A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
"Félreértettél, nem hozzászólások elejét nem rád értettem, hanem a wot communty-re kollektíve."
Ha nekem írod a választ miért nem arról írsz, ami nekem szól?
Kénytelen voltam azt hinni, hogy egy kalap alá veszel a telesíránkozósokkal, kitologatósokkal, meg a chaten örjöngőkkel.
No de a lényegre térve.
Az a sokat emlegetett RNG.
Matek részét annyira nem vágom, abba inkább nem folynék bele, csak az egyszerű player szemszögéből látom a dolgot.
A pszichológiai rész amit írtál, simán helytálló, elég csak arra gondolni, milyen hosszú időnek tűnik egy érzéstelenítés nélküli fogfúrás, vagy egy édeshármas a csajoddal meg a legnagyobb mellű barátnőjével, ha mindkettő ugyanannyi ideig tart, szóval a cumiztatás nyilván mélyebb nyomot hagy az emberben.
Hajlandó vagyok elfogadni, hogy nemcsak az RNG lehet a bűnös abban, hogy az ember úgy érzi hátrányban van más játékosokkal szemben.
Erősen közrejátszhat az is, hogy olyan kis okosságokhoz is bárki, akár ingyen is hozzájuthat, ami leveszi a válladról a célzás nehézségeit olyan szinten, hogy csak az eltalálni kívánt tank közelébe kell vinned a célkeresztet, kattintasz, a progi befogja a tankot, sőt megkeresi helyetted a weakpointot és arra céloz.
Nyilván nem kell ecsetelnem, mekkora előny ez az olyanokhoz képest, mint én, aki kézzel igyekszik célozni.
De visszatérve az RNG-re. 8 éve játszok a játékkal, kisebb nagyobb kihagyásokkal. Nem igazán követtem nyomon, mikor milyen frissítéssel mit változtattak, de arra kristálytisztán emlékszem, hogy valahogy akörül, mikor a VK 36.01 H-ból, ami egy klassz kis medium volt, egy nehézkes lassú heavy tankot csináltak, az RNG-n is csavartak egyet, és onnantól sokkal nehezebben játszható lett a játék.
Nem tudom ennek mi értelme lehetett, semmi logikát nem látok abban, hogy miért, kinek volt jó rengeteg embert így megszívatni.
Anno nagyon ment a szájkarate, legtöbben arra a következtetésre jutottak, hogy a tapasztalatlan, újonnan regisztrált játékosoknak akartak ezzel kedvezni, hogy a jobb játékosok ne cincálják szét őket olyan gyorsan.
A statisztikámon is elég erős nyomot hagyott ez a kis "hangolás", az addig emelkedő hatékonyságom simán hanyatlott egy nagyot és azóta sem tért igazán magához.
Lehet az ilyen kis okos "segédprogram"-ok elterjedését is elősegítette ez a tökönrúgásszerű RNG basztatás.
Szerintem, ha csak annyit csinálnának, hogy az RNG-t visszaállítanák arra a szintre amin előtte volt, a WOT közösség hajlandó lenne akár ... Na mindegy, szóval hálásak lennének.
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2020.09.01. 18:27:01