömben mikor láttam hogy kanyec a csata, már léptem is kifelé.
Én is azt játszom, csak nekem a csapatomban vannak<#szomoru1>#szomoru1>
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ma csináltam egy videót, a lőszert figyeljétek 😊 amúgy 5 nappal ezelőtt történt.
Utoljára szerkesztette: LSSAHPAUL, 2020.12.25. 10:45:08
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
#415751 Köszi! Most úgy döntöttem hogy megkímélem a fórumot a panaszkodásomtól, de amikor megláttam hogy csak pénzért lehet venni... Hát egy kicsit begurultam. <#falbav>#falbav><#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2020.12.25. 08:29:16
Az armorja nem olysn rossz.
Lószarz,volt hogy úgy foglaltam be hogy a gyökerek inkább elmenekültek előlem.
Az hogy sokat foglaltál vele nekem arra isutalhat hogy szépen kivártad mig mindenki elhulik azt mentél foglalni 😛
Mert ha te azzal előrenyomulsz, abból nem lesz foglalás 😊
"A csehszlovák heavyk játékmenete a páncélra fog épülni. Ezek érdekes tankok lesznek"
A hetes prémium kiszivárgott adatai alapján tényleg érdekes tankok lesznek hogy kb mindenben szar de a páncélra fog építeni mindezt a mai mindenre is goldot fosó idióták általi "metában" 😄
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2020.12.23. 10:58:24
Én már direkt szoktam azt tölteni heccből hogy ha tömegbe lövök mennyit sebzek vele.<#idiota>#idiota>
Annak a szarnak nagyobb területen sebez a lövedéke mint némelyik artynak.
Fejből asszem 4.6 méteres körben sebez.Volt már hogy három tankba akkorát csaptam vele hogy vigyorogtam mint a fakutya.<#idiota>#idiota>