banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Malarki
    Képzeld el nekem is vannak rossz napjaim, pl tegnap is amikor egy darab értelmes meccset se tudtam játszani. Mit csináltam? Ki nem találnád: nem játszottam tovább. Nem sírtam tele a fórumokat hogy "brühühüh, Iván megint szopóágra tett mert nem vettem premiumot, bruhuhuh, rohadt csaló játék", nem küldtem el mindenkit az anyjába ingame chaten, nem toltam tovább 200-as pulzussal, lüktető nyaki verőérrel, kiléptem és kész. Ha nem szórakoztat csak stresszel akkor nem játszom tovább, ennyi az egész.
    Néhány ember úgy beszél erről a játékról mintha fizikai fájdalmat okoznak neki belépni naponta, mégis megteszi, aztán ömlik belőle a toxic játékon belül és kívül is. Minden felületem megy a sírás hogy milyen f*s lett a wot, milyen hozzá nem értő és rohadék a fejlesztőgárda, hogy régen minden sokkal jobb volt, aztán ugyan ezek az emberek több órát játszanak naponta és tolják a toxic bullshitet ingame is, mások szórakozását is tönkretéve. Mert milyen jó is egy ragekid kisnovelláját olvasni csata közben hogy milyen semmirevaló mindenki, vagy amikor ugyan ez a retard elkezd lökdösni és tologatni csak azért nem volt 2 rossz csatája és ezt nem tudja feldolgozni.
    Ebben a játékban 15 random ember játszik 15 másik random mellen +/-25%os rngvel. Ha valaki nem érti vagy nem akarja elfogadni hogy ez mit jelent akkor ne játsszon vele. De hogy ennek ellenére is belép, és nem csak a saját de mások csatáit is tönkreteszi az a legalja mindennek.