banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• LSSAHPAUL
    Ami biztos hogy minden egyes döntés amit hoz a WG valahogy a pénzhez kötődik, kivéve ha már nagyon sokan sokat sírtak valamiért az módosítgatják. Pl most nem tudom észrevettétek e de baromira le van csökkentve a kredit hozam, és kb már 10 hónapja, és szerintem folyamatosan elkezdték hogy ne vegyék észre, így csak ahhoz tudok viszonyítani hogy kb 10 hónappal ezelőtt az strvS1 átlag 100k kreditet hozott most meg hoz kb 65-öt, tudom mert elég sokat játszok vele. A kredit boostert nem nagyon osztogatják, mindent osztanak csak azt nem. Most szerintem az a céljuk hogy prémium fiók vételére kényszerítsék a játékosokat. Amit nem értek hogy az miért jó hogy csinálták ezt a chieften tier10-es tankot amit csak cw kampányon lehet megszerezni, na már most akinek nincs már eleve hátránnyal indul. Pl van egy klán amelyikben 0 db van, van egy klán amelyikben 30 db. A 0 db-os klán megint nem szerez, mert az 1000 db licitest se tudja megszerezni mert én se nyertem 49.000rel, és jövőre még több lesz, a 30 db-os klán meg megint szerez, így ott már 60 db van, és ez megy évről évre. Ami oda fog vezetni, vagyis már oda vezetett hogy a klánok 90%-a belátta hogy nincs esélye megszerezni és csak a kötvény, álca hálók, prémnapok miatt indul el, de el fog jönni az az idő is amikor még ezért se. Elég sok játékos arra fanyalodik hogy fizet x összeget hogy bekerüljön egy erősebb klánba és ott kihuzzák neki, na ez szerintem kurvára nem biznisz a wg-nek, szal ezt nem értem hogy e mögött mi van :) mert van valami érdek az tuti.