World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.01. 16:06:28
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Valamikor a nyáron vagy mikor jöttek új tankok akkor vettem is két nyolcast,most is vennék,csak nem tudom várjak-e mert jön új,vagy sem.
Nem lehetett venni sem lőszert sem javítani.
Mondok valamit,tudom hülyeséget csináltam,de megvettem JpzE100-at.
Utána láttam hogy jövőhéten féláron lesz,szóval kapják be.<#vigyor>#vigyor>
Első csatára be mentem vele,kapaszkodj meg,semmit nem találtam el.Nulla sebzés,mert minden mellé ment.<#wilting>#wilting>
Következő csatában én sebeztem a legtöbbet.<#vigyor>#vigyor>
Mindent keresztbe lőttem vele,grille 15 meg sebzett belém 64-et,néztem hogy ez meg mi a franc.
Halálcsillag lelőtte a láncom én meg alap lőszerrel szemből olyat vittem be neki hogy visítva menekült.
Mennyivel jobb lenne ha ezt írná ki:
A WG Wallet szolgáltatás sikeresen szinkronizálva. Az összes aranyad, kötvényed, kredited és szabad tapasztalatod elvitte Serb.
Ilyen üzik jönnek állandóan.
Jagdtiger automatikus javítása sikertelen. Próbáld meg manuálisan.
Jagdtiger lőszereinek automata újratöltése sikertelen. Próbáld meg manuálisan.
Manuálisan sem megy.
Menjek csatába sérülten és kevés lőszerrel?<#whatever>#whatever>
Már vagy két méter hosszan csak ilyen üzik vannak.
Na jó pár perc vacakolás után ki írta ezt.
A WG Wallet szolgáltatás sikeresen szinkronizálva. Az összes aranyad, kötvényed, kredited és szabad tapasztalatod elérhető.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.30. 10:41:19
Am most jöttem egy csatából, én T8 Centurionnal, El Halluf északi rész, ahova a medek mennek. Gun dep miatt nekem ideális volt, neki nem annyira 😄 1695 WN8, 10 lövésből 4 találat 3 pen, 830 blokkolt dmg. Mondjuk eléggé elcseszte sztem, mert egy kis idő után belehajtott a göröbe és próbált fel-fel nézni, de csak 1-2-t tudott lőni. Aztán egyszer mikor látta, h ellőttem magam, feltolta, beállt egy roncs mögé, aztán visszatolatott a gödörbe. Eközben én kb 1000 hp-t szedtem le róla 😄
Utoljára szerkesztette: popey8, 2020.11.29. 12:29:54
Nem tom hogy szimplán hülye volt-e a csóka,de nem volt gold lőszerrel sebző találata belém.
Másik ilyen csoda med a csapattársam volt, a bázison kempelt bokorból,elég szép eredménnyel.Én artyval voltam így tudtam figyelni két lövés közben,neki lett a legtöbb sebzése T8 csatában.Bár szerintem nem pont erre való.
Láttam hírben az egyik netes wot honlapon.
Sokan írták, h mivel ez a tank került a maratonba, vszeg az olasz prém heavy lesz a karácsonyi lootboxban. Erről mit gondoltok, lehet alapja? Én azt szerettem volna beszerezni, mert elég opnak tűnik, főleg az új mechanikával, de szerencsejátékozni nem fogok érte. Vki azt mondta várjak fél évet és lesz a shopban is...
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Utoljára szerkesztette: popey8, 2020.11.28. 18:36:37
Ez a Thunderbolt nagyon bejövős....
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2020.11.28. 16:19:15
Nekem pár napja volt 70 valahány százalékos winratem is.
Úgy hogy volt olyan csata amiben dc-t kaptam és vagy másfél perc volt vissza menni.
Van amelyik nap meg 50 sem jön össze.Na és én nem vagyok jó játékos,nálam a hülyeség előbbre van.
Nem úgy játszom mint egy profi,hanem úgy mint egy őrült kamikaze.<#vigyor>#vigyor>
Úgy voltak zsinórban nyertes csatáim hogy fogtam magam és Jagdtigerrel előre mentem spotolni meg bázist foglalni.<#papakacsint>#papakacsint>
Nálam az hogy Td-vel rohamozok,meddel campelek tök mindennapos.
Na meg hogy heavy tankokkal szerzek felderítőt meg hasonlót.
Ha Is7-be ülök tuti hogy padlógáz és roham van wazze.<#vigyor>#vigyor>
Egyébként nagy problémám hogy nem tudom kit tegyek,megvegyem JpzE100-at vagy maradjon Jagdtiger mert az nagyon pöpec roham TD.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.28. 13:35:00
Ezzel folyamatosan játszani kb mint Zuzu Petázzal beszélgetni...
Nem kell írni én vagyok a noob a béna fasz stb helyettesit ki mit akar😄
Izgalmas sikeréményekben gazdag játék a 27%-os winratel 😄
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2020.11.28. 13:23:22
Leopard PT meg Su-130 összevesztek egy bokron és mind ketten be estek a vízbe.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.28. 12:59:06
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Számoljunk 400al, 635 csata 10 nap alatt. Asszem elengedtem.
De a múltkori maratonok alapján gyanítom ehhez is annyi seggelés kell hogy nekem esélytelen. Pénzt pedig tőlem tankér nem kapnak 😄
angelus1991ster.blogspot.hu
De most jól esik szerencsétlenkedni a játékban, időnként visszanézek most már majd én is.
Évek óta nem játszok aktivan,csak néha gurulok 1-2 kört,de mindig felb@sz.<#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ha akkor pörögne amikor fent vagy akkor valszeg tízszer többe kerülne.
Akkor ez a prémium fiók úgy van a WOT-ban most hogy csak akkor pörög ha belépek ?
Én is kaptam egy "nyócévest", meg 10 napot, de pl. hétvégén nem lesz időm játszani...

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.26. 19:07:07
Én most nem akarok játszani, úgyhogy nem lépek be csak nov 30-án, addig se pörögjön a prém. Oxygen Not Included most jobban érdekel 😄
Csak el ne felejtsek belépni 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.11.26. 18:56:09
Az Aslaint ettől függetlenül javaslom, mert csak azt rakja fel amit szeretnél, és az installnál szépen mutogatja hogy melyik opció mit jelent. Szóval kiválasztod azt a kettő modot ami tetszik a preview képek alapján és csak az megy fel.
Én is kaptam.

De még mindig piszok nagyot üt akár T7 td-be is,mint T25/2 vagy Sturer Emil.
Kimondottan poén vele nagy távolságról lövöldözni.Ma volt hogy su-85-öt szemtől szembe kivégezte egy lövésből.
Az enyémben maga Patton a parancsnok.<#nyes>#nyes>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.25. 22:43:35
Ez volt az első tankom anno 7-8 éve kezdőként amivel "lila" statot bírtam produkálni, még "sárgaként", és évekig ez volt az egyetlen amivel szivesen "pedóztam" alsó tierben...
Azután emlékeim szerint a WG nerfelte is a 105-öst rajta és olyan sz@r lett, hogy el is adtam.
Ha megint használható, azonnal visszaveszem...XD
Más.
Tudtok ajánlani nekem jó crosshair, ill. tactical minimap mod-ot ?
Most nem vagyok képben melyikek a jók.
Modpack, XVM, Japán transzvesztita kinézetű nyervogó kislányok, skinek, piruett, pukkedli, és egyéb faszságok nem kellenek, csak ez a kettő, ezeket használtam mindíg...