banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Én nem nagyon hiszek az összeesküvés elméletekben amik a WoT-ról terjengenek,meg egyebekben sem,általában úgy gondolom hogy elmebajos idióták agyszüleménye.
    De,most voltam egy csatában Is6-al.Nem volt kedvem kempelni ezért jött a kamikazeee.
    A csavar ott jön hogy full T8 csatában egy Is-6-al nekimentem egy hordányi mednek,és nem akármilyen ócska medeknek,hanem prémek és egyéb jó féle medeknek,erre túléltem és 204 sebzést kaptam be.Vagy nem találtak el vagy pattantak.Nem csak hogy át rongyoltam a fél ellenségen,de kb semmi bajom nem lett,sem táras sem semmi nem tudott kilőni.Amikor a csapatból páran látták hogy ez a dilinyós Is6 megindul követtek,nem közelről de követtek,én elől mögöttem olyan 200 méterrel még asszem három másik.Az ellenségből hat tanknak nulla sebzése lett.
    Egyedül a centurion tudott egy lövést bevinni.De csak egyet,ugyanis odaértem.

Ebbe a csatába vagy bele nyúltak,vagy az ellenség fele bot-volt.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.03. 14:57:32