A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Hm...
Kicsit olyan, mintha ezt nem nekem írtad volna, rá is világítok, hogy miért:
"Nem sírtam tele a fórumokat hogy "brühühüh, Iván megint szopóágra tett mert nem vettem premiumot, bruhuhuh, rohadt csaló játék", nem küldtem el mindenkit az anyjába ingame chaten"
Nem tudom milyen "telesírás"-ról van szó. Először is nem hiszem, hogy túl sokszor látsz ide írogatni, tehát a "tele" a telesírásból már nem igaz. Másodszor, egyszerűen leírtam, hogy mi a pszichológiai alap, amit arra használnak, hogy minél jobban behúzzák a játékosokat a játékba.
A WG egy profitorientált vállalkozás, nyilvánvaló, hogy a játék egyik alapvető funkciója, hogy így vagy úgy pénzt sajtoljon ki azokból, akik játszanak vele. Nyilván mindent megtesznek, hogy terelgessék az embereket a prémium fiók, prémium tankok stb.. megvásárlása felé. Ez tökre elfogadható hozzáállás a részükről, nem is írtam egy szóval sem, de még csak nem is utaltam rá, hogy a játék rohadt csaló lenne.
Az más lapra tartozik, hogy csalók vannak a játékban, az nem a WG hibája. Minden online játékban vannak akik kerülőutakkal próbálkoznak.
"aztán ömlik belőle a toxic játékon belül és kívül is. Minden felületem megy a sírás hogy milyen f*s lett a wot, milyen hozzá nem értő és rohadék a fejlesztőgárda, hogy régen minden sokkal jobb volt, aztán ugyan ezek az emberek több órát játszanak naponta és tolják a toxic bullshitet ingame is, mások szórakozását is tönkretéve. Mert milyen jó is egy ragekid kisnovelláját olvasni csata közben hogy milyen semmirevaló mindenki, vagy amikor ugyan ez a retard elkezd lökdösni és tologatni csak azért nem volt 2 rossz csatája és ezt nem tudja feldolgozni."
Ingame chatet szinte soha nem használom, nagyon elolvasni sem szoktam mit böfögnek oda, főleg nem töltöm azzal az időt, hogy a WOT-ot szidjam, mikor játszani is kehet. Javaslom neked is a nyomoroncok ignorálását, sokat javít a játékélményen, főleg, ha téged ennyire idegesítenek.
Azoknak a tologatós retardoknak szoktam egy-két keresetlen anyázást elsütni, akikről írsz. Na azok tényleg kiakasztóak! Én direkt vigyázok rá, hogy ne lökdössek senkit, erre van pár igazi seggfej, aki nemhogy meglök véletlenül, hanem kitol az ellenség elé.
"De hogy ennek ellenére is belép, és nem csak a saját de mások csatáit is tönkreteszi az a legalja mindennek."
Soha nem szoktam olyan szándékkal belépni egy csatába, hogy én majd jól tönkrevágom mindenki játékélményét. Biztosan sokszor volt már, hogy egy csata rajtam ment el, de az nem azért volt, mert direkt ki akartam b@szni mindenkivel, hanem mert adott helyzetekben rossz döntéseket hoztam.
És akkor most jöhet a hsz-ed azon része, amire érdemes reagálni:
"Ha nem szórakoztat csak stresszel akkor nem játszom tovább, ennyi az egész."
Nahát! Van bennünk valami közös is!
Én is pont ezt a módszert szoktam alkalmazni. Az elképzelhető, hogy mielőtt kilépek, én több csatán keresztül tolerálom a mélytorkoztatást, várva a jól megérdemelt sikerélményt, de ahogy írtam, az emberek különbözőek, máshol van a "fájdalom" küszöbünk.
"Ebben a játékban 15 random ember játszik 15 másik random mellen +/-25%os rngvel."
Nos itt ez a +/-25%-os RNG ami picit sántít.
Ha ez igaz lenne, az azt jelentené, hogy a rám lődöző ellenség kb. ugyanolyan arányban talál el és sebez engem, mint én őt.
Rengeteg példát hozhatnék, de maradjunk a KV-2-nél.
Aki játszott vele, tudhatja, hogy a löveg szűkülése fél óra, és teljesen beszűkülve is elég nagy a szórás. Kapáslövéssel eltalálni valamit az felér, ha nem is egy lottóötössel, de legalább egy négyessel.
Tehát elméletileg egy kapáslövéssel lövő KV-2 nagyon ritkán fog téged eltalálni, mivel ennek elég kicsi az esélye.
Ehhez képest engem 10-ből 8X eltalálnak vele mindenféle célzás nélkül, akár messziről is.
Látom, ahogy forog a torony, felém fordul a löveg, semmi várakozás a szűkülésre, azonnal lő és PÜFF, ott a 800dmg.
Akkor ez most hogy van?
Ha én KV-2-vel 10-ből 9,5X mellélövök kapáslövéssel, akkor engem hogy kapnak el 10-ből 8X?
Félreértés ne essék! Mielőtt megint siránkozással vádolnál, túltettem már magam ezen. Egyszerűen alkalmazkodom a helyzethez, ha KV-2-t látok felém forgolódni, lécelek, nehogy rám lőjön. de azért kissé idegesítő a tudat, hogy normál helyzetben simán beledurranthatnék mielőtt ő rám tudna lőni normális célzással, de nem lehet, mert 80% az esély, hogy ha elpuffant egy kapáslövést, akkor eltalál.